MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru 8-14 noiembrie 2021. Ce zodii sunt binecuvântate săptămâna viitoare

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite.
Alina Costache
06 nov. 2021, 21:50
MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru 8-14 noiembrie 2021. Ce zodii sunt binecuvântate săptămâna viitoare

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru 8-14 noiembrie 2021. Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 8-14 octombrie 2021. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Stiai ca fiecare zodie are un arhanghel ce o indruma si calauzeste? Iata care sunt acestia aici!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.
Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Horoscop karmic iarna 2021. Zodiile cu noroc mare de Sărbători, primesc sărutul sub vâsc şi multe cadouri
Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

Horoscop Sărbători 2021 Pavel Globa. Cele patru zodii norocoase din decembrie
Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC
ARMONIE IN RELATII

Arhanghelul Raguel : „Noi, ingerii si arhanghelii, deschidem inimile pentru tine si pentru toti cei prezenti in viata ta. Discutiile si conflictele se vor rezolva.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Raguel :

„Dorintele si rugaciunile tale pentru pace sufleteasca au fost auzite si iti sunt raspunse prin acest mesaj. Ti se cere sa iti asumi rolul in a se instala pacea in orice situatie in care este nevoie de ea in viata ta. Vizualizeaza pe toata lumea implicata (inclusiv tu) ca fiind cooperanti si cu mintea deschisa, chiar daca o anumita persoana nu este, de felul sau, asa. Ai incredere in ghidarea interioara pe care o primesti si sa stii ca schimbarile sunt uneori incomode dar necesare. Cere-mi sa te ajut cu orice aspect de relatii care au nevoie de vindecare. Sa stii ca toate relatiile au in ele, la baza, binecuvantari, lectii de crestere a sufletului si multa iubire, chiar daca par altfel. Ramai focusat asupra acestui adevar cat de mult posibil.”

Lucrul cu Arhanghelul Raguel :

Numele de Raguel inseamna „prietenul lui Dumnezeu” si rolul sau principal este sa creeze armonie si ordine in relatii. El are puterea de a rezolva dispute si este deseori numit si „Arhanghelul dreptatii si corectitudinii”. Daca te afli intr-o situatie conflictuala, cere-i lui Raguel sa actioneze ca mediator. El va veni cu solutii creative in care toata lumea are de castigat. El ne ajuta sa ne reamintim importanta relatiilor, atat romantice cat si personale – este important sa avem oameni buni in preajma noastra. Raguel este unul din ingerii justitiei si munceste indeaproape cu Mihail si Zadkiel ca sa rezolve situatii corect si pentru binele inalt al tuturor. Cheama-l in ajutor cand vrei sa creezi legaturi armonioase in orice relatie interumana.

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR
AI NEVOIE ACUM SA NU UITI CINE ESTI DE FAPT

Arhanghelul Mihail  : „Tu esti un copil creativ, puternic si iubitor al lui Dumnezeu. Tu esti foarte iubit.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Mihail :

„Tu esti facut dupa chipul si asemanarea Creatorului rau, deci tu intrupezi aspectele tuturor calitatilor sale. Lumina ta interioara divina este pura si stralucitoare in adevar si nu exista nicio greseala in creatia divina asupra ta. Nu te teme de propria ta putere, maretie sau intelepciune. Cand tu reusesti, ii inspiri pe altii. Cand tu iti schimbi viata ca sa fie mai aliniata cu interesele tale, ii inspiri pe altii. Fii puternic ! Fii magnific ! Acesta esti tu !”

