Mesajul zilei de duminică 7 iulie 2024 pentru zodii de la Fecioara Maria. Miracole pentru BERBEC, binecuvântări pentru LEU

Primește cu inima deschisă un mesaj special în această duminică, 7 iulie 2024, menit să îți ofere împuternicire, susținere și claritate pentru călătoria ta de viață. Fecioara Maria, regina tuturor îngerilor și arhanghelilor, este mama iubitoare a lui Iisus și veghează asupra noastră cu o iubire nemărginită și protecție maternă. Ea este un vindecător puternic și plin de compasiune, precum și un învățător spiritual dedicat, gata să ne ajute pe toți, indiferent de religia noastră.
Filip Stan
07 iul. 2024, 08:15
Mesajul zilei de duminică 7 iulie 2024 pentru zodii de la Fecioara Maria. Miracole pentru BERBEC, binecuvântări pentru LEU
Mesajul zilei de duminică 7 iulie 2024 pentru zodii de la Fecioara Maria. Miracole pentru BERBEC, binecuvântări pentru LEU

Mesajul zilei de duminică 7 iulie 2024 pentru zodii de la Fecioara Maria. Pentru a începe să te conectezi și să lucrezi cu Fecioara Maria, tot ce trebuie să faci este să o chemi. Ea îți va fi alături, oferindu-ți sprijin, putere și îndrumare. Ca o mamă plină de compasiune, Fecioara Maria te încurajează, te consolează și veghează la împlinirea nevoilor tale.

Fecioara Maria este în mod special preocupată să ajute copiii, părinții și pe cei care au cea mai mare nevoie de dragostea unei mame, indiferent de vârstă, precum cei bolnavi sau săraci. Ea este un vindecător miraculos al copilului interior și te invită să îi permiți să te ajute oricând.

Citeşte şi: Horoscop Alina Bădic 7-13 iulie 2024. BALANŢA să fie atentă la sănătate, perioadă favorabilă pentru VĂRSĂTOR

Prin cardurile străvechi cu mesaje, Fecioara Maria oferă ghidare delicată menită să te ridice, să te susțină și să te ghideze. Fiecare dintre noi trecem prin situații stresante în care ne simțim tensionați și temători, iar aceste reacții ne îngreunează capacitatea de a capta mesajele divine. De aceea, mesajele transmise prin cărțile oracol aduc claritate, operând pe baza legilor antice care afirmă că fiecare suflet primește răspunsul necesar în acel moment prin intermediul formelor de divinație invocate. Aceste mesaje reflectă virtuțile, valorile și calitățile Fecioarei Maria.

Din perspectiva sa cerească, Fecioara Maria poate vedea ce ne așteaptă la orizont. Ea ne iubește profund și dorește să ne ajute să trecem la acțiune, să ne ajustăm punctul de vedere, să ne menținem credința și să găsim direcția care ne va duce la pace, siguranță și sănătate.

Permite Fecioarei Maria să fie farul tău călăuzitor în această călătorie spirituală. Fie că te confrunți cu stres, temeri sau incertitudini, lasă mesajele sale divine să te îndrume și să-ți ofere pacea interioară de care ai nevoie. Descoperă cum virtuțile și valorile sale te pot ajuta să găsești drumul către o viață mai liniștită și mai armonioasă.

Citeşte şi: Previziuni rune săptămâna 8-14 iulie 2024. URUZ vine cu schimbări pentru TAUR, BERKANA indică succes pentru RAC

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

În concluzie, deschide-ți inima și mintea către ghidarea Fecioarei Maria. Prin mesajele delicate și pline de înțelepciune transmise prin cărțile oracol, vei găsi claritatea și susținerea necesară pentru a naviga prin provocările vieții. Lasă-te condus de înțelepciunea sa divină și găsește pacea și siguranța pe care le meriți.

