Mesajul Universului pentru zodii. Alina Badic dezvăluie tainele fericirii pentru săptămâna aceasta. Care sunt nativii trebuie să fie atenți la obstacole

Viața nu este întodeauna lină și fără probleme. Uneori, Universul ne trimite o serie de încercări care să ne facă să devenim mai puternici, mai curajoși sau care să ne învețe o lecție. Astrologia ne poate dezvălui, în avans, care este tipul de energie pe care urmează să o resimțim.
Alina Costache
23 oct. 2023, 21:06
Mesajul Universului pentru zodii. Alina Badic dezvăluie tainele fericirii pentru săptămâna aceasta. Care sunt nativii trebuie să fie atenți la obstacole
Mesajul Universului pentru zodii. Alina Badic dezvăluie tainele fericirii pentru săptămâna aceasta. Care sunt nativii trebuie să fie atenți la obstacole

Alina Badic dezvăluie mesajul Universului pentru zodii în această săptămână. Energia planetelor și tranzitele pe care acestea le realizează printre zodii ne pot influența viața mult mai mult decât am putea crede. Felul în care vedem viața, în care reacționăm la lucrurile din jurul nostru, dar și emoțiile care ne încearcă depind de multe ori de astrologie. În această perioadă energia Universului este una extrem de puternică, iar o parte dintre zodii se vor lovi de obstacole și încercări.

Citește și: Trei zodii vor da lovitura în 2024 și vor câștiga sume de bani inimaginabile. Tu te afli printre ele?

Această săptămână este prielnică pentru introspecție și meditație. Majoritatea nativilor au nevoie să facă un pas în spate și să analizeze cu atenție ce se întâmplă în sufletul lor și să își pună ordine în priorități.

„Berbec

E o perioadă cu foarte multe lucruri de înțeles și o direcție clară de la Univers. Totul este supervizat de Divinitate, nu se pune problema unui context haotic. Venus e puternic și favorabil celor care știu ce vor în iubire.

Taur

Se cere o atenție sporită la luarea deciziilor care nu trebuie să fie luate în pripă, pe grabă. Se mențin și zilele astea mesajele tulburătoare care au tot venit în ultima vreme. E timpul să accepți situații pe care în mod normal nu le-ai accepta. Dacă ai greșit, atunci trebuie să plătești!

Gemeni

Intuiția ocupă un loc de cinste în intervalul 22 – 28 octombrie. Cel mai bun sfat este să ai mare grijă ce îți dorești pentru că s-ar putea să devină realitate și să te trezești șifonat în acea situație. Ești semnul înaltei spiritualității.

Rac

Cele două eclipse de luna (din 14 și 28 octombrie) asta au un impact major asupra ta. S-ar putea să te găsească într-o buclă, un portal de intensitate mare cu descărcări și situații în dizarmonie. Atenție la anturaj și la descoperirea intențiilor greșite pe plan relațional.

Leu

Sunt zile puternice, sfidătoare și cu piedici care îți taie pofta de viață. Pluto e o umbră mai mare decât Soarele, guvernatorul zodiei. Neptun și Saturn te obligă să te ocupi de responsabilități și de oamenii cu probleme dure.

Fecioară

Planeta Mercur îți joacă feste și aduce mici dificultăți. E momentul să aduci la suprafață un anumit comportament, fel care te reprezintă, dar pe care nu l-ai sesizat până acum. E o luptă puternică, dar ieși învingător. Sinceritatea e pe primul loc.

Balanță

Evaluarea e clară. Perioada asta trebuie să evaluezi alegerile făcute. Soarele, Pluto și Mercur vorbesc despre alegeri, consecințe și karma este accelerată dând planurile peste cap. E o buclă în care se mai pot repara lucrurile. Se produce un transfer.

Scorpion

Marte, co-guvernatorul zodiei, este cam agresiv și aduce tensiuni. Perioada asta experimentezi ceva care te bulversează, te dă peste cap. Mesajul spune că este timpul să identifici ce te agresează atât la nivel subtil (Pluto), cât și la nivel concret (Marte).

Săgetător

Poți face față tuturor schimbărilor care intervin în viața ta. Te preocupă felul în care ești perceput de ceilalți, fii mai atent la oamenii care vin pe o filieră secretă. Indicat ar fi să fii subtil în toate situațiile în care intri.

Capricorn

Vine o perioadă în care trebuie să identifici ”ochii din umbră”, să vezi cine te urmărește. Nu e vorba neapărat de o persoană, ci de o umbră la nivel energetic care vrea ceva de la tine. Îți găsești liniștea doar dacă integrezi ce e în tine, cu ce e în exterior.

Vărsător

A venit momentul să te conectezi cu octava superioară a inteligenței Uranus cu Universul. Nu e vreme de pierdut, e vorba de expansiune versus cunoaștere. Trebuie să afli care sunt domeniile unde poți excela, unde poți să fii cel mai bun. Trebuie să fii mentor pentru ceilalți.

Pești

Fă o evaluare și vezi care este rezultatul alegerilor din ultima perioadă. Valorifică ce știi despre tine și despre oamenii dragi. Trage o concluzie după trăirile tulburătoare din ultimii 2-3 ani. Sunt situații conflictuale, dar și informații care te ajută să le rezolvi”, a dezvăluit Alina Badic la B1TV

Citește și: Patru zodii binecuvântate în noiembrie. Li se va schimba viața radical, pe toate planurile. Te numeri printre ele?

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a primit o româncă după ce și-a comandat meniul zilei în Neptun. A rămas dezgustată de litoralul românesc
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Adăpostul Tei Toboc – Steaua Speranței își deschide porțile pentru vizitatori
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!