Mesajul săptămânal de la INGERII PAZITORI zodii 7-12 noiembrie 2023: Eliberează-te de energiile negative!

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.
Alina Costache
07 nov. 2023, 06:00
Mesajul săptămânal de la INGERII PAZITORI zodii 7-12 noiembrie 2023: Eliberează-te de energiile negative!
Îngerii vor avea grijă de o zodie! Dumnezeu îi va binecuvânta pe nativii acestui semn zodiacal în luna iunie

Fiecare zodie are ingerii ei pazitori. Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu.

Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 6-12 noiembrie 2023.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta!
Ai incredere in echipa ta de ingeri! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Mesaj pentru nativii din zodia SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
PUTEREA RUGACIUNII

Da orice situatie care te streseaza lui Dumnezeu pentru a o ridica si vindeca si fii deschis la miracole. Resursele nelimitate ale divinitatii, iubirea si raspunsurile iti asteapta rugaciunile. Fii sigur ca actionezi conform ghidarii divine pe care Dumnezeu ti-o da, ca raspuns la rugaciunile tale.

Acest mesaj apare de regula atunci cand te-ai ingrijorat si ai incercat sa vezi cum se va rezolva o situatie. Ingerii te ghideaza sa inlocuiesti ingrijorarea cu rugaciunea. Nu conteaza cum te rogi sau ce cuvinte folosesti, ci doar sa te rogi sincer din inima ta. Rugaciunea te aduce direct in legatura cu Dumnezeu, cu Iisus si cu ingerii tai. Cand te adresezi direct acestor fiinte puternice de lumina si iubire, tu te asiguri ca dorintele si nevoile tale sunt exprimate. Asa cum a cere ajutor deschide usile abundentei divine, si rugaciunea are efecte puternice pe fiecare aspect al vietii tale.

Nu exista asa ceva precum o rugaciune fara raspuns. Desi poate nu primim un raspuns specific pe care il doream, primim mereu ceea ce avem nevoie. Nu suntem constienti de infinitatea de variabile care inconjoara o situatie, pentru ca vederea noastra umana este limitata. Dumnezeu nu este limitat si poate urma fiecare drum pentru binele sau inalt si pentru cel mai bun deznodamant cu putinta.

Acest mesaj te ghideaza sa te rogi pentru ce simti ce vrei mai mult, incluzand aici rabdare, credinta, abundenta, sanatate, iubire si asa mai departe. Dupa ce te rogi, da drumul si pune toata situatia in mainile lui Dumnezeu. Ai incredere ca Dumnezeu are imaginea completa a nevoilor tale si toate informatiile despre cum este cel mai bun mod sa rezolve aceasta situatie.

Mesaj pentru nativii din zodia SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
FA-TI TREABA

Nu este suficient sa visezi si sa te rogi. Trebuie sa si urmezi ghidarile divine pe care le primesti prin actiuni concrete pozitive. Muncind consecvent la prioritatile tale, le vei face sa infloreasca precum o floare minunata in gradina.

Daca primesti acest mesaj, ingerii te roaga sa nu crezi ca esti certat sau pedepsit cumva. Nimeni nu se indoieste de etica ta de munca sau nu sugereaza ca nu ai avea destula responsabilitate pentru scopul vietii tale. In schimb, acest mesaj iti reaminteste sa eviti capcana de manifestare ce consta in a face vizualizari, a spune afirmatii pozitive, a spune rugaciuni si tot asa, timp in care sa ignori ghidarea interna ce te sfatuieste sa actionezi. De noi depinde sa actionam sau nu conform ghidarii pe care am cerut-o si o primim. Majoritatea manifestarilor dorintelor noastre se intampla cand ne ascultam vocea interioara care te indeamna sa : facem schimbari pozitive / sa invatam ceva nou / sa facem cercetari pentru a vedea ce ni se potriveste / sa facem conexiuni cu alti oameni.

Viata este o colaborare, din clipa in care ne nastem pana cand plecam. Permanent muncim cu alti oameni, cu ingerii nostri si cu Dumnezeu. Fara sa ne facem propria parte si contributie, deseori nu avem rezultatele pe care le asteptam. Care este ghidarea pe care ai primit-o si pe care ai ignorat-o ? Poate te simti intimidat, confuz, te indoiesti sau te simti nepregatit sa actionezi. Totusi, Dumnezeu nu ne da ghidari decat daca avem abilitatea de a le urma.

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 6-12 noiembrie 2023. Ghidare pentru claritatea ta!
In aceasta saptamana, fa cate o actiune concreta spre directia ghidarii tale interioare. Daca nu esti sigur ce sa faci, ia-ti clipe in care sa te rogi pentru claritate. Apoi fa inca o actiune ziua urmatoare si tot asa, iar in curand vei manifesta sustinere in moduri care iti depasesc asteptarile.

Mesaj pentru nativii din zodia CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
ELIBEREAZA-TE DE ORICE GELOZIE

Gelozia este o afirmatie ca nu ai ceva, iar Universul manifesta exact ceea ce afirmi. Lasa succesele altor oameni sa te inspire in loc sa te frustreze. Daca ei pot avea ceea ce au, la fel poti si tu.

Prin acest mesaj, ingerii iti reamintesc ca gelozia nu este o parte necesara sau de ajutor pentru calatoria ta spirituala. Cand exprimam gelozie, ceea ce de fapt exprimam este frica de lipsa. Ne putem teme sa nu avem o lipsa de fonduri, de oportunitati, de iubire, de clienti, de orice. Gelozia se manifesta si atunci cand privim abundenta altcuiva si, in loc sa ne bucuram pentru el, ne temem ca ne blocheaza noua abundenta faptul ca el are si noi nu.

Ingerii abundentei vor sa te reasigure ca este o frica falsa. Iubirea si abundenta lui Dumnezeu sunt infinitate, drept pentru care nu exista lipsa nicaieri. Este mai mult decat suficient pentru oricare dintre noi sa primeasca ce are nevoie pentru scopul vietii sale. Nu am fi fost adusi aici pe Pamant daca nu ar fi existat suficiente instrumente disponibile ca sa reusim fiecare in misiunea sa. Esti rugat sa dai drumul oricaror ganduri si sentimente de gelozie si sa realizezi ca Dumnezeu are un plan pentru tine si ca ai nevoie doar sa ceri ceea ce ai nevoie.

Horoscop 2024 cu Cristina Demetrescu: „Nu suntem în gaură, este o energie bună din punct de vedere financiar, material şi al bunăstării”

Ingerii ne invata ca gelozia inchide usa in fata manifestarii. In spatele acestei emotii se afla afirmatia negativa: Tu de ce ai si eu nu ? Si manifesti exact ceea ce afirmi si nu ai. In loc sa fii invidios pe succesul cuiva, cel mai bine simte-te inspirat. Daca el/ea are si poate, e clar ca si tu poti si la fel oricare dintre noi.

In plus, mesajul poate semnifica faptul ca cineva este invidios pe tine si ca gelozia sa te afecteaza negativ. Daca banuiesti ca acesta este cazul, roaga-te imediat : „Doamne Dumnezeule, Iisus si Arhanghelul Mihail va multumesc pentru ca imi curatati energia si ma protejati de gelozie si de alta negativitate. Ajutati-ma sa ii iert pe cei ce m-au atacat in orice forma.”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Descoperirea uluitoare făcută pe o plajă din Noua Zeelandă: ”Este uriaș”
Capital.ro
Proprietarii de terenuri vor fi verificați. Românii vor fi controlați până pe 11 octombrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Detalii terifiante despre un cuplu de la ”Insula Iubirii”, sezonul 8! Pozau în cuplul ideal, dar a bătut-o cu bestialitate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele imagini cu suspecții crimei din Vaslui. Un bărbat și concubina acestuia, surprinși de camerele de supraveghere în timp ce târăsc geamantanul în care a fost descoperit cadavrul unui bărbat
Capital.ro
Amendă 7.000 de lei. Este ilegal dacă statul nu ți-a dat voie. Mii de români fac tot timpul asta
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Operație în premieră la Spitalul Victor Babeș din Timișoara: Medicii au transformat stomacul unui pacient într-un tub gastric
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'