Lucrul cu Arhanghelul Mihail :

Numele lui inseamna „cel care este asemenea lui Dumnezeu” sau „cel care seamana cu Dumnezeu”. Arhanghelul Mihail este primul inger creat de Dumnezeu, liderul Arhanghelilor si responsabil cu protectia, curajul, puterea, adevarul si integritatea. El ne elibereaza de indoiala si teama, ne apara si inlatura orice influenta negativa. Scopul sau este de a elibera pamantul si locuitorii lui de toxinele asociate fricii. Mihail are o sabie in flacari pe care o foloseste pentru a elibera oamenii de Satana si alte entitati negative. Atunci cand este prin preajma vei vedea flash-uri de lumina stralucitoare albastra sau purpurie. Ii poti cere ajutorul atunci cand te simti slab, lipsit de motivatie si dedicatie, cand ai nevoie de curaj, de ghidare, de energie si vitalitate. Arhanghelul Mihail te ajuta sa iti ridici stima si valoarea de sine.

Mihail intrupeaza toate calitatile Creatorului de iubire, putere, si credinta nestramutata. Atunci cand il chemi pe Mihail, iti trezesti si in tine si iti amplifici aceleasi calitati.

Cere-i lui Mihail sa vina in visele tale si sa iti curete fricile care te blocheaza de la a te bucura din plin de viata ta si darurile tale. Mihail lucreaza bine cand dormim pentru ca atunci suntem cel mai receptivi si deschisi.

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru 8-14 noiembrie 2021  pentru GEMENI
ESTI FOARTE SENSIBIL

Arhanghelul Haniel  : „Esti foarte sensibil la energii si la emotii acum. Onoreaza-te pe tine, onoreaza ceea ce simti.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Haniel :

„Sensibilitatea este un cadou frumos si puternic si nu exista asa ceva precum „a fi prea sensibil”. Sensibilitatea ta te ajuta sa cunosti adevarul despre situatii si oameni si este important pentru tine sa ai incredere si sa urmezi aceste banuieli, intuitii si impresii. Petrece timp singur in natura ca sa iti dezvolti si mai mult aceasta sensibilitate. Evita situatiile dure si chimicalele. Acasa si la munca cere-mi sa te ajut sa iti alegi mancarea, bautura, compania si activitatile care iti sustin viata. Sa stii ca esti in siguranta in timp ce simti emotii puternice pentru ca ele sunt manifestarea sensibilitatii tale. Vizualizeaza-te pe tine alaturi de mine impreuna intr-o bula de culoare alb laptos. Aceasta lumina dizolva energiile joase si le transmuta in iubire. Lumina te ajuta si sa faci distinctie daca ce simti e sentimentul tau sau e preluat de la altcineva si nu te reprezinta.”

Lucrul cu Arhanghelul Haniel :

Numele lui inseamna „Gloria lui Dumnezeu”

Arhanghelul Haniel are trasaturi feminine si este asociat planetei Venus si Lunii. Adesea, se spune ca l-a insotit pe Enoh la Ceruri.

Arhanghelul gingasiei si al bunavointei, Haniel trebuie invocat atunci cand aveti nevoie de sprijin la un interviu pentru obtinerea unui loc de munca, atunci cand participati la adunari la care e nevoie de gratie. Arhanghelul Haniel ajuta la descoperirea secretelor pierdute ale remediilor naturale, potiunilor, pietrelor si cristalelor.

Haniel te ajuta sa iti onorezi ciclurile naturale, dispozitiile si ritmurile. Ea te asista in a imbratisa toate aspectele tale, inclusiv punctele forte sau umbrele. Cheama pe Haniel cand te simti nesigur sau rau in privinta ta. Ea te va ajuta sa te apreciezi si sa vezi cat de frumos/frumoasa pot fi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Doi români ajunși la all-inclusive în Turcia au avut parte de o experiență neașteptată. „Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva”. Cât au plătit pentru patru zile
Capital.ro
Devine obligatoriu în țară. Ordin semnat și parafat azi, 29 iulie: O nouă etapă pentru drepturile românilor
Playtech.ro
De ce este ziua de 29 iulie foarte importantă pentru români. Are legătură directă cu „Deșteaptă-te, române!”
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS pentru români! Cardurile vor fi încărcate în august
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Vremea se schimbă brusc. Vești de ultimă oră de la ANM
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Coliziune fatală între tren și camion Kamaz în Rusia: doi morți și până la 100 de răniți
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!