Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor, duminică 18 februarie 2024. Vindecare pentru TAURI, RACII scapă de o mare traumă!

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de duminica 18 februarie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna.
Filip Stan
17 feb. 2024, 22:19
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor, duminică 18 februarie 2024. Vindecare pentru TAURI, RACII scapă de o mare traumă!
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor, duminică 18 februarie 2024. Vindecare pentru TAURI, RACII scapă de o mare traumă!

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor, duminică 18 februarie 2024. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Citeşte şi: Horoscop Mihai Voropchievici 19-25 februarie 2024. Balanţele se trezesc la realitate, succes uriaş pentru Capricorni

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Citeşte şi: Horoscop săptămânal RUNE pe ZODII, 19-25 februarie 2024. EIWAZ inversată aduce putere pentru TAUR, DAGAZ aduce trezirea sprituală pentru GEMENI

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine”.

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

„Nu ai dat gres cu nimic”

Crede in tine iar si iar si iar. Ai in spate o echipa de ghizi, ingeri si arhangheli care te asista toata ziua si noaptea. Nu ai dat gres cu nimic. Nu permite acestor voci din cap sa te stapaneasca cu minciuni. Ideile tale minunate, creatiile tale sunt demne de a straluci neascunse de vocea indoielii. Lasa lumea sa te vada. Pentru ce vrei sa fii tinut minte ? Mergi tot inainte si stapaneste pentru binele tau acel dialog intern din cap. Fii de partea ta. Tu esti deja minunat din perspectiva Sinelui tau divin.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

„Vindecarea incepe”

Vindecarea incepe prin a cere tu asistenta de la noi, dand drumul la ce tii cu incapatanare si nu iti face bine. Uneori gravitezi spre ce nu iti este benefic si astfel iesi din aliniere cu intuitia sufletului. Ca sa revii in centrul scenei si sa curgi sub gratia divina, nu te mai biciui si presa sa faci lucrurile “asa cum trebuie”. Nu este nimic de indreptat, nu esti gresit cu nimic, nu e nimic incomplet sau in neregula cu tine. Este nevoie doar de iubire. Sa te iubesti tu suficient de mult incat sa te vindeci prin aceasta iubire si blandete de sine. Din bucatile frante de unele experiente dar reunite in iubire sufletul se vindeca si magia se intampla.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI

„Cheama-ne”

Deseori, cand auzi piuit sau tiuit in urechi suntem noi si echipa de vindecare divina care ajusteaza frecventele din jurul tau ca tu sa auzi, simti, vezi si simti mesajele divine mai usor. Tot ceea ce tu creezi a fost deja creat in taramurile superioare pentru tine – asa se materializeaza viziunea ta si gandurile tale inspirate. Cheama-ne, toti arhanghelii si cu mine iti aducem frecvente noi de lumina in acord cu nevoia celulelor tale, a corpului, mintii si spirtului, in specia cand dormi. Doar lipsa de incredere intrerupe acest flux dintre noi si tine. Cand te indoiesti de tine, de noi, e ca si cum infingi un cutit in acest proces si blochezi dorintele pure ale sufletului pe care le are inca de cand te-ai nascut. Fii mai jucaus si vesel si astfel iti cresti frecventa la nivelul nostru de bucurie ca te servim.

Citeşte şi: Zodiac CHINEZESC săptămâna 19-25 februarie 2024. Tun financiar pentru Şobolan, noroc în dragoste pentru Iepure

Mesajul zilei pentru zodia RAC

„Te asist sa te eliberez”

Dependentele si adictiile afecteaza multi oameni ca un virus. Cand o dependenta severa a blocat un suflet sensibil sa evolueze, se poate simti ca o durere mare sau trauma in actiune. Impreuna cu arhanghelul Rafael te asist sa te eliberezi de orice asemenea energie care nu iti face bine. Vezi cum plasezi intr-o minge alb portocalie orice adictie care te tulbura si da-mi mie aceasta minge cerandu-mi sa ma ocup de ea asa cum stiu eu. Noi ne facem partea, tu apeleaza la rugaciune. Sa stii ca toate rugaciunile iti sunt auzite. Daca tu nu te rogi pentru tine, noi nu putem interveni peste liberul tau arbitru.

Citeşte continuarea pe Sfatul Părinţilor.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Barem matematică la BAC 2024. Cum se rezolvau subiectele și la ce notă să te aștepți la bacalaureat 2024 după corectare. Update
Capital.ro
Amendă 500 de lei. Legea îi obligă pe TOȚI șoferii să plătească. E obligatoriu
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Vești bune pentru șoferi! Benzina și motorina, mai ieftine astăzi!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Rețete ideale pentru caniculă. Ușor de preparat și cu puține calorii
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
BAC 2024 | Acestea sunt subiectele de la matematică. O problemă le-a dat elevilor mari bătăi de cap
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Barem Matematică Bacalaureat 2024: Ora la care urmează să fie afișate răspunsurile corecte pe Edu.ro pentru profilul real
Capital.ro
Asociația de proprietari are interzis. Proprietarii de apartamente pot face reclamație
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Sondaj INSCOP: PSD conduce în intențiile de vot, urmat de PNL și AUR
MediaFlux
Mai mulți bani la RECALCULAREA PENSIEI cu aceste 3 adeverințe! Documentele trebuie DEPUSE URGENT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?