Meteo din bătrâni pentru iulie 2023. Mihai Voropchievici a citit în Gromovnic: „Se supără cineva și vine o ploaie mare”

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat meteo din bătrâni pentru luna iulie 2023, potrivit Gromovnicului, cartea care prezice starea vremii prin interpretarea tunetelor şi a fulgerelor.
Alina Costache
02 iul. 2023, 10:30
Meteo din bătrâni pentru iulie 2023. Mihai Voropchievici a citit în Gromovnic:

Meteo din bătrâni pentru iulie 2023. „Luna trecută spuneam că s-ar putea să ne pască neșansa ca și luna iulie să ne cam ia la bătaie. Pe 1 iunie a fost ploaie. În schimb, pe 1 iulie şi 2 iulie e bine. Când spunea Gromovnicul bine aşa era. O să fie potop de cald. De pe 3 iulie până pe 8 iulie, se instaurează un pic de ploaie și se mai dezlănțuie câte un vântișor, câte o vijelie.

Pe 9 iulie, în schimb, vremea devine frumoasă. În perioada 10-18 iulie, tot bine e. Abia pe 19 iulie, se supără cineva și vine o ploaie mare. Noi știm ce sfânt urmează și-l lăsăm în pace (Sf. Ilie). Deci, pe 19 iulie, ploaie mare.

După aceea, din 20 iulie până la sfârșitul lunii, pe 31 iulie, e o perioadă de foc, de căldură și când ne e prea cald, ne dă Dumnezeu câteva zile de ploaie şi ne răcorește”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse.

Prognoza meteo iulie 2023 ANM. Caniculă puternică la începutul lunii, dar furtuni violente, cu grindină şi descărcări electrice, aproape în fiecare zi

Prognoza meteo iulie 2023. Vremea se încălzește la începutul lunii iulie, iar prima săptămână va fi destul de călduroasă, mai ales în sudul și estul țării. Chiar dacă maximele termice nu vor fi impresionante, umiditatea încă ridicată și nopțile calde vor spori senzația de disconfort termic.

Temperatura va crește încă din acest weekend. Inițial, maximele vor urca doar până la 30 – 33 de grade, dar e posibilă o intensificare a căldurii spre sfârșitul săptămânii viitoare. Unele modele de prognoză anticipează temperaturi de până la 36 – 38 de grade, dar există și scenarii mai moderate.

Vârful Omu, acoperit de nămeți în toiul verii. Temperaturile scad în toată țara. Anunțul ANM: Când își reintră vara în drepturi

Prognoza meteo iulie 2023. Temperatura maximă estimată de modelul GFS în jurul datei de 8 iulie.Pe lângă căldură, vor fi și intervale cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse torențiale însoțite de descărcări electrice. Cele mai mari șanse de furtuni vor fi în nordul și centrul țării, în zonele de munte, și, local, în vest și nord-est.

Vreme mai caldă în estul țării
În general, în următoarea perioadă vremea va fi mai caldă în jumătatea estică a țări, comparativ cu celelalte regiuni, unde temperaturile vor fi mai apropiate de normele climatologice. Cel mai cald va fi în sud-est, îndeosebi în Muntenia.

Există semnale că această distribuție a temperaturilor va continua și în restul lunii. Conform modelărilor actuale, în estul țării vor fi mai multe zile calde și însorite, în timp ce în regiunile vestice sunt așteptate destul de multe zile răcoroase, cu ploi și furtuni.

Centrul European pentru prognoze meteorologice pe termen mediu (ECMWF)O lună ploioasă în unele zone. Și în cazul precipitațiilor e foarte posibil să vedem din nou contraste mari între regiuni. În unele zone, în special în vest/sud-vest, sunt șanse destul de mari ca luna iulie să fie ploioasă. În alte locuri, de exemplu în nord-est, seceta s-ar putea agrava.

Totuși, trebuie să menționăm că până și un singur episod de ploi abundente pe arii extinse poate schimba mult situația. Astfel de fenomene nu pot fi prognozate, însă, decât pe termen mai scurt, cu cel mult câteva zile înainte.

Joburi „de vară”, ofertă inflaţionistă. Se oferă pe loc 3500 de lei pe lună în retail, HORECA şi turism

Țara noastră a fost traversată de un front atmosferic rece, care a adus o masă de aer mult mai proaspăt deasupra țării noastre. Am scăpat pentru o durată foarte scurtă de temperaturile caniculare, pentru că de mâine, odată cu încetarea precipitațiilor și un cer mai degajat, temperaturile vor începe, din nou, să crească. O creștere pe care o vom resimți la început pe partea de Sud și de Vest a teritoriului. Mâine așteptăm 27-29 de grade, iar de poimâine creșterea se va simți cam peste tot și în regiunile sudice, spre sfârșitul săptămânii, așteptăm și valori peste 34 de grade. Răcirea a fost impresionantă în zonele înalte, acolo unde, pe durată foarte scurtă, precipitațiile s-au transformat în lapoviță și ninsoare”, a declarat Florinela Georgescu în exclusivitate la România TV.

Prognoza meteo iulie 2023 Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Ultimele informaţii furnizate de ANM
Săptămâna 26.06.2023 – 03.07.2023

Valorile termice se vor situa, în general, în jurul celor specifice pentru această săptămână în regiunile estice şi sud-estice, în timp ce în restul teritoriului vor fi uşor mai coborâte.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-estice şi deficitar în restul teritoriului, dar mai ales la munte şi în nord-est.

Săptămâna 03.07.2023 – 10.07.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice, iar în restul teritoriului se vor situa, în general, în jurul celor normale.

Regimul pluviometric va fi excendentar în zonele de munte şi în nord-vestul teritoriului, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 10.07.2023 – 17.07.2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi uşor excedentar, îndeosebi la munte şi în nord-vest, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 17.07.2023 – 24.07.2023

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar uşor excedentare îndeosebi în nord-vestul teritoriului.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Semnul de circulație care îi încurcă pe mulți șoferi din România. Ce trebuie să faci dacă îl întâlnești în trafic
Capital.ro
Proprietarii de terenuri vor fi verificați. Românii vor fi controlați până pe 11 octombrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Detalii terifiante despre un cuplu de la ”Insula Iubirii”, sezonul 8! Pozau în cuplul ideal, dar a bătut-o cu bestialitate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Șoferii testați pentru consumul de substanțe interzise își pot primi permisele dacă analizele nu sunt gata în 72 de ore! Ordonanța de urgență care prevede acest lucru a fost publicată în Monitorul Oficial
Capital.ro
Amendă 7.000 de lei. Este ilegal dacă statul nu ți-a dat voie. Mii de români fac tot timpul asta
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Impactul uraganului Ida și valurilor de căldură asupra rețelei electrice din SUA: vulnerabilități și soluții
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'