MESAJE INGERI pentru zodii OCTOMBRIE 2024: Ia-ţi puterea divină înapoi prin gesturi mărunte

Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor.
Alina Costache
08 oct. 2024, 23:14
MESAJE INGERI pentru zodii OCTOMBRIE 2024: Ia-ţi puterea divină înapoi prin gesturi mărunte

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna OCTOMBRIE 2024. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna OCTOMBRIE 2024.

Mesaje ingeri luna octombrie 2024 BERBEC
Ce este al tau este al tau si e pus deoparte si nimeni nu iti poate lua. Nu are sens sa concurezi pentru ca e abundenta pentru toata lumea. Tu ai acces total

Horoscopul iernii 2024-2025. Două zodii cu o viaţă socială foarte activă în sezonul rece. Îşi lărgesc cercul de prieteni şi au şanse să trăiască iubiri ca-n filmela abundenta nelimitata pentru tine dar si sa o imparti cu altii. Cu parteneriate de cooperare poti realiza orice !

Energia competitiei iti blocheaza abundenta, deci ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii abundentei iti trimit acest mesaj pentru a-ti aduce in constientizare acest aspect si pentru a te ajuta. Competitia se bazeaza pe o mentalitate de lipsa care este o energie veche in care crezi ca nu exista suficient de mult bine pentru tine si ca altcineva iti poate lua binele pe care deja il ai.

Cu o mentalitate de lipsa, tu trimiti un mesaj in Univers ca trebuie sa te zbati si sa depui efort si lupta ca sa iti cuceresti si pastrezi “bucatica ta de tort din intreg”. Si astfel, de zbatere ai parte.

Ingerii te ghideaza sa eliberezi credinte care se bazeaza pe lipsa sau pe ideea de competitie cu cineva. Ce este al tau chiar este al tau si nimeni nu iti poate lua decat daca nu ilmai vrei tu si il eliberezi. Lasa energia de competitie pentru meciurile de fotbal si tu focuseaza-te pe a coopera cu acei oameni cu care poti crea experiente frumoase si sa oferiti impreuna servicii ca sa ajuti oamenii. Cu o asemenea concentrare si cooperare, abundenta va veni natural de la tine, in loc sa plece ca atunci cand esti captiv al energiei de lipsa si competitie.

Mesaje ingeri pentru zodii luna octombrie 2024 TAUR
Te vei simti mai bine si mult mai focusat(a) daca iti vei dedica timp sa arunci din spatiul de lucru si trai orice gunoi si lucru ce nu iti mai trebuie. Doneaza ceea ce poti ca sa ii ajuti pe altii care pot avea nevoie de lucrurile tale. Asigura-te ca iti mentii si programul zilei aerisit.

Citeste si Ce zodii își vor umple buzunarele pe final de toamnă. Află dacă te numeri printre nativii care vor primi bani din toate părțile

Acest mesaj puternic de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii abundentei iti spune clar sa arunci orice este in exces in casa ta, in spatiul de munca profesionala sau in programul activitatilor zilei si din calendar. Un spatiu sau un program dezordonat duce la o minte dezordonata care te impiedica sa te focusezi pe ceea ce conteaza sa iti aduca abundenta.

Mult prea des, acumulam tot felul de posesiuni. Cat de multa energie si atentie implici spre a avea grija de proprietatile tale materiale?

Ingerii abundentei te incurajeaza sa iti cureti gunoiul si reziduurile din viata. Pastreaza dosr acele lucruri care iti servesc in mod activ sau te fac fericit in vreun fel. Daca tii de un obiect din vinovatie, obligatie, obisnuinta, acum este timpul sa scapi de el. Este adevarat in special pentru acele obiecte ce iti reamintesc de o experienta dureroasa.

Dezordinea poate sa treaca dincolo de posesiuni la fel de bine, cum ar fi sa ai prieteni falsi in viata care te seaca de resurse sau sa spui da la tot felul de intalniri care iti umplu ziua cu timp pierdut inutil.

Daca agenda ta sau imprejurimile sociale iti sunt incarcate pana la punctul la care nu te poti focusa eficient, esti rugat sa il rogi pe Dumnezeu si pe ingeri pentru inspiratie despre cum sa cureti echilibrat si cu blandete acest exces… apoi urmeaza ghidarea pe care o simti prin intuitie, fara ezitare, imediat.

Mesaje ingeri luna octombrie 2024 GEMENI
Tu ai puterea sa vindeci si sa ajuti lumea prin decizia ta de a cumpara produse si servicii care sunt etice si prietenoase cu mediul. Ca un consumator constient, tu alegi sa investesti in alimente organice, sa traiesti simplu si curat si sa cumperi doar ceea ce ai cu adevarat nevoie.

