Mesajul zilei de la Fecioara Maria sâmbătă 26 octombrie 2024. Ajutor divin pentru BERBEC, echilibru energetic pentru LEU

Mesajul zilei de sâmbătă 26 octombrie 2026, inspirat de Fecioara Maria, îți reamintește că fiecare încercare din viața ta are un scop divin, iar în momentele de nesiguranță sau tensiune, Fecioara Maria este alături de tine, pregătită să te sprijine. Sâmbăta este un moment de reflecție, de întoarcere la valorile tale interioare și la nevoile sufletului, fiind și ziua care precede duminica, un simbol al reînnoirii și al luminii.
Filip Stan
25 oct. 2024, 22:21
Mesajul zilei de la Fecioara Maria sâmbătă 26 octombrie 2024. Ajutor divin pentru BERBEC, echilibru energetic pentru LEU
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, Regina Îngerilor

Mesajul zilei de la Fecioara Maria sâmbătă 26 octombrie 2024. Fecioara Maria îți reamintește că, asemenea unei mame iubitoare, te înconjoară cu îngeri protectori și veghează asupra căii tale, ajutându-te să găsești echilibrul interior, liniștea și claritatea. Mesajul ei este de a îți elibera grijile în mâinile sale, având siguranța că rugăciunile tale sunt auzite și că fiecare pas îți este vegheat cu grijă.

Sâmbăta aceasta, lasă-te ghidat de bunătate, împăcare și credința că tot ceea ce ai nevoie pentru călătoria ta îți este pus la dispoziție, iar răspunsurile vor veni la momentul potrivit.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea: „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine”.

BERBEC

Stai drept si mentine-ti demnitatea orice ar fi iar altii te vor trata cu respectul pe care il meriti

Cand te afli intr-un cerc de viata in care incerci sa eviti sentimente ca infrangere sau disperare din cauza circumstantelor ce te preseaza din toate partile, trebuie ca efectiv sa te ridici si sa stai drept si demn in cea mai inalta postura a corpului tau. Tine-ti ochii privind drept si in sus, respira adanc si profund, indreapta-ti si aduna-ti umerii dar nu rigid si infige-ti picioarele in pamant. Nu fi intepenit si static ci relaxat si fluid, lasandu-ti miscarile sa fie gratioase si usoare. Incearca sa mergi la o viteza mai redusa decat o faci de obicei, ramanand atent doar la momentul prezent. Practica asta de cateva ori pe zi cateva minute si vezi ce se intampla ! Vei genera un impact mai mare asupra altora si mediului tau cand esti in deplinatatea ta fizica iar starea ta de spirit se va schimba corespunzator. Fiind asa, drept, demn si asumat vei atrage respect de la ceilalti. Astfel te vei ajuta in special in situatii in care este important sa iti mentii respectul de sine si demnitatea. Nu este vorba de orgoliu ci de o exprimare fizica a puterii personale. Observa apoi cum ti se schimba si gandirea si atitudinea in fata vietii cand iti modifici postura fizica.

Citeşte şi: Rugăciunea de sâmbătă. Ce să faci şi ce să nu faci într-o zi de sâmbătă, care este originea denumirii zilei

TAUR

Asuma-ti in ceea ce crezi si ce se simte bine pentru tine, in ciuda judecatii sau dezaprobarii altora

Ai incredere in simturile tale profunde ce stiu care este actiunea potrivita pentru tine si care nu si nu te mai baza pe altii asa de mult ca sa ti se spuna ce sa faci si cum sa actionezi. Nu toata lumea va fi de acord cu deciziile tale si daca alegi impotriva a ce se asteapta de la tine, poti da peste critica puternica si judecata. Stai drept, asumat, priveste in jur si respira adanc si rar. Te descurci de minune ascultandu-ti inima, in ciuda opiniilor altora despre tine. In plus, suportul tau cel mai bun si puternic vine din acel loc din tine care te ghideaza aratandu-ti semne care sa iti indice care e drumul de ales. Urmand aceste semne ajuti sufletul tau sa fie in aliniere cu intentiile sale aici pe pamant. La nevoie, trebuie sa infrunti totala dezaprobare a altora, asumandu-te deplin. Practica optimismul si claritatea scopurilor tale si astfel vei disipa mila de sine. Ai incredere in cunoasterea ta interioara si las-o sa fie unica ta sursa de putere pentru a avansa in viata.

