Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, sâmbătă 12 februarie 2022. Rişti să serveşti prea mulţi stăpâni. Învaţă să-ţi muţi focusul pe nevoile tale

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de sambata 12 februarie 2022 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna.
Alina Costache
12 feb. 2022, 01:25
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, sâmbătă 12 februarie 2022. Rişti să serveşti prea mulţi stăpâni. Învaţă să-ţi muţi focusul pe nevoile tale

Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Citeste si Horoscop Urania 12-18 februarie 2022. Luna Plină în Leu ne ajută să vedem lucrurile care stau în calea fericirii şi succesului nostru. Este momentul marilor schimbări

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

Loialitatea si spiritul tau credincios este inteleg gresit si risti sa servesti prea multi stapani. Pe cine servesti acum? Iata intrebarea pe care sa ti-o pui. Cand faci compromis de la integritatea ta personala dorind sa nu superi pe nimeni sau sa te tii departe de frica pe care o simti daca ei nu sunt de acord cu tine, tu iti negi propria autoritate interna si iti dai toata puterea. Devii servitorul acelei persoane si persoana devine stapanul tau.

Tu permiti asta pentru ca presupui ca o alta persoana sau organizatie are putere mai mare, cunoastere mai mare sau intelepciune spirituala mai mare ca tine si te pui in pozitia de a fi mai putin ca acestia. Chiar daca altii pot avea unele atribute diferite de tine, tu ii poti onora drept profesori, nu maestri.

Copiii se uita la parintii lor pentru acest tip de ghidare. Totusi, cand se maturizeaza, este potrivit sa lase in urma autoritatea parinteasca pentru a-si construi propria lor autoritate. Eroarea umana este sa continui sa proiectezi autoritatea parinteasca din copilarie asupra unor oameni sau situatii din viata adulta. Analizeaza pe cine ai privit sau tratat ca pe maestri si superiori fata de tine, fapt ce te-a facut sa fii fragmentat si chiar lipsit de putere. Lasa spiritul tau sa fie adevaratul tau unic maestru. Abia atunci vei experimenta adevarata libertate.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

Fii clar in intentia ta, ramai focusat ci mergi repede spre a-ti implini scopul. Opreste-te sa te gandesti ca nu este destul timp, ca sunt multe alte lucruri de facut sau ca nu esti la inaltimea misiunii pe care o ai de implinit. Asemenea credinte sau alte tactici de amanare te tin departe de a implini ceea ce ai de implinit ca plan de viata aici. Este mult mai usor sa te joci in siguranta jocul vietii ramanand prins in rutina in loc sa onorezi scopul spiritului facand o directie din asta.

Primul pas este sa iti scrii clar intentiile pe hartie. Tine aceste notite in apropierea ta si creeaza o afirmatie potrivita pe care o poti repeta de cateva ori pe zi care sa insemne intentia ta din inima ca si cum deja s-a implinit. Apoi propune-ti pasi concreti de urmat. Nu fii timid sau ezitant sa gandesti mare, mai mare decat puteai visa vreodata.

Apoi incepe sa te misti spre scopul tau, cu bucurie, cu viteza, cu intentie, cu entuziasm. In aceasta miscare, dupa ce ai obtinut prima satisfactie, opreste-te si priveste in urma, respira adanc si bate-te pe spate cu felicitari si incredere. Tot inainte.

Citeste si Horoscopul primăverii 2022. Nativii care își vor găsi marea dragoste! Vor fi surprize pe toate planurile

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI

Anumite experiente prin care treci acum sunt o initiere pentru scopul de vindecator pe care il ai. Fundatia pentru compasiune este constientizarea faptului ca suferinta este o parte naturala a vietii, fie ca intelegi empatic durerea altcuiva fie ca tu insuti ai avut sau ai o asemenea experienta. Si cine nu a experimentat durere si suferinta ca parte din viata pe pamant?

Cu cat te afunzi mai mult in sufletul altuia, cu atat poti sa simti ceea ce simte si totusi, paradoxal, sa mentii o distanta de obiectivitate. Un vindecator adevarat trebuie sa vindece din inima, oricare ar fi instrumentele fizice, logistice, tehnologice sau samanice folosite. Experientele prin care treci sau pe care le-ai avut tocmai te initiaza sa iti deschizi inima in fata suferintei din jur si sa iti faci partea ta in vindecarea sa.

Vei vedea ca ti se va cere mai des sa iti oferi timpul si energia ca sa ajuti la vindecarea altora, incluzand nu doar oameni ci si animale, plante, fiinte copaci si chiar Mama Pamant. Vei vedea din ce in ce mai des cum palmele tale sunt energizate cu caldura sau cu o senzatie ca de furnicaturi. Aceasta este puterea Spiritului care lucreaza prin tine. Permite-i sa te ghideze in orice te focusezi ca sa vindeci, fie ca doar pui o mana pe un umar de prieten sau ca te implici direct in sanatatea altei fiinte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?