MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI septembrie 2023. „Eşti înţeles!”

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 4-10 septembrie 2023 adresate de aceasta data tuturor persoanelor indigo. Si tu poti fi o persoana indigo, adica o persoana cu vibratie sensibila care capteaza usor energiile si starile celor din jur.
Alina Costache
05 sept. 2023, 12:38
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI septembrie 2023.

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI septembrie 2023. Sufletele indigo au inceput sa vina pe pamant incepand cu anii 1968. Sunt foarte creativi, au un nivel de constiinta ridicat, nu tolereaza usor regulile si obiceiurile vechi, se razvratesc si vor o lume mai buna. Uneori nu se simt adaptati in lumea in care traiesc, simt frustrare si furie pentru ca vor altceva pentru care sunt dispusi sa faca orice. Ei simt ca sunt speciali si ca sunt aici cu o misiune si ii cauta instinctiv pe cei asemenea lor. Chiar daca nu esti convins, si tu poti fi un suflet indigo daca esti nascut dupa 1968 si te regasesti in aceste caracteristici.

Pentru ca misiunea sufletelor indigo este speciala pe pamant si nu e mereu usoara, ingerii le sunt alaturi cu o mana de ajutor.

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta!
Ai incredere in echipa ta de ingeri! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Mesaj de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
ACCEPTARE

Ca persoana indigo, structura ta este sa pui totul la indoiala, iar asta face parte din misiunea ta de a face schimbari sanatoase pe aceasta planeta. Insa aceasta caracteristica poate sa te faca sa respingi o parte din viata ta care iti este necesara pentru a ajunge la pasul urmator. Acesta este un mesaj sa cauti prin viata ta si sa determini daca exista cineva sau ceva ce respingi. Acceptarea completa a vietii tale este cel mai bun lucru le care il poti face pentru tine deocamdata. Desi poate ca nu este usor sau poate ca nu pare corect, sa stii ca pur si simplu nu poti sa schimbi tot ce nu iti place, iar in aceasta viata unele lucruri trebuie tolerate. Cere ingerilor sa iti aduca taria si alinarea necesare pentru a-ti usura eliberarea si acceptarea.

Horoscop Mariana Cojocaru: 4 zodii, lovite de Mercur retrograd, ce semne au o toamnă de coşmar

Mesaj de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
ESTI INTELES

Ingerii iti trimit acest mesaj pentru ca fiecare aspect al personalitatii si al existentei tale are o logica perfecta si pentru ei. Ca persoana indigo, poate simti ca ceva nu e in regula cu tine sau ca ai facut greseli. Mesajul acesta iti aminteste ca nimic nu este o greseala. Totul este o misiune Divina. Sa stii ca Cerurile si ingerii te vad ca pe o fiinta perfecta si ca au fost cu tine la fiecare pas al vietii tale. Ei stiu cine esti si iti vad perfectiunea Divina. Ingerii inteleg perfect de ce ai luat deciziile pe care le-ai luat.

Da-ti voie sa te bucuri ca stii ca exista o forta mult mai mare decat orice fiinta umana de pe aceasta planeta, iar forta aceasta te vede ca fiind un suflet fara de greseala, care face tot ce poate mai bine.

Mesaj pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)
SANATATE

Ingerii iti aduc acest mesaj pentru ca au un mesaj pentru tine cu privire la sanatate. Poate sa fie vorba de tine sau de cineva apropiat. Sanatatea nu se refera doar la starea de bine fizic, ci si la binele emotional si spiritual. Cand primesti acest mesaj, este un semn sa te asiguri ca nu ,,detii” si nu te indentifici cu nicio problema de sanatate. Detaseaza-te de afectiunea respectiva si priveste-o ca pe ceva separat de cine esti tu, ca pe o faza din viata voastra care se va termina rapid.

Zodiacul întunecat. Ce trăsături misterioase ai în funcție de data nașterii

Cand primesti acest mesaj, lucreaza cu tine Arhanghelul Rafael, asa ca poti sa il chemi si sa ii invoci lumina verde ca sa te ajute cu sanatatea si cu vindecarea. Acest mesaj poate sa fie si un semn ca esti vindecator, deoarece persoanele indigo se nasc cu o energie puternica si cu abilitati semnificative in acest domeniu. Aceasta poate sa fie o indicatie ca ar trebui sa inaintezi cu incredere in ceea ce priveste pregatirea si munca ta de vindecator.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor prezidenţiale și parlamentare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!