Meteorologii anunţă VREME FRUMOASĂ şi călduroasă. Vezi PROGNOZA METEO pentru următoarele zile

Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru zilele următoare. Joi vremea frumoasă revine în aproape toată ţara. Norii îşi fac drum pe cerc, dar fără să incomodeze prea mult soarele şi doar izolat lasă ploi slabe, de scurtă durată, cu precădere în zona Carpaţilor Orientali. Vineri, sâmbătă şi duminică, vreme se menţine în general frumoasă.
Romania TV
31 iul. 2013, 15:03
Meteorologii anunţă VREME FRUMOASĂ şi călduroasă. Vezi PROGNOZA METEO pentru următoarele zile

Joi, vântul suflă mai turbulent în regiunile estice şi pe crestele montane. După-amiaza vine cu maxime cuprinse în general între 24 grade în nordul Moldovei şi 33 grade în Banat şi în Oltