MESAJE INGERI pentru zodii septembrie 2024: „Paza bună trece primejdia rea. Priveste mai profund această situaţie înainte de a merge mai departe”

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna septembrie 2024. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.
Filip Stan
04 sept. 2024, 23:30
MESAJE INGERI pentru zodii septembrie 2024:

MESAJE INGERI pentru zodii septembrie 2024. Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata! Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna septembrie 2024.

Mesaje ingeri luna septembrie 2024 BERBEC
“Este bine sa fii puternic. Stii cum sa fii puternic iubind, astfel aducand beneficii atat altora cat si tie insuti.”

Te-ai temut de propria putere. Ti-ai facut griji ca altii te-ar putea dezaproba sau ca te-ar parasi daca vei permite adevaratei tale puteri sa straluceasca. Ai mai fost preocupat de faptul ca ai putea sa abuzezi de putere si ca energia masculina ti s-ar dezechilibra. Sunt aici sa iti dezvalui propria putere, tie si celorlalti, intr-un mod care sa iti intareasca relatiile, stima de sine si misiunea personala.

Puterea ta vine din iubire, vine de la bunul Dumnezeu. Tu, care esti facut dupa chipul si asemanarea Creatorului, ai puteri launtrice nelimitate chiar acum. Nu poti abuza de putere, fiindca ceakra inimii tale s-a deschis ca o floare inflorita. Gandeste-te la o persoana pe care o admiri si care este puternica si pastreaza si echilibrul dintre energiile masculine si cele feminine. O astfel de putere este frumoasa si iti amplifica darurile vindecatoare, spirituale si de medium. Esti un purtator de lumina ferm si puternic, iar Dumnezeu are nevoie sa iti accepti si sa iti manifesti puterea.

Trei zodii care au succes în viață. Aceste semne zodiacale sunt mereu înconjurate de noroc

Mesaje ingeri pentru zodii luna septembrie 2024 TAUR
“Zbori destul de sus acum, ceea ce poate sa ii ameninte pe ceilalti. Dar nu cobori pentru ca ceilalti vor fi curand inspirati de exemplul tau.”

Intentiile tale ti-au creat o tendinta ascendenta in viata. Apar noi oportunitati in calea ta iar eul launtric si cel exterior radiaza aceasta crestere pozitiva. S-ar putea sa iti faci griji ca altii vor fi invidiosi pe succesele tale actuale si viitoare, deci vei avea anumite retineri sa discuti despre realizarile tale. S-ar putea sa iti mai faci griji in legatura cu viitorul, cu directia in care duce noua cale. S-ar putea sa doresti o garantie pentru succesele viitoare.

Suntem aici pentru a te ajuta sa te bucuri de prezent si de desfasurarea noii aventuri. Ai incedere ca fiecare clipa se ingrijeste de ea insasi. Dumnezeu a avut grija intotdeauna de tine si va avea mereu grija. Cere-ne sa te ajutam sa ii concentrat asupra momentului prezent si sa scapi de griji pentru a te putea bucura de aceste daruri. Recunostinta este esentiala acum…pentru a continua sa zbori la mare inaltime.

Mesaje ingeri luna septembrie 2024 GEMENI
“Rezultatul dorit va aparea foarte curand. Da dovada de rabdare si credinta si nu incerca sa fortezi lucrurile.”

Da, vei primi ceea ce iti doresti. Totusi, coordonarea temporala divina inseamna ca rabdarea si vizualizarea pozitiva sunt necesare acum. Cere-ne sa te ajutam sa iti ancoram credinta, sa nu aluneci in negativitate. Poti grabi procesul implinirii rugaciunilor avand mai multa incredere in inevitabilitatea lor. In schimb, indoielile sau grijile privind felul in care ti se va raspunde la rugaciuni va incetini implinirea lor.

