50% dintre oameni consideră aceste practici o formă de INFIDELITATE: Cum îţi înşeli PARTENERUL fără să ŞTII

Mesajele cu conţinut sexual explicit, fotografiile indecente trimise altor persoane decât partenerul de viaţă şi flirtul sunt considerate forme de infidelitate de peste 50% dintre femei şi bărbaţi, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Statele Unite ale Americii.
Alina Costache
23 ian. 2014, 16:43
50% dintre oameni consideră aceste practici o formă de INFIDELITATE: Cum îţi înşeli PARTENERUL fără să ŞTII

Un sondaj, la care au participat peste 2.600 de bărbaţi şi femei fără partener, cu vârste cuprinse între 18 şi 59 de ani, care folosesc site-urile matrimoniale Christian Mingle şi JDate, a arătat că 25% dintre aceştia iau în considerare să se căsătorească cu o persoană care le-a fost infidelă de-a lungul relaţiei, relatează huffingtonpost.com.

Datele privind infidelitatea provin din raportul site-ului State of Dating America, care realizează cercetări amănunţite privind complexitatea relaţiilor moderne.

Rezultatele sondajului arată că bărbaţii şi femeile au definiţii diferite pentru infidelitate, atitudinea femeilor privind nestatornicia bărbaţilor devenind pe parcursul anilor „mai liberală”.

Astfel, în anul 2013, 82% dintre femei şi 56% dintre bărbaţi au afirmat că ei consideră mesajele cu conotaţie sexuală sau flirtul o formă de infidelitate. Anul acesta, numărul femeilor care cred că un mesaj de acest gen reprezintă un gest de infidelitate a scăzut până la 68%, în timp ce în cazul bărbaţilor a scăzut la 51%.

De asemenea, 90% dintre femei susţin că „un sărut pasional” cu o altă persoană înseamnă un act de infidelitate, în timp ce, anul trecut, 100% dintre respondente considerau că a săruta pe altcineva decât partenerul de viaţă înseamnă nestatornicie. Şi în cazul persoanelor de sex masculin procentul a scăzut, 75% dintre bărbaţi fiind de acord cu această afirmaţie, în comparaţie cu 86% în 2013.

De asemenea, respondenţilor li s-a cerut să spună dacă practicarea „sexului cu o altă persoană decât partenerul de viaţă, în mod repetat”, reprezintă o formă de infidelitate. Astfel, 92% dintre femei au fost de acord cu această afirmaţie, 86% dintre bărbaţi fiind de aceeaşi părere.

Pe de altă parte, 38% dintre persoanele fără partener au recunoscut că au fost infidele într-o relaţie anterioară – o creştere uşoară faţă de anul 2013, când doar 22% au spus că şi-au înşelat partenerul.

Într-un sondaj recent realizat de HuffPost, 79% din aproximativ 1.000 de adulţi chestionaţi au afirmat că ar considera că partenerul este infidel dacă ar trimite mesaje cu conţinut sexual sau fotografii altor persoane.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!