Acest mesaj de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii abundentei recunoaste puterea vindecatoare universala pe care o ai prin decizia ta de cumparare pe baza de bani. Atunci cand cumperi constient produser care sunt bune pentru lume, doar prin aceasta simpla actiune tu contribui ca lumea sa fie un loc mai bun. Asta include cumpararea de produse confectionate manual si realizate etic, organice, libere de chimicale, la care oamenii ce muncesc sunt tratati cu blandete si respect. A fi un consumator constient inseamna si sa cumperi alimente de la ferme locale ori de cate ori poti pentru a reduce poluarea generata prin transportul marilor cantitati de produse sau prin sustinerea familiilor micilor fermieri si mestesugari. Cand tu ai bani oamenilor si afacerilor ce au valori de viata in care si tu crezi, acea energie a ta contribuie ca lumea sa aiba o energie mai ridicata.

Acest mesaj poate fi totodata si un semnal de anuntare sa fii creativ in reducerea cumparaturilor si cheltuielilor tale. Intreaba-te daca ce cumperi este cu adevarat o necesitate sau este o cumparatura impulsiva emotionala pentru a umple un gol care poate fi umplut doar spiritual.

Esti felicitat divin atunci cand esti un consumator constient care stie legatura dintre ce cumpara si abundenta si starea de bine planetara.

Mesaje ingeri pentru zodii luna octombrie 2024 RAC
Plangerile sunt afirmatii de victima iar aceasta nu este niciodata ceva spiritual si inteligent. Ia-ti puterea divina inapoi afirmand ca ai abundenta de alegeri si libertate. Cu incredere sporita si asumandu-te, observa cum aceste afirmatii pozitive infloresc in realitate.

Acest mesaj primit de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii prosperitatii este o reamintire clara si ferma ca a te plange despre finantele sau economiile tale este un mod sigur de a manifesta noi motive de ingrijorare despre bani. A te plange este o afirmatie de victimizare, care afirma in Univers ca altcineva are puterea si controlul asupra vietii tale. Ia-ti inapoi propria putere si neaparat evita sa te plangi sau sa dai vina. Asta nu inseamna ca ar trebui sa iti suprimi fricile financiare sau sa pretinzi ca totul este bine. Mai degraba, ingerii te ghideaza sa iti ridici nivelul de vibratie al gandurilor si emotiilor tale ca sa poti sa ajungi la nivelul la care primesti sustinerea necesara de la ei. Ei nu pot cobori la un nivel scazut de energie, deci tu esti cel ce trebuie sa urci ca sa te intalnesti cu ei.

Incearca asa : traieste o intreaga ora fara sa te plangi de nimic (nici cu voce tare si nici in gand) si observa cum te simti. Apoi mergi la fel inca o ora si inca una. Munceste cu tine 24 ore fara sa te plangi de nimic, in timp ce iti construiesti si intaresti credinta si pozitivitatea.

Asa cum plangerea atrage instantaneu, ca un magnet, un nou motiv pentru care sa te plangi, la fel si pozitivitatea atrage instantaneu experiente si trairi minunate. Ai putea chiar sa faci o intelegere cu un prieten ca sa va atrageti reciproc atentia cand va auziti unul pe altul plangandu-va, lamentandu-va, vaicarindu-va sau acuzand. Intrucat acest obicei este unul inconstient, acest parteneriat te poate ajuta sa iti ajustezi vocabularul de abundenta.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

DailyBusiness
Autostrada Unirii A8. Proiectul Târgu Neamț-Iași-Ungheni, gata de start!
Spynews
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Bzi.ro
Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis!
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care a spart topurile. E cel mai vizionat de utilizatorii din România și e numărul unu pe platformă
Capital.ro
Se schimbă buletinele! Statele UE, obligate să elibereze cărțile de identitate
Playtech.ro
Mama Monicăi Bîrlădeanu, IREAL de frumoasă la 71 de ani. A atras toate privirile la nunta fiicei sale. E SUPERBĂ
DailyBusiness
120.000 de lei la pensie. Tot mai mulți români aleg să contribuie lunar
Adevarul
O fostă patinatoare care a reprezentat România la JO din 2018 vinde poze ”picante” cu ea pe OnlyFans
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Oana Ciocan, avertisment pentru Jador, după ce cântărețul a spus că a văzut-o cu noul ei iubit: ”M-ai filmat...” | FOTO
Spynews
Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se cunună religios! Când va avea loc marele eveniment
Evz.ro
Comisia Europeană schimbă pașapoartele și cărțile de identitate
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
Ce pensionari beneficiază de recalcularea din oficiu a pensiilor și cum se poate solicita recalcularea la cerere. Prevederile noii legi a pensiilor
Cancan.ro
BREAKING | Andrei, un tânăr farmacist de 29 de ani, s-a sinucis din cauza datoriilor 😢
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Plata în NUMERAR. Anunț despre românii care NU au cont la bancă
StirileBZI
Salariile cresc cu cel puţin 650 de lei! Majorarea se va aplica de la 1 ianuarie 2025!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate
substantial.ro
Vizita ministrului israelian al apărării la Washington amânată: contextul tensiunilor în creștere în Orientul Mijlociu
MediaFlux
DONALD TRUMP a dat LOVITURA! KAMALA HARRIS, în CĂDERE LIBERĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Adio protecție anti-poprire prin Revolut