Citește și: Horoscop ţigănesc septembrie 2024. Moneda are ceva probleme în cuplu, iar Toporul găseşte rezolvări pentru probleme. Sfeşnicul şi Steaua profită de zilele libere

Aminteste-ti ca felul in care ti se va raspunde la rugaciuni depinde de intelepciunea divina a Creatorului. Cu toate ca s-ar putea sa ai o senzatie de urgenta sau chiar de panica in legatura cu rugaciunile, esti rugat sa ai incredere ca noi ingerii lucram neincetat din culise pentru a te ajuta. Lasa toate aceste temeri si griji in seama lui Dumnezeu si a ingerilor. Cu cat vei putea ramane mai concentrat in credinta, cu atat mai usor te vom putea ajuta.

 

Mesaje ingeri pentru zodii luna septembrie 2024 RAC
“Atunci cand te ingrijesti, este spre binele tuturor. Acorda-ti o bucurie relaxanta cum ar fi un masaj, o baie in apa cu sare de mare, o sedinta de infrumusetare sau orice iti bucura trupul si sufletul.”

Esti un om darnic si Dumnezeu te iubeste si pentru acest lucru. Acum este timpul sa iti daruiesti chiar tie. Noi te ajutam sa te deschizi spiritual prin procesul de relaxare. Astfel, vei vedea ca relaxarea are si un aspect productiv. Cu cat ne vei permite sa iti daruim mai mult, cu atat vei fi mai capabil sa daruiesti si tu altora. Sufletul tau a facut apel la ceruri, cerand putina odihna si relaxare. Ai lucrat fara incetare pentru tine si pentru interesele multor altor oameni. Acum este vremea pentru rasplata. Este porunca din ceruri : ingrijeste-te si nu permite nicio abatere de la aceasta importanta misiune. Ia masuri si fa-ti timp pentru relaxare. Este o necesitate. Te vei simti mai fericit si vei avea mai multa pace sufleteasca, ceea ce va fi spre beneficiul oricarui om din viata ta.

Citiţi mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Iustina de la Insula iubirii, prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Postarea cu care și-a înduioșat fanii / FOTO
Bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Fanatik.ro
Vacanța unei românce s-a transformat într-un coșmar. A lăsat pe altcineva să-i conducă mașina prin Istanbul, aflându-se în dreapta, și a rămas fără ea. Polițiștii i-au confiscat-o: „Cei de la Consulat m-au băgat și mai tare în ceață”
Capital.ro
Când se schimbă, de fapt, banii în România? Se va trece la Euro: Ani foarte grei
Playtech.ro
CUTREMURĂTOR! Drama prin care a trecut Selina. Detalii șocante din trecutul iubitei lui Victor Slav
DailyBusiness
BANI GREI pentru educație! Iată cât costă începutul școlii în România
Adevarul
Vladimir Putin schimbă tactica pentru a îngenunchea Ucraina
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după percheziții. “Câtor studente le-ați zis să se dezbrace?” Sociologul: “Hai, măi, lăsați-mă! “
Spynews
Cele mai frumoase imagini de la botezul fiicei Laurei Cosoi! Ce nu s-a văzut până acum de la marele eveniment | FOTO
Evz.ro
Cele mai nebunești acțiuni ale marilor „spioni” Coldea și Dumbravă constatate de DNA
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Bomba anului! Ilie Năstase se 'călugăreşte'. Se retrage lângă mănăstire
Playsport.ro
ĂSTA e apartamentul INDECENT al lui Țiriac! E cât 10 terenuri de tenis și are pat cât o „garsonieră”, de 16 metri pătrați, tapițat cu piele de elefant
kanald.ro
Ea este Andreea, tânăra de doar 18 ani care a fost lovită mortal de un TIR! Adolescenta coborâse din microbuz și a vrut să traverseze strada
Capital.ro
Traian Băsescu s-a cutremurat: Îl plângea că e pe moarte! Răsturnare totală de situaţie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Naționala României a ajuns în Priștina pentru debutul în Nations League împotriva Kosovo
MediaFlux
L-au ciuruit. DONALD TRUMP, mai sărac cu 163 milioane de dolari
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...