MESAJE NOI de la ARHANGHELI. Ghidul spiritual pentru fiecare zodie

Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra. vezi sfaturile pentru fioecare zodie.
Alina Costache
18 dec. 2021, 19:11
MESAJE NOI de la ARHANGHELI. Ghidul spiritual pentru fiecare zodie

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII.  Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 20-26 decembrie 2021. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Horoscop special: Cele trei zodii protejate de Dumnezeu în această iarnă!
Stiai ca fiecare zodie are un arhanghel ce o indruma si calauzeste? Iata care sunt acestia aici!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.
Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC
ESTI UN SFATUITOR NATURAL. TI SE CERE SA ITI FOLOSESTI ACEST DAR

Arhanghelul Azrael : „Esti un sfatuitor natural si multi oameni beneficiaza de ghidarea si reasigurarea pe care le-o dai.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Azrael :

„Scopul vietii tale implica sa ii consiliezi si sfatuiesti pe oameni in moduri carew sa ii ridice, motiveze, sustina, vindece, inspire. Tu esti un adevarat consilier spiritual si oamenii te considera un confident de mare incredere. Extinde-ti aceasta munca la un nivel urmator pentru ca esti pe cale sa ajuti in numar mai mare de oameni. Cheama-ma pentru ghidare si sustinere.”

Lucrul cu Arhanghelul Azrael:

Numele lui inseamna „Cel pe care Dumnezeu il ajuta” si el ii ajuta pe cei ce la randul lor ajuta alti oameni. El este in mod special interesat sa sustina consilierii care muncesti cu cei ce sunt in doliu sau cu cei ce urmeaza sa moara.

Arhanghelul Azrael ajuta sufletele celor decedati sa ajunga in Ceruri, ii vindeca pe cei coplesiti de durere si ii sprijina pe oamenii care ii mangaie pe cei neconsolati. El este vazut ca „ingerul mortii” si este asociat cu arhanghelul Rafael si Regele Solomon.

HOROSCOP RUNE până la Anul Nou 2022. Ce zodii au parte de un Crăciun de vis, Voropchivici a citit în pietrele mistice de la zei

Se zice ca de cate ori clipeste arhanghelul Azrael, de atatea ori a mai murit cineva. Azrael tine socoteala tuturor celor care se nasc, al caror nume le sterge dupa ce au decedat.

Cere lui Azrael sa iti ghideze cuvintele si actiunile pe durata discutiilor de consiliere sau sfatuire a celor aflati in nevoie iar el te va ajuta sa fii plin de compasiune si rabdare. El te poate ajuta si sa incepi o meserie de consilier sau coach si te indruma spre cursuri, scoli, workshopuri si spre practici minunate.

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR
CURAJ

Arhanghelul Ariel : „Fii curajos si stai drept si ferm pentru credintele tale.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Ariel :

„Exista o situatie in viata ta acum in care ai nevoie sa actionezi conform credintelor si convingerilor tale, chiar daca altii nu sunt de acord. Eu te protejez de tot ce e rau si te ghidez sa fii un razboinic de lumina iubitor. Atunci cand tu stai ferm si drept pentru ceea ce crezi, tu esti un model ce inspira si pe altii. Aceasta este o forma importanta de invatatura spirituala in care exemplul tau da altora curaj sa stea si ei drepti pentru principiile lor.”

Lucrul cu Arhanghelul Ariel :

Numele lui inseamna „Leoaica lui Dumenzeu” si ea reflecta aceste calitati inclusiv curajul, focusul si miscarile elegante. Daca observi sau te atrag imagini de lei sau de leoaice, este semn ca Ariel este cu tine. Cheam-o ca sa iti creasca increderea si curajul.

Arhanghelul Ariel ajuta la satisfacerea nevoilor fizice (bani, adapost si alte necesitati de ordin material). Ajuta la solutionarea problemelor legate de mediul inconjurator, precum si la ingrijirea si vindecarea animalelor, alaturi de Arhanghelul Rafael. El este asociat cu Regele Solomon si cu filosofii gnostici care credeau ca Ariel era stapanul vanturilor.

Mesajele Arhanghelilor pentru GEMENI
SCRIS CREATIV   

Arhanghelul Gabriel : „Fa-ti timp sa iti scrii gandurile intr-un jurnal sau articol sau carte.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Gabriel :

„Sufletul tau tanjeste dupa exprimare creativa prin scris. Te pot ajuta sa iti organizezi aceasta activitate. Onoreaza orice instinct interior ce te ghideaza sa scrii. Scrisul poate fi pentru propria ta placere si relaxare sau poate fi o experienta de catarsis sau de exprimare personala intr-un jurnal intim. Pe masura ce iti dezvolti conexiunea cu cuvantul scris, poti primi ghidare divina sa scrii articole si carti pentru publicare. Cheama-ma oricand sa te calauzesc in acest proces.”

Lucrul cu Arhanghelul Gabriel :

Numele lui inseamna „Puterea lui Dumnezeu” si este Mesagerul lui Dumnezeu.

Arhanghelul Gabriel este intruchipat ca femeie in unele carti de specialitate, in timp ce in altele are infatisare masculina. Alaturi de Mihail, numele lui Gabriel este mentionat in Vechiul Testament. El este considerat un arhanghel puternic, care ii ajuta pe mesageri (scriitori, profesori si ziaristi). Arhanghelul Gabriel a dus mesajul Elisabetei si Fecioarei Maria ca vor naste pe Ioan Botezatorul, respectiv pe Iisus. De aceea, ii poti cere ajutorul arhanghelului Gabriel daca vrei sa concepi sau sa adopti un copil.

Ii mai poti cere ajutorul Arhanghelului Gabriel pentru deschiderea celui de-ai treilea ochi si pasirea pe calea spiritualitatii, pentru intelegerea mesajelor aparute in vise si viziuni. Arhanghelul Gabriel ii ajuta pe cei implicati in arta si comunicare, pe cei care vor sa-si gaseasca drumul in viata.

Ca fiind ingerul purtator de mesaj de la Dumnezeu, Gabriel iubeste sa ajute scriitorii si jurnalistii sa livreze mesaje vindecatoare omenirii. Precum un ghid iubitor, te va sustine sa iti aranjezi programul ca sa ai timp de scris. Gabriel poate deschide usi care sa permita publicarea articolelor sau materialelor scrise, daca ii vei cere aceasta asistenta. Mai presus de toate, te va sustine sa iti placa sa scrii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Eliberarea pașaportului are noi reguli. Marea schimbare anunțată de MAI
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Se confiscă și se vinde
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?