Mesajul zilei de sâmbătă 6 iulie 2024 pentru zodii de la Fecioara Maria. Protecţie pentru BERBEC, energie vindecătoare pentru LEU

Primește cu inima deschisă un mesaj de împuternicire, susținere și claritate pentru călătoria ta de viață. Fecioara Maria, regina tuturor îngerilor și arhanghelilor, este preaiubita mamă a lui Iisus și veghează asupra oamenilor cu iubirea sa nemărginită și protecția sa maternă. Ea este un vindecător puternic și plin de compasiune, precum și un mare învățător spiritual, fiind dornică să ne ajute pe toți, indiferent de religia fiecăruia.
Filip Stan
05 iul. 2024, 23:16
Mesajul zilei de sâmbătă 6 iulie 2024 pentru zodii de la Fecioara Maria. Protecţie pentru BERBEC, energie vindecătoare pentru LEU
Mesajul zilei de sâmbătă 6 iulie 2024 pentru zodii de la Fecioara Maria. Protecţie pentru BERBEC, energie vindecătoare pentru LEU

Mesajul zilei de sâmbătă 6 iulie 2024 pentru zodii de la Fecioara Maria. Tot ce ai de făcut pentru a te conecta la Fecioara Maria și a lucra cu ea este să o chemi, iar ea îți va fi alături. Ca o mamă plină de compasiune, ea ne încurajează, ne susține, ne consolează, ne dă putere și veghează la împlinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este preocupată în special să ajute copiii, părinții și pe cei care au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de vârstă, inclusiv cei bolnavi sau săraci.

Fecioara Maria este un vindecător miraculos al copilului interior și ne invită să-i permitem să ne vindece oricând. Prin cardurile străvechi cu mesaje, ea oferă ghidare delicată, menită să ne ridice, să ne susțină și să ne ghideze.

Citeşte şi: Horoscop rune 6 iulie 2024. MANNAZ aduce false succese, JERA vine cu vibe pozitiv, GEBO cu alianţe

Fiecare dintre noi trece prin situații stresante în care ne simțim tensionați și temători. Aceste reacții ne îngreunează capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, mesajele prin cărțile oracol aduc claritate. Ele operează pe baza legilor antice care afirmă că fiecare suflet primește răspunsul cel mai necesar lui în acel moment prin intermediul formelor de divinație invocate. Aceste mesaje reflectă virtuțile, valorile și calitățile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cerească, Fecioara Maria poate vedea ce se află înainte la orizont. Pentru că ține atât de mult la noi și la întreaga lume și omenire, ne ghidează să trecem la acțiune, să ne ajustăm punctul de vedere, să ne menținem credința și să găsim direcția care ne duce la pace, siguranță și sănătate.

Primirea mesajelor prin cărțile oracol de la energia Fecioarei Maria are la bază rugăciunea: „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine”.

Citeşte şi: Horoscop Neti Sandu 6 iulie 2024. Vibraţia zilei este 6 și armonia e la ea acasă. Zi cu conform emoţional, bani în buzunar şi mult zen

Astăzi, deschide-ți inima și mintea pentru a primi îndrumarea și iubirea Fecioarei Maria. Permite-i să te ghideze și să-ți aducă liniștea și claritatea de care ai nevoie în călătoria ta de viață.

BERBEC

DESCHIDE-TI INIMA

„Imi permit sa simt toata paleta de emotii, in special toate formele de iubire”

Acesta este un mesaj foarte important pentru oricine il primeste : petrece mai putin timp gandind si analizand si mai mult timp simtind si experimentand. Fecioara Maria iti cere sa iti deschizi mai mult inima. Ea realizeaza ca poti avea unele frici sa nu fii ranit emotional si iti ofera sustinere si confort, suport si ghidare. Din toate componentele caii tale spirituale, a te deschide mai mult pentru a experimenta iubirea este cea mai esentiala. Fa o alegere constienta sa risti sa fii ranit si da drumul zidurilor de aparare emotionala pe care ti le-ai facut. Fii vulnerabil si real si permite altora sa te cunoasca pe tine in varianta ta autentica. Fecioara Maria si Arhanghelul Mihail actioneaza ca un scut protector ca sa fii si deschis dar si protejat in acelasi timp.

TAUR

MILA

„Eu sunt bun si intelegator fata de mine si de altii”

Acest mesaj iti cere sa observi felul in care relationezi cu oamenii, inclusiv cu tine. Daca esti bun si intelegator cu altii, vei avea mai multa stima de sine. In timp ce nu poti controla felul in care altii te trateaza pe tine, mila si compasiunea sunt in general intoarse spre cel ce le emite. Acest mesaj este si o atentionare sa eviti barfa sau critica de sine sau despre altii si sa vorbesti constient in moduri iubitoare si cu imputernicire. Energia superioara generata de cuvintele pozitive te vor curata de negativitate. Aceasta este adevarata semnificatie a expresiei „Nu judeca chiar daca esti judecat”.

GEMENI

DAI SI PRIMESTI

„Eu am un echilibru intre a fi generos si receptiv pentru ca ambele sunt la fel de importante”

Acesta este un mesaj despre a aduce in viata ta mai mult echilibru. Ai resentimente pentru rolul tau de om care are grija de altii sau simti ca esti folosit sau neapreciat? Daca da, trebuie sa iti echilibrezi tendintele de a da in exces prin crearea si observarea de oportunitati pentru a primi. Daca ti se pare imposibil pentru ca altii nu coopereaza, atunci Fecioara Maria te va ajuta sa rezolvi si vindeci acest tipar daca ii vei cere.

Ocazional, oamenii vor fi in dezechilibru din cauza ca sunt supra receptivi sau ca iau mai mult decat sunt dispusi sa dea. Semne in acest sens este cand te simti blocat sau stagnant, experimentand o lipsa de noi oportunitati sau dificultati financiare. Ambele tipare sunt usor de rezolvat practicand zilnic a da si a primi in echilibru. Poti chiar numara de cate ori dai si sa te asiguri ca primesti tot de atatea ori. Exemple de a da include un zambet spre cineva chiar si necunoscut, un salut din inima, sa te oferi sa ajuti, sa faci o donatie, sa oferi un compliment sincer, sa iti faci timp pentru cineva si sa fii un bun ascultator. Exemple de a primi este sa observi frumusetea din jurul tau, sa spui multumesc si sa il simti, sa simti aprecierea si recunostinta pentru binecuvantarile tale curente si sa ceri si sa accepti ajutorul cuiva.

RAC

GRATIE

„Sunt un om plin cu aceeasi frumusete si perfectiune divina ca toate celelalte creatii ale lui Dumnezeu”

Ai primit acest mesaj pentru ca Fecioara Maria iti vede frumusetea gratioasa si ea vrea sa te ajute sa o vezi si tu in tine deasemenea. Este un mesaj pentru cresterea increderii de sine si sentimentului de valoare de sine. Pe masura ce te vei simti mai bine despre tine, actiunile tale se vor schimba in directii pozitive care vor crea un climat mai sanatos pentru tine si cei dragi. Astazi imagineaza-ti cum ar gestiona Fecioara Maria fiecare situatie cu care tu te confrunti. Imbiba-te in esenta ei pe masura ce imbratisezi cu gratie tot ce vine spre tine. Gratia ta va genera in mod natural un magnetism care atrage spre tine oameni si experiente minunate.

LEU

SANATATE

„Rugaciunile mele pentru miracole vindecatoare au fost auzite si primesc raspuns”

Acest mesaj vine la tine ca o reasigurare ca rugaciunile pe tema sanatatii si vindecarii au atins cerurile taramurilor superioare. Ele pot primi raspuns diferit decat te astepti insa este important sa ramai alert si deschis la sentimentele tale intuitive care te vor ghida cu privire la pasii de urmat. Urmeaza-i chiar daca pari ilogici sau fara legatura cu rugaciunile tale. Fecioara Maria iti trimite tie si celor dragi binecuvantarile ei. Ca si ea, si tu poti primi si transmite energia magnifica vindecatoare a iubirii de la Creator. Poti sa simti chiar sa inveti de la vindecatori energetici profesionisti si apoi sa predai si tu iar acest mesaj te asigura ca aceast directie de viata este in totalitate sustinuta de divinitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!