BERBEC

Miracole

Ai incredere in miracole si roaga-te pentru miracole. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii pazitori fac miracole in fiecare zi. Trebuie doar sa fii deschis pentru a le vedea. Nu inceta niciodata sa crezi, indiferent cat iti este de greu in anumite situatii. Nu trebuie sa fii perfect pentru a beneficia de ajutorul Divinitatii. Dar treubuie sa crezi din tot sufletul in puterea lor. Fii deschis sa primesti ajutorul miraculous. Crede cu tarie ca meriti ajutorul.

TAUR

Dumnezeu este iubire

Dumnezeu este peste tot si Dumnezeu este iubire. Ai incredere in grija pe care ti-o poarta Dumnezeu, in vindecarea divina. Totul se vindeca prin iubire. Cu ajutorul iubirii poti gasi raspunsuri, solutii. Poate ca te zbati singur intr-o situatie si refuzi sa apelezi la ajutorul cuiva. Poate uiti ca Dumnezeu te iubeste si iti poate trimite exact oamenii de care ai nevoie pentru a iesi dintr-o dificultate. Sau poate ca descoperi ca menirea ta este sa le vorbesti celorlalti despre Iubirea Lui Dumnezeu pentru toti copiii sai. Sa fii un model, o calauza care sa-i incurajeze pe ceilalti sa nu se mai zbata singuri in diverse probleme, ci sa ceara ajutorul divin.

GEMENI

Compromis

Nu trebuie sa faci compromisuri pentru a obtine ceea ce vrei. Nu trebuie sa renunti la adevar, la credintele tale si la respectul tau de sine. In relatiile amoroase, in relatiile profesionale, trebuie sa fii tu. Daca, de exemplu, te simti inconfortabil in relatia de cuplu, vorbeste deschis cu partenerul. Spune-i ce simti, pentru ca el sa isi dea seama de situatie. Daca nici acest lucru nu functioneaza, cere sprijinul unui consilier. Esti copilul lui Dumnezeu si meriti iubire, respect si demnitate. Nu trebuie sa renunti la ele de dragul unui partener care nu ti le ofera.

RAC

Angajament

Indiferent de situatiile grele prin care treci, de fricile cu care te confrunti, Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine si te indeamna sa ramai angajat in misiunea ta. Onoreaza-ti cuvantul dat, respecta-ti promisiunile, asuma-ti responsabilitatea. Urmeaza-ti visurile, telurile si intentiile pe care ti le-ai propus candva. Nu uita de ele. Ai voie sa spui nu celorlalte actiuni care te indeparteaza de la misiunea si angajamentele tale. Daca te simti coplesit in drumul tau, cere sprijinul Fecioarei Maria si al ingerilor. Roaga-i sa te elibereze de orice sentiment de vinovatie, obligatie care iti consuma inutil energia. Ingerii te vor proteja cu aripile lor pentru ca tu sa te bucuri de indeplinirea angajamentelor tale.

LEU

Binecuvantari

Rugaciunile tale sunt ascultate si implinite. Ai pe masa painea cea de toate zilele. Nu iti face griji cu privire la ziua de maine. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine, ai incredere ca vor avea grija de tine si de cei dragi tie. Renunta la teama ca nu vei putea sa le asiguri cele necesare, pentru ca Dumnezeu este mare si are grija de tot si toate. Fii deschis sa-i primesti darurile. Fii deschis sa primesti raspunsurile la intrebarile tale. Ai incredere ca esti binecuvantat, doar esti copilul lui Dumnezeu. Toate nevoile tale vor fi implinite. Urmeaza ghidarea divina si fa actiunile necesare. De restul se ocupa Dumnezeu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Stațiunea ideală vara pentru pensionari, de care puțini români au auzit. Are ape termale, oferă liniște, răcoare și peisaje superbe
Capital.ro
S-a dat lege OBLIGATORIE pentru toată România. Se aplică din luna OCTOMBRIE 2024
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Harry și Meghan, colecționari de trofee ridicole
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
MAREA ACTRIȚĂ a spus adio lumii. A fost o DOAMNĂ de neegalat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Noi Trageri Loto Duminică: Reporturi de Milioane la Jocurile Loteriei Române
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!