Mesajul dureros transmis de Randi, după ce a fost scos de pe scenă în huiduieli la Beach, Please: „Sper că sunt bine cei care au leșinat”

Randi a avut parte de un moment incredibil de neplăcut la concertul de joi, din cadrul festivalului Beach, Please. Artistul a fost huiduit de înteg publicul și a plecat de pe scenă înaintea terminării concertului. Află care a fost motivul pentru care publicul a reacționat așa și ce mesaj a transmis artistul ulterior.
Filip Stan
14 iul. 2024, 11:31
Mesajul dureros transmis de Randi, după ce a fost scos de pe scenă în huiduieli la Beach, Please: „Sper că sunt bine cei care au leșinat”
Mesajul dureros transmis de Randi, după ce a fost scos de pe scenă în huiduieli la Beach, Please: „Sper că sunt bine cei care au leșinat”

Joi, 11 iulie 2024, Randi a avut parte de un incident neplăcut pe scena festivalului Beach, Please din Costinești. După doar două melodii interpretate, artistul a fost întâmpinat cu fluierături și huiduieli din partea publicului. Crezând că nu este binevenit, Randi și-a stăpânit cu greu emoțiile și a părăsit dezamăgit scena. Dar ce a declanșat această reacție a publicului? Randi a clarificat ulterior ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul concertului său.

Citește și: Dani Mocanu calcă din nou strâmb în față legii! Ce sancțiune au decis polițiștii să îi acorde manelistului

În a doua zi a festivalului de la Costinești, Randi a avut parte de o situație dificilă pe scena Beach, Please. Publicul l-a fluierat și l-a huiduit, forțându-l să-și întrerupă concertul și să se retragă după doar două piese.

Pe scena festivalului, Randi a observat fluierături și semne din partea publicului, car îi sugerau să-și încheie prestația. Crezând că este alungat și că nu este apreciat de spectatori, artistul a încercat să rămână calm, a încheiat concertul și s-a retras în culise. El a mărturisit că este pentru prima dată, în cei 20 de ani de carieră, când se confruntă cu o asemenea situație, fiind confuz și nesigur cum să interpreteze semnalele publicului și cum să reacționeze.

Însă, fluierăturile nu îi erau adresate lui. O persoană din public a leșinat și avea nevoie de asistență medicală, motiv pentru care organizatorii au cerut oprirea show-ului. Randi a aflat de această situație abia după ce a părăsit scena. A fost acuzat ulterior de indiferență pentru că nu a oprit imediat concertul la primele semne din partea mulțimii. De asemenea, el a subliniat că organizatorii ar fi trebuit să-l informeze direct despre necesitatea de a întrerupe recitalul, în loc să lase interpretarea semnalelor la latitudinea lui.

”Hai să lămurim situația de la Beach, Please. Mi-am imaginat că nu le place ceea ce facem, că poate este ceva în neregulă cu felul în care cântăm. Am ieşit mai devreme de pe scenă cu 2 piese, am plecat cu moralul foarte, foarte jos. Nu ni s-a comunicat despre ce era vorba şi despre ce s-a întâmplat cu adevărat. Nu a fost vorba despre ignoranță, ci doar despre o lipsă de comunicare. Vina a fost a celor de la securitate, care ar fi trebuit să vină pe scenă să ne informeze despre ce s-a întâmplat. Oamenii erau cu telefoanele sus, au scris niște mesaje pe telefoane, dar eu nu am cum să vad ce scrie pe telefoanele voastre – care sunt la 50 de metri distanță. Nu a fost vorba de ignoranță. Noi nu știam dacă să mai continuăm show-ul, simțindu-ne nedoriți pe scenă. Noi suntem oamenii care cântă despre iubire, despre generozitate, toleranță și unitate. Nu puteți să vă imaginați că nu ne pasă atunci când se întâmplă astfel de lucruri. Sper că sunt bine cei care au leșinat ieri și sper să vină în continuare la festivaluri”, a spus Randi pe TikTok.

Citește și: Rezultate Loto 14 iulie 2024. Surpriză pentru românii care joacă. Numerele norocoase ale zilei

Spynews
Dana Roba este în stare de șoc! Ce a aflat, abia acum, de la fiicele sale, la un an distanță de la bătaia soră cu moartea primită
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
De ce e bine să încălzești cana înainte să pui cafeaua în ea. Trucul pe care oricine trebuie să îl cunoască
Capital.ro
Se plătesc peste 200 EURO. Anunț de la Guvern: Obligatoriu trebuie să plătim
Playtech.ro
Cea mai neobișnuită atracție turistică din România. Intri într-o lume fantastică, chiar pe tărâmul vrăjitoarelor
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Accuweather ne-a anunțat când o să plouă prima oară în București după canicula care a „topit” România. Mai avem de îndurat 7 zile de chin
Spynews
Betty Salam clarifică situația căsniciei și relația pe care o are cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista neagă că există alt bărbat în viața ei: "Nu voi divorța" | VIDEO
Evz.ro
Știrea momentului despre Apple! Cum poți încerca noul OS
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță că vine furtuna electrică în România. Pe ce dată exactă se întâmplă în București și în celelalte orașe
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Apar noi burse pentru elevii olimpici: Care sunt criteriile de acordare a burselor de merit și ce valoare au
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. Intră în vigoare de marți, 16 Iulie: Nu vom mai permite
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...
substantial.ro
1945 – Începutul Ere Atomice: Prima Detonare Atomică
MediaFlux
Cât va fi PENSIA din SEPTEMBRIE! SIMONA BUCURA OPRESCU a ANUNȚAT EXACT
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?