GEMENI

Actioneaza pentru oportunitatea din fata ta si angajeaza-te fara echivoc

Providenta este de partea ta si oportunitatea care ti se prezinta este congruenta cu scopul sufletului tau. Chiar daca nu te simti total pregatit sau ai unele indoieli in abilitatea ta de a te descurca cu complexitatile implicate, tu implica-te oricum. Vei fi placut surprins de sustinerea care va veni spre tine in moduri neasteptate. Tot ce trebuie este sa ai vointa din partea ta ca sa mergi pe acest drum cu toata inima,  ramanand totodata deschis la schimbarile ce vin din directia in care bate vantul. Este important sa fii focusat pe obiectivul din fata ta, fiind si perfect constient de ce esti pe acest drum. Implica-te 100% si da tot ce ai mai bun. Nu e timp pentru analize, introspectii sau retrageri, ci timp pentru actiune. Te poti descurca cu orice apare in fata ta, fara sa fii distras si fara sa te abati de pe calea pe care esti deja.

RAC

Acum este timpul pentru vindecare emotionala profunda

Marea emotionala care exista in constiinta ta este plina de sentimente care au nevoie sa fie recunoscute si exprimate. Exprimarea emotiilor nu inseamna ca te scufunzi in ele compulsiv sau ca creezi drama in jurul lor. Daca iti apar lacrimi, lasa-le sa curga si accepta-le. Plangi sau razi cat de mult simti nevoia. Exploreaza aceste sentimente impartasindu-le cu cineva in care ai incredere sau scriind despre ele intr-un jurnal, fiind atent la senzatiile din corp pe care ele ti le produc. Aceste senzatii sunt indicii ale straturilor de emotii care sunt sub suprafata. Fie vorbind despre ele, fie scriind despre ele, tu le aduci in constiinta, gasesti usurare si creezi o oportunitate sa le eliberezi.

Nu face din acest exercitiu ceva teatral in care incerci sa simti sau te fortezi sa simti ceea ce nu simti. Asigura-te ca te conectezi si la umor bun din cand in cand, mai ales cand ai de-a face cu emotii intunecate si infricosatoare. Nu trebuie sa cureti exagerat de des rani vechi si traume emotionale din trecut insa acum este un asemenea moment. Daca simti ca te scufunzi prea mult intr-un teritoriu traumatic din trecut, schimba energia si misca-te fizic, distrage atentia cumva. Nu trebuie sa vindeci toate amintirile dintr-o data ci doar sa eliberezi putin din presiunea ce clocoteste la suprafata si vei simti usurare imediata in campul tau.

Citeşte şi: Rugăciune sfântă pentru Sfântul Dumitru. Aduce noroc și sănătate în familie

LEU

Exista ceva in dezechilibru in viata ta, deci fa orice poti ca sa aduci o corectie

Te-ai simtit nesigur, instabil sau nu ai fost in apele tale in ultimul timp pentru ca exista un dezechilibru in viata ta. Ca sa aduci inapoi echilibrul, incepe prin a avea grija de sanatatea ta fizica. Colaboreaza cu cineva specializat in medicina holistica pentru a te reechilibra la nivel de energie si holistic. Nu este nevoie sa fii alarmat, dar daca exista o disfunctie pe care o poti repara energetic pentru corp, vei beneficia de pe urma unei asemenea analize. Exerseaza in fiecare zi, mananca alimente nutritive si odihneste-te din belsug. Apoi dedica timp pentru a-ti verifica cu sinceritate domeniile vietii ca sa vezi cum stai cu echilibrul si cu polaritatea dintre munca si distractie, dintre social si solitudine, dintre a da si a primi si orice alt aspect la care te hgandesti. Este nerealist sa te astepti sa fii tot timpul echilibrat dar e de datoria ta sa fii atent la tine. Chiar si trecerea de la un anotimp la altul, de la noapte la zi aduc in corp modificari. Observa cum te simti cand nu esti in echilibru si apoi urmeaza pasii necesari ca sa ajustezi orice e nevoie pentru ca energia ta sa revina la nivelul optim.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

DailyBusiness
Pensiile cresc spectaculos! Noi beneficii pentru pensionari. Cine și cum se califică
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Cât costă să faci succesiunea după 10 ani. Suma nu e deloc mică
Capital.ro
Toată lumea va fi scanată. Se schimbă cărțile de identitate. Se aplică în toate statele UE
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Tarife RIDICATE ale locuințelor. Noii proprietari plătesc sume faraonice
Adevarul
Porecla șocantă pe care Mohamed Al-Fayed i-a dat-o Prințului Philip. Ce legătură avea cu accidentul în care au murit Prințesa Diana și fiul său Dodi
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Celebru actor a fost învins de o boală grea. Ce tragedie!
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba
Cancan.ro
Cum a apărut această tânără la nunta lui Iancu Sterp? Invitații și-au dat coate când au văzut-o așa 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Permisul de conducere digital. ORDIN de la UE! Când va fi aplicat în toate statele
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Accidentul vascular cerebral ischemic: Semne esențiale și importanța tratamentului rapid
MediaFlux
SE SCHIMBĂ HARTA ROMÂNIEI! Aceste județe DISPAR!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia