MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ÎNGERII PAZITORI ZODII pentru 25 februarie-3 martie 2019. Mesaje NOI pentru PROSPERITATEA zodiilor

Iată mesajele de la îngerii păzitori ai fiecărei zodii și de la îngerii ABUNDENȚEI pentru săptămâna 25 februarie – 3 martie 2019.
Romania TV
25 feb. 2019, 20:38
MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ÎNGERII PAZITORI ZODII pentru 25 februarie-3 martie 2019. Mesaje NOI pentru PROSPERITATEA zodiilor

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut. 

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti. 

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata ! 

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri. 

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine. 

Vino pe Sfatulparintilor.ro in fiecare marti pentru a afla mesajele ingerilor pazitori pentru zodia ta! 

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie) 

ELIBEREAZA-TE DE VINOVATIA DE A PRIMI

Atunci cand permiti luminii tale sa straluceasca cu putere, ii inspiri pe altii. Iarta-te pentru ceea ce crezi ca ai facut sau nu si ai incredere ca Dumnezeu te iubeste neconditionat pentru cine esti. Invata si cresti din greseli trecute in loc sa te mustri din cauza lor.

Acest mesaj primit de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii prosperitatii indica faptul ca este posibil sa ai asupra ta anumite sentimente de vinovatie cu privire la a avea abundenta in viata ta. Poate ca vrei sa ai mai multi bani dar te ingrijorezi ca succesul tau ii poate face pe altii sa se simta prost sau crezi ca nu meriti sa primesti. Dragul nostru, nimic nu poate fi mai gresit decat acest gand !

Chiar daca ai facut unele greseli – si cine pe Pamant nu face greseli ?! – considerate astfel doar in legile omenesti, tot meriti din plin sa ai o viata sanatoasa, in siguranta si plina de sens si bucurii. Dedica-ti un moment acum ca sa te rogi si sa faci un angajament ferm sa te ierti pe tine pentru tot ceea ce crezi tu ca ai facut sau nu ai facut conform judecatii tale.

Atunci cand primesti, nu va avea altcineva mai putin. De fapt, cu cat te deschizi mai mult sa primesti, cu atat mai multe resurse vei avea disponibile sa ajuti si pe altii. Abundenta permite sa iti cumperi produse care iti sunt utile ca sa iti implinesti menirea in viata, sa ai o casa stabila pentru tine si cei dragi, sa mananci mancare sanatoasa si de buna calitate si sa donezi si un scop caritabil.

Ii inspiri pe ceilalti prin succesul tau, in special cand esti fericit si generos. Nu exista niciun motiv pentru care s a te simti vinovat, deci deschide-ti bratele cu bucurie ca sa primesti ! 

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai) 

NU TE MAI PLANGE !

Plangerile sunt afirmatii de victima iar aceasta nu este niciodata ceva spiritual si inteligent. Ia-ti puterea divina inapoi afirmand ca ai abundenta de alegeri si libertate. Cu incredere sporita si asumandu-te, observa cum aceste afirmatii pozitive infloresc in realitate.

Acest mesaj primit de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii prosperitatii este o reamintire clara si ferma ca a te plange despre finantele sau economiile tale este un mod sigur de a manifesta noi motive de ingrijorare despre bani. A te plange este o afirmatie de victimizare, care afirma in Univers ca altcineva are puterea si controlul asupra vietii tale. Ia-ti inapoi propria putere si neaparat evita sa te plangi sau sa dai vina. Asta nu inseamna ca ar trebui sa iti suprimi fricile financiare sau sa pretinzi ca totul este bine. Mai degraba, ingerii te ghideaza sa iti ridici nivelul de vibratie al gandurilor si emotiilor tale ca sa poti sa ajungi la nivelul la care primesti sustinerea necesara de la ei. Ei nu pot cobori la un nivel scazut de energie, deci tu esti cel ce trebuie sa urci ca sa te intalnesti cu ei.

Incearca asa : traieste o intreaga ora fara sa te plangi de nimic (nici cu voce tare si nici in gand) si observa cum te simti. Apoi mergi la fel inca o ora si inca una. Munceste cu tine 24 ore fara sa te plangi de nimic, in timp ce iti construiesti si intaresti credinta si pozitivitatea.

Asa cum plangerea atrage instantaneu, ca un magnet, un nou motiv pentru care sa te plangi, la fel si pozitivitatea atrage instantaneu experiente si trairi minunate. Ai putea chiar sa faci o intelegere cu un prieten ca sa va atrageti reciproc atentia cand va auziti unul pe altul plangandu-va, lamentandu-va, vaicarindu-va sau acuzand. Intrucat acest obicei este unul inconstient, acest parteneriat te poate ajuta sa iti ajustezi vocabularul de abundenta.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie) 

IMBINA DOUA DRUMURI IN UNUL SINGUR BENEFIC

Poti sa incepi sa muncesti la cariera viselor si inimii tale cu norma partiala in timp ce iti pastrezi serviciul principal deocamdata. In curand, cariera de vis va prinde aripi de zbor si te va sustine deplin.

Ai primit acest mesaj de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii prosperitatii ca raspuns al rugaciunilor si gandurilor tale dornice de a avea siguranta financiara si o cariera plina de sens si satisfactie. Ingerii iti indica un mod de a le avea pe amandoua in acelasi timp. Daca ai visat sa ai propria ta afacere, ti se indica un mod delicat de a incepe si de a reusi.

Iti poti incepe statutul de propriul sef in sistem partial de munca, in timp ce inca iti mentii jobul din care iti platesti facturile vietii stabile. Vei simti mai putin stres la jobul obisnuit pentru ca te vei focusa in paralel pe jobul care iti aduce satisfactiile inimii. Cariera visului tau va inflori astfel mai repede si mai puternic, din pricina vibratiei de bucurie pe care o vei avea de a nu te simti impovarat ca nu ai destui bani sa platesti sumele lunare. Sa stii ca presiunea de a face bani intotdeauna blocheaza abundenta si incetineste manifestarea.

Intrucat afacerea inimii tale va creste natural hranita de pasiunea si entuziasmul tau, vei putea sa construiesti pas cu pas optiunra de a parasi celalalt job cand vei vedea ca e momentul potrivit, pentru ca vei avea bani din ce sa iti sustii nevoile financiare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Uluitor! O româncă, Maria Fumea, a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie
Capital.ro
Codul Rutier te obligă. Amendă de până la 3.300 de lei pentru șoferii care au asta pe mașină
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Va intra România în recesiune? Anunț de ultim moment
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Cum te jefuiesc stăpânii plajelor. Turiștii nu-și cunosc drepturile
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Anunță o lună august ISTORICĂ în România
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să aibă acest document. Scrie în Codul Civil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Mahmoud Abbas acuză Israelul de prelungirea conflictului din Gaza după asasinarea lui Ismail Haniyeh
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!