MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru zodii: Ai incredere si usile se vor deschide pentru tine

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.
Filip Stan
06 iun. 2023, 06:22
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru zodii: Ai incredere si usile se vor deschide pentru tine

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 6-11 iunie 2023 adresate de aceasta data tuturor persoanelor indigo. Si tu poti fi o persoana indigo, adica o persoana cu vibratie sensibila care capteaza usor energiile si starile celor din jur.

Sufletele indigo au inceput sa vina pe pamant incepand cu anii 1968. Sunt foarte creativi, au un nivel de constiinta ridicat, nu tolereaza usor regulile si obiceiurile vechi, se razvratesc si vor o lume mai buna. Uneori nu se simt adaptati in lumea in care traiesc, simt frustrare si furie pentru ca vor altceva pentru care sunt dispusi sa faca orice. Ei simt ca sunt speciali si ca sunt aici cu o misiune si ii cauta instinctiv pe cei asemenea lor. Chiar daca nu esti convins, si tu poti fi un suflet indigo daca esti nascut dupa 1968 si te regasesti in aceste caracteristici.

Pentru ca misiunea sufletelor indigo este speciala pe pamant si nu e mereu usoara, ingerii le sunt alaturi cu o mana de ajutor.

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Marele Venus alături de puternicul Saturn dau peste cap viața tuturor zodiilor. Cristina Demetrescu dezvăluie care este Horoscopul verii pentru nativii zodiacului

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta!
Ai incredere in echipa ta de ingeri! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 6-11 iunie 2023.

Mesaj pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
PUNE-TI O DORINTA

Ce iti doresti cel mai mult? Dupa ce tânjeste sufletul tau ? Acest mesaj iti cere sa intri in contact cu dorintele tale cele mai profunde si sa le trimiti Cerurilor inainte sa decizi ca ele nu ar fi realizabile. Ingerii iti cer sa iti folosesti puterea de atractie innascuta, de persoana indigo si sa creezi in viata ta binele, mai degraba decat sa il ascunzi sub o gramada de indoiala.

Horoscop rune. Prosperitatea și abundența nu ne vor mai ocoli până la finalul lunii. LAGUZ vine cu schimbări, NAUTHIZ-restricţii, iar WUNJO aduce protecţie totală pentru o zodie

Este un mesaj incitant pentru ca inseamna ca esti aproape de acea dorinta. Trebuie doar sa depui putin efort energetic ca sa ajuti la crearea ei in viata ta. Cand primesti un astfel de mesaj, este normal sa apara nesiguranta sau frica. Pur si simplu respira adanc si, la expirare, elibereaza din tine aceasta energie inferioara. Intotdeauna se va intampla unul din urmatoarele doua lucruri: (1) ti se va implini dorinta; sau (2) ti se va arata un raspuns mai bun si mai potrivit.

Mesaj pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
COMPASIUNE

Ingerii iti transmit sa tratezi persoanele din jur in acelasi fel in care ai dori sa fii tratat tu. Acest mesaj iti aminteste ca modul in care actionezi afecteaza tot ce exista in viata ta, inclusiv oamenii. Acesta este momentul sa scoti la lumina o parte superioara a ta. Ca persoana indigo, iti este usor sa te detasezi si sa vezi tabloul intreg in fiecare situatie. Ca sa mergi mai departe, trebuie sa emani energie superioara, pentru ca ceea ce emani, aceea primesti. Asa ca analizeaza-ti si fa un inventar ca sa va asiguri ca ii tratezi pe altii cinstit si cu compasiune.

Mesaj pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)
ELIBERARE FIZICA

Aceasta situatie actuala te face sa te agati de un lucru caruia ingerii ar dori sa-i dai drumul. Ingerii iti cer sa te angajezi intr-o activitate fizica, drept sursa pentru sfaturi si mod de a curata calea pentru a primi noi mesaje, idei, solutii si energie de vindecare. Poate sa fie vorba de orice, de la a face o plimbare sau o alergare sau o tura de inot pana la a face yoga sau a practica un sport. Catre orice simti ca esti indrumat, sa stii ca miscarea fizica va accelera prelucrarea si eliberarea emotiilor.

Persoanele indigo au nevoie de varietate, asa ca spargerea rutinei zilnice poate sa te ajute sa gasesti supape naturale de eliberare fizica. De exemplu, mergi pe scari in loc sa urci cu liftul, parcheaza la o oarecare distanta de birou sau de scoala ca sa poti merge pe ios sau fa un baschet cand esti stresat. O sa simti o  diferenta pozitiva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
Cele 3 zodii care își pot schimba destinul în august 2024. E șansa vieții lor
Capital.ro
Mașinile interzise pe autostradă. Legea spune clar: NU au voie să circule pe autostrăzi!
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Grindeanu, pe urmele lui Ceaușescu. Un proiect din comunism, readus la viață
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
'Cumetriile' din Antenă! Bordea i-a luat iubita lui Cazacu 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Suspendarea definitivă a permisului auto. Șoferii care nu pot fi iertați de lege. Pieton pe viață
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Statele membre UE trebuie să prezinte câte doi candidați pentru posturile de comisari europeni
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'