Mesajul dureros transmis de Geanina chiar înainte de tragedie. La doar 30 de ani s-a stins într-un accident cumplit: „Doamne, fă-mă să înțeleg”

Geanina avea 30 de ani și toată viața înainte. Tânăra a sfârșit într-un accident tragic, în Sibiu, după ce mașina în care se afla a intrat puternic în două autobuze staționate. Impactul a fost mortal pentru brunetă. Medicii nu au mai putut face nimic să o salveze, în ciuda manevrelor de resuscitare.
Alina Costache
01 sept. 2023, 21:24
Mesajul dureros transmis de Geanina chiar înainte de tragedie. La doar 30 de ani s-a stins într-un accident cumplit: „Doamne, fă-mă să înțeleg”
Mesajul dureros transmis de Geanina chiar înainte de tragedie. La doar 30 de ani s-a stins într-un accident cumplit: „Doamne, fă-mă să înțeleg”

Geanina a pierit joi seara într-un tragic accident petrecut pe Calea Dumbrăvii, în proximitatea Cimitirului Municipal din Sibiu. Femeia avea 30 de ani și se afla în spatele unui automobil BMW, condus de un tânăr de 23 de ani. Șoferul a intrat inițial în coliziune cu bordura din sensul giratoriu din fața cimitirului, apoi a lovit violent două autobuze staționate. Atât șoferul cât și o altă tânără de 25 de ani sunt în stare gravă și au fost transportați la spital. Din nefericire, eforturile medicilor de a salva viața Geaninei au fost zadarnice, aceasta trecând în neființă chiar la locul accidentului, în ciuda încercărilor de resuscitare.

Citește și: Geanina din Las Fierbinți, surprinsă de gestul soțului ei: „Al meu a avut emoții, cât e el de austriac”

Vestea morții ei a adus durere uriașă în rândul apropiaților. Familia și prietenii sunt devastați de durere și nu-și pot reveni după întreaga tragedie.

„Doamne Dumnezeule! De ceee ai luat-o de lângă noiiiiii Doamneee !!!! Era lumina ochilor noștri! Era Mătușa mea perfectă! Era iubirea noastră. Doamne, ai luat-o de lângă noi prea repede. Prea tânără. Te iubesc îngerul meuu păzitor te-am iubit și o să te iubesc toată viața mea niciodată nu am să te uittttt”, „Surioara mea nu te voi uita niciodată”, „Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun”, „Doamne nu pot să cred”, „Drum lin către cer, sora mea frumoasă, Geanina Maria”, „Cu mare regret și durere în suflet îți spun Dumnezeu să te odihnească în pace verișoara mea frumoasa”, „Nu se poate așa ceva. Doamne de ce?! Dumnezeu să te odihnească în pace…sunt șocat”, sunt doar câteva dintre mesajele dureroase care curg pe internet.

Cu puțin timp înainte să moară, Geanina a postat un mesaj tulburător: „Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune că ale mele”. Nimeni nu prevestea ce nenorocire avea să se întâmple 18 ore mai târziu.

Accidentul tragic în care Gianina și-a pierdut viața

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri”, spun polițiștii.

De asemenea, reprezentanții pompierilor transmit că echipajele au descarcerat două victime, un bărbat și o femeie.

„O femeie de 30 de ani, pasageră în autoturism, a fost preluată de echipajele medicale în stop cardio-respirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare și astfel medicul prezent la fața locului a declarat decesul acesteia.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a suferit fracturi la membrele superioare și un traumatism facial. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul SMURD, conștient.

O tânără de 19 ani, pasageră în autoturism a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU Sibiu, conștientă cu un traumatism cranio-cerebral și un traumatism costal”, transmite Sg. maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ISU.

Citește și: Geanina din Las Fierbinţi, dezvăluiri surprinzătoare despre copii și divorț, la doar câteva luni de la nuntă: „Va rămâne ca într-o poveste”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
S-a dat lege în România! Aceste produse nu se vor mai putea vinde din iulie 2024!
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Încă două zile pentru angajați. În ce condiții se dau
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Avem subiectele care au picat la limba maghiară, la proba de azi de la Bacalaureat
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a avut loc vineri noaptea în România: La ce adâncime s-a produs și ce magnitudine a avut
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Aurora boreală filmată de astronauții de pe Stația Spațială Internațională
MediaFlux
Schimbări MAJORE privind PERMISUL de CONDUCERE din ROMÂNIA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!