MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 1-7 aprilie 2019. Avertizări, îndemnuri, recomandări!

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii si de la ingerii ABUNDENTEI pentru saptamana 1-7 aprilie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.
Filip Stan
01 apr. 2019, 20:00
MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 1-7 aprilie 2019. Avertizări, îndemnuri, recomandări!

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata !

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

DARUIESTE SI VEI PRIMI

Daruieste cu bucurie oamenilor sau organizatiilor care te inspira si sustin spiritual si sa stii ca vei fi recompensat generos in moduri miraculoase de care nu stii inca. Timpul, resursele, banii sau alte resurse pe care le donezi iti vor asigura o multiplicare a energiei tale pozitive si a tot ceea ce vine spre tine bun.

Acest mesaj iti reaminteste ca a da si a primi sunt doua parti ale aceleiasi energii. Daca te-ai simtit blocat in ultimul timp ca si cum eforturile tale nu au fost recompensate, inseamna ca este timpul sa inversezi fluxul de energie. Deseori ne blocam cand focusul nostru este doar pe a primi si pe „Ce pot avea eu de aici?”. Ca sa rasucesti asta, focuseaza-te pe intrebarea „Cum pot servi?”. Un mod de a deschide fluxul abundentei este sa dai tu ceea ce doresti sa primesti. Asadar, ca sa ai mai mult timp, volunariaza pentru o cauza care merita. Daca vrei mai multa iubire, ofera tu mai multa iubire altora. Ca sa manifesti produse materiale dorite, doneaza tu obiecte ce nu iti mai folosesc. Ca sa primesti bani, fa un cadou financiar spre destinatia ghidata divin.

Zeciuirea este practica de a da 10% din veniturile tale spre o directie spirituala sau spre un scop caritabil benefic planetei. Zeciuirea este o recunoastere ca toate formele de abundenta vin de la Dumnezeu. Returnand un procent din bani inapoi de unde au venit prin sustinerea unor cauze, tu declari in Univers ca sursa ta de prosperitate nu e jobul, guvernul, patronul ci Creatorul tau. Cand recunosti acest adevar spiritual, tu descui barierele abundentei si permiti fluxului infinit destinat tuturor sa vina la tine.

Cheia este sa daruiesti cu inima deschisa si bucuroasa, fara sa te astepti la nimic in schimb. Universul se asgitua ca totul se echilibreaza in cel mai bun mod posibil, deci nu te preocupa tu despre reciprocitate. Cu cat te deschizi mai mult spre a da si a primi, cu atat mai usor vin spre tine toate formele de abundenta.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

FA-TI TREABA CU DEDICARE

Nu este suficient sa visezi si sa te rogi. Trebuie sa si urmezi ghidarile divine pe care le primesti prin actiuni concrete pozitive. Muncind consecvent la prioritatile tale, le vei face sa infloreasca precum o floare minunata in gradina.

Daca primesti acest mesaj, ingerii te roaga sa nu crezi ca esti certat sau pedepsit cumva. Nimeni nu se indoieste de etica ta de munca sau nu sugereaza ca nu ai avea destula responsabilitate pentru scopul vietii tale. In schimb, acest mesaj iti reaminteste sa eviti capcana de manifestare ce consta in a face vizualizari, a spune afirmatii pozitive, a spune rugaciuni si tot asa, timp in care sa ignori ghidarea interna ce te sfatuieste sa actionezi. De noi depinde sa actionam sau nu conform ghidarii pe care am cerut-o si o primim. Majoritatea manifestarilor dorintelor noastre se intampla cand ne ascultam vocea interioara care te indeamna sa : facem schimbari pozitive / sa invatam ceva nou / sa facem cercetari pentru a vedea ce ni se potriveste / sa facem conexiuni cu alti oameni.

Viata este o colaborare, din clipa in care ne nastem pana cand plecam. Permanent muncim cu alti oameni, cu ingerii nostri si cu Dumnezeu. Fara sa ne facem propria parte si contributie, deseori nu avem rezultatele pe care le asteptam. Care este ghidarea pe care ai primit-o si pe care ai ignorat-o ? Poate te simti intimidat, confuz, te indoiesti sau te simti nepregatit sa actionezi. Totusi, Dumnezeu nu ne da ghidari decat daca avem abilitatea de a le urma.

In aceasta saptamana, fa cate o actiune concreta spre directia ghidarii tale interioare. Daca nu esti sigur ce sa faci, ia-ti clipe in care sa te rogi pentru claritate. Apoi fa inca o actiune ziua urmatoare si tot asa, iar in curand vei manifesta sustinere in moduri care iti depasesc asteptarile.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

ORGANIZEAZA-TE PENTRU SUCCES

Nu lasa cuvantul „organizare” sa te intimideze, pentru ca este pur si simplu doar un mod pentru tine de a-ti asigura claritatea scopului tau. Organizarea gandurilor, activitatilor, spatiului de muncit si de trait si a banilor te vor ajuta sa iti stii si sa iti planifici urmatorii pasi.

Acest mesaj iti este trimis de inferi ca sa ti se reaminteasca de cruciala importanta a organizarii muncii si spatiului de trait precum si a programului si agendei tale. Lipsa de organizare poate duce la sentimentul de coplesire in activitati normale de viata. Ti se poate parea ca ce ai de facut este prea mult pentru tine. Ai putea sa uiti informatii importante din munca ta, cu efect negativ asupra abilitatii de a te calma, a te centra, a vizualiza … toate fiind aspecte critice ale succesului muncii tale.

Organizarea inseamna doar sa ai un sens al ordinii in viata ta. Poate sa fie asa de simplu precum a tine un calendar cu tot ce ai de placut si facut, apoi sa bifezi ori de cate ori mai faci cea. Dupa ce te organizezi, observa cat de clara iti simti mintea. Simte usurinta spiritului despre noua ta realitate. Fii atent la nivelul de stres si cum acesta scade notabil.

Daca simti ca deja esti organizat, verifica si vezi daca nu cumva esti excesiv de organizat. Nu cumva esti in extrema cealalta, petreci prea mult timp sa te organizezi, sa cureti, sa fie totul excesiv de pus la punct ? Daca da, ingerii iti reamintesc ca aceasta este o tactica de amanare de la ego. Este bine sa fii ordonat si sa fie totul clar, insa nu pana la punctul de a nu face treaba necesara ca sa vina abundenta spre tine.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Amendă fabuloasă pentru toți posesorii de câini și pisici din România. Este interzis să faceți așa ceva
Capital.ro
Mașinile interzise în trafic. Vehiculele diesel, fără drept de circulație. S-a pus termen 2 ani
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
LOVITURĂ DURĂ PENTRU VITEZOMANI! Toate mașinile vor fi dotate cu asta
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Victor Ciutacu, în politică! Răspunsul la care nimeni nu se aștepta
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Primele declarații ale Nadiei Comăneci și ale Ecaterinei Szabo, după ce Anei Bărbosu i s-a retras medalia de bronz: „Trebuie să fii deasupra lor cu 10 puncte. Fiindcă suntem români”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Sunt obligați să plătească. Marcel Boloș: Fentează statul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Curtea Supremă a SUA respinge încercarea statului Missouri de a opri sentința lui Trump
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!