MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 20-25 februarie 2024: „Dă drumul grijilor!”

Iata pentru saptamana 20-25 februarie 2024 mesaje noi indrumatoare, calauzitoare si pline de inspiratie de la fiintele angelice care vegheaza asupra noastra, in particular asupra fiecarei zodii.
Alina Costache
20 feb. 2024, 18:12
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 20-25 februarie 2024:

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 20-25 februarie 2024: In jurul nostru este plin de zane, chiar daca ochiul uman nu le vede. Ele sunt indeosebi in gradini, in parcuri, in preajma animalelor de companie si pretutindeni unde exista flori.

Cele patru elemente pamant, aer, apa si foc sunt vegheate de zane care ajuta la mentinerea lor si a echilibrului natural.

Pentru ca zanele sunt asa de apropiate de Pamant, ele ofera ghidare foarte practica si concreta si ajuta cu aspecte ale vietii de zi cu zi, cum ar fi relatiile, banii, sanatatea, cariera. Zanele stiu cum sa munceasca cu energia planetei Pamant in moduri sigure, iubitoare si magice !
Cu toate acestea, fiintele eterice numite zane sunt cateodata neintelese sau intelese eronat. Desi ele sunt creaturi iubitoare si pline de bunavointa de la Dumnezeu, zanele au totusi ego (exact ca si oamenii) si drept rezultat, zanele si oamenii pot judeca. Dar spre deosebire de oameni, judecata zanelor este dintr-o bucata : ele ii ajuta pe oamenii care sunt buni cu mediul inconjurator si cu animalele si nu ii favorizeaza in termeni de ajutor si comunicare pe cei care trateaza urat planeta si locuitorii sai.

Citește și: Banii se vor lipi de două zodii la începutul lunii martie. Acești nativi atrag bogăția ca un magnet

Una din formele prin care orice fiinta de lumina iti poate transmite un mesaj este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Mesaj pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
DA DRUMUL GRIJILOR LEGATE DE COPII

„Copiii tai de pe Pamant si din ceruri sunt fericiti si sunt ingrijiti de Dumnezeu si de ingeri.”

Grijile pentru copiii tai au fost primite ca rugaciuni in Ceruri. Iti intelegem preocuparile si inconjuram sufletele si trupurile copiilor cu iubirea noastra, este timpul sa ii lasi pe copii in grija lui Dumnezeu, deoarece Creatorul este adevaratul lor parinte. Dumnezeu este iubire pura, fara judecata si fara manie. El nu ar putea niciodata sa te paraseasca pe tine si pe copiii tai. Fiind unul din ingerii pazitori ai tai, eu veghez neincetat si asupra copiilor tai. Nu obosesc niciodata sa ii urmaresc cu atentie, fiindca privindu-i, vad lumina lor divina. Iti cer sa iti vezi copiii cu ochii mei, pentru ca iubirea si lumina lor sa se manifeste pe deplin. Te iubesc pe tine si pe copiii tai, iar copiii tai te iubesc !

Mesaj pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
RABDARE !

„Acum este vremea sa inveti, sa studiezi si sa strangi informatii. Bucura-te ca inveti, fiindca in viitor vei sintetiza cunoasterea in actiune.”

Cu toate ca s-ar putea sa arzi de nerabdare sa incepi un nou proiect, acum nu este momentul potrivit. Esti inca in faza vitala de strangere a informatiilor. Asta inseamna ca acumulezi noi informatii prin studiu, prin lectura, prin meditatie, prin preluarea mesajelor prin channeling, prin cursuri, prin interviuri luate expertilor si prin alte mijloace. In viata este un timp cand aduni si un timp cand plantezi.

EXCLUSIV | Trei zodii aruncă trecutul la gunoi și devin MILIONARE peste noapte! Cătălina Gulan: „Nativii trebuie să învețe această lecție. Totul se schimbă”

Este prea devreme sa hotarasti cum vei folosi informaitile pe care le acumulezi. S-ar putea sa ai unele idei si ar fi intelept sa le notezi pentru a le folosi in viitor. Destul de curand vei avea ocazia sa actionezi pentru a pune in practica aceste cunostinte. Cand se va intampla acest lucru, vei fi foarte ocupat si vei lucra din greu. Incearca sa fii asemenea unui vas gol in care cerurile sa poata turna continutul lor de intelepciune. Talentele tale unice se vor impleti cu aceasta intelepciune si vor sintetiza o noua cale si importanta de a aduce pacea.”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!