Meseria la care visa Andreea Esca în copilărie. Prezentatoarea nici nu știa cu ce se mănâncă televiziunea. ”Mi se părea foarte profi”

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România, însă puțină lume știe la ce meserie visa aceasta în copilărie. Recent, vedeta a dezvăluit că atunci când era doar un copil, televiziunea nu făcea parte din planurile sale.
Alina Costache
20 iun. 2023, 21:50
Meseria la care visa Andreea Esca în copilărie. Prezentatoarea nici nu știa cu ce se mănâncă televiziunea. ”Mi se părea foarte profi”
Meseria la care visa Andreea Esca în copilărie. Prezentatoarea nici nu știa cu ce se mănâncă televiziunea

Meseria la care visa Andreea Esca în copilărie. Celebra prezentatoare TV a mărturisit că în perioada copilăriei sale a avut mai multe dorințe legate de meseria pe care ar fi vrut să o îmbrățișeze atunci când va crește.

Citește și Dan Negru a răbufnit din nou: „Eu şi Andreea Esca suntem excepţii. „Publicul trebuie educat și nu telecomanda interzisă. O spun eu, cel care a făcut emisiuni cu Mama natură”

Meseria la care visa Andreea Esca în copilărie

Vedeta a spus în cadrul unui interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea” că atunci când era foarte mică, la fel ca și alți copii, și-a dorit să să devină de la profesoară la actriță și medic militar.

„Multe, foarte multe. Am vrut să fiu profesoară, vânzătoare, actriță, medic militar și cam atât. Mi se părea foarte tare să fii medic și în același timp să porți uniformă fiind femeie. Mi se părea foarte profi și foarte sexy în același timp”, a declarat Andreea Esca, potrivit Gândul.ro.

Mai mult, Andreea Esca a dezvăluit și cum a ajuns să lucreze în cele din urmă în televiziune.

”Când eram în anul întâi, un coleg din liceu mi-a zis că se face o televiziune particulară și se caută reporteri. Așa am ajuns la Soti. Vartan Arachelian făcea interviurile cu jurnaliștii. Îmi era frică, mi se părea sever și foarte serios. Mi-a zis să merg să dau o probă în camera de alături. Acolo mi-au dat un ziar, m-au pus la o masă și mi-au zis: ”citește!”. Am citit ca la serbare. Când am ieșit, era Marilena Rotaru pe hol, ea era producătoarea din seara aceea. M-a întrebat: tu ai fost acum înăuntru și ai dat probă? Poți să rămâi diseară să ne prezinți și nouă știrile? Și așa am început. Eu eram venită de acasă, cu un pulover de la mama, pe gât, cu părul lung, nu mă coafam, nu mă fardam. Așa am intrat și am prezentat știrile prima dată în viață”, a mai spus Andreea Esca.

Citește și Cum a apărut Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Prezentatoarea a atras toate privirile cu ţinuta ei

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!