Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor. Eșecurile au rolul de a te face mai puternic, învață din ele

Ai fost sicanat, te-ai simtit rau pentru ca esti prea sensibil? Nu iti face griji! Sensibilitatea ta exagerata este, de fapt, un dar. Ingerii iti sunt alaturi si iti spun ca nu trebuie sa-ti fie teama de ea. Ea te ajuta sa simti daca o situatie este potrivita sau nu pentru tine.
Alina Costache
17 iul. 2024, 10:33
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor. Eșecurile au rolul de a te face mai puternic, învață din ele

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de miercuri 17 iulie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Viitorul

Cu siguranta iti pui intrebari despre viitorul tau. Ce va fi, cum va fi? Fecioara Maria si ingerii iti transmit ca ai puterea de a-ti construi viitorul, de a-l vedea, de a te bucura de darurile tale spirituale. Ai puterea de a vedea dincolo de ce percep ochii tai. Fii atent la ce se intampla in jurul tau, fii constient de mesajele pe care le primesti de la Divinitate. Ai incredere! Fii atent la succesiunile de numere (111, 444 etc.) Fii atent la culori, la simboluri, la nori, la banii pe care ii gasesti. Toate sunt mesaje de la Divinitate care iti transmit ca este timpul sa te trezesti!

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Cristale

Puterea cristalelor este de netagaduit. Ele te ajuta sa iti cresti energia, sa iti cureti gandurile si sa capeti mai multa claritate. Cuartul, de exemplu, iti creste claritatea parapsihologica, obsidianul negru iti confera protective energetica, in timp ce cuartul roz iti deschide inima spre dragoste, iar ametistul iti creste vibratia spirituala. Foloseste-te de puterea cristalelor. Pe de alta parte, cristalul poate reprezenta omul. Copilul este cel mai pur cristal, iar parintele are sarcina divina de a-l pune in valoare.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Sensibilitate emotionala

Ai fost sicanat, te-ai simtit rau pentru ca esti prea sensibil? Nu iti face griji! Sensibilitatea ta exagerata este, de fapt, un dar. Ingerii iti sunt alaturi si iti spun ca nu trebuie sa-ti fie teama de ea. Ea te ajuta sa simti daca o situatie este potrivita sau nu pentru tine. Onoreaza-ti sensibilitatea, inconjoara-te de oameni pozitivi, blanzi, alege-ti cu atentie programele media la care te uiti. Inconjoara-te de plante. Ele absorb energia negativa si lasa curat in jurul lor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Valul de căldură persistă în zona Capitalei, cu temperaturi de până la 42 de grade
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'