MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI ZODII pentru 28 mai – 2 iunie 2019. Indrumarea care iti PRINDE BINE!

Iata mesajele NOI saptamanale de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru ssaptamana 27 mai – 2 iunie 2019.
Romania TV
28 mai 2019, 04:18
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI ZODII pentru 28 mai - 2 iunie 2019. Indrumarea care iti PRINDE BINE!

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata !

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

OPORTUNITATEA DE A IERTA

„Aceasta situatie iti da ocazia de a te vindeca, de a te dezvolta si de a elimina tiparele negative. Mentine-ti intentia de a vedea lumina divina launtrica si calitatile celeilalte persoane. Noi te vom ajuta sa elimini gandurile, sentimentele si energiile pe care nu le poti ierta si sa te inalti la un nivel superior de pace, de liniste sufleteasca si de compasiune.”

Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru ca ei vad ca esti impovarat de aparitia repetata a unor tipare negative. Pentru a intrerupe acest ciclu, este important sa elimini vechile ganduri toxice legate de actuala situatie sau relatie. Poti face asta respirand profund si lasand in seama ingerilor la fiecare expiratie temerile, grijile, furia sau alte sentimente dureroase. Iertarea nu inseamna sa treci cu vederea comportamentul persoanei. Inseamna doar ca nu mai doresti sa porti emotii si ganduri toxice fata de aceasta persoana, care iti fac tot tie rau. Elimina, elibereaza-te si creaza modele noi de iertare.

Semnificatii suplimentare : evita sa te invinovatesti pe tine sau pe altii ; pe masura ce vei elimina furia, va aparea o rezolvare creativa a situatiei ; exista binecuvantari ascunse in aceasta relatie si situatie ; focalizeaza-te asupra dorintelor si nu asupra judecatilor.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

OBSERVA SEMNELE

„Da, semnele pe care le-ai primit sunt trimise din ceruri. Noi lasam in drumul tau pene, monede si alte semne, pentru a-ti aminti ca esti iubit si ca nu esti niciodata singur.”

Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru a te ajuta sa intelegi semnele pe care le-ai primit in ultima vreme. Aceste semne includ pene, monede, fluturi, pasari sau alte viziuni repetitive ce te fac sa te gandesti la ingeri si la ajutorul divin. Ei ti-au trimis in mod deliberat aceste semne pentru a te instiinta ca iti sunt aproape – protejandu-te, iubindu-te si calauzindu-te.

Semnificatii suplimentare : persoane iubite plecate in ceruri iti spun „Te iubesc!” ; observa si crede in semnele repetitive pe care le primesti drept confirmare ca esti pe drumul cel bun ; ai incredere ; urmeaza semnele care te calauzesc catre implinirea dorintei inimii tale.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

PROGRES NEINTRERUPT

„Iti confirmam progresul pe care l-ai facut focalizandu-te pe iubire in activitatile zilnice. Putem vedea clar contributia ta la binele omenirii prin gandurile, sentimentele si faptele tale de iubire.”

Ai primit acest mesaj pentru a fi asigurat ca faci progrese neintrerupte. Uneori te compari cu alti oameni cu asprime si crezi ca ar trebui sa fii mult mai departe pe drumul pe care mergi acum. Vezi totusi cat de departe ai ajuns, cate lucruri ai invatat si cati oameni ai ajutat. Focalizeaza-te asupra progreselor facute in loc sa vrei atingerea perfectiunii. In fiecare zi, fa cel putin un pas spre realizarea proiectelor la care lucrezi cu pasiune.

Semnificatii suplimentare : esti pe calea cea buna, chiar daca ti se pare ca mergi incet ; pretuieste lumina in loc sa blestemi intunericul ; apreciaza-te.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
De ce să ții valiza în cadă după ce te cazezi la hotel. Explicația te va surprinde cu siguranță
Capital.ro
Se confiscă toți banii. Rămâi pe loc fără cont bancar: Statul a demarat procedura
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Valul de caniculă amenință cu o CRIZĂ alimentară. E risc major de penurie!
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Dorian Popa ar putea să se lase de cântat. Cât câștigă artistul din muzică
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Amantlâc pe față în showbiz-ul românesc! E iz de scandal! Soția sportivului cu amantă a decis să se răzbune pe spărgătoarea de căsnicii: „Scai obosit”
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
Rămâi cu ZERO lei pe card. Alertă pentru românii cu bani la bancă. Să nu răspunzi!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
"A băgat în pământ un suflet nevinovat" - Bunicul băiețelului ucis în accidentul din Pantelimon, declarații cutremurătoare
substantial.ro
Premierul din Bangladesh, Sheikh Hasina, a demisionat și a părăsit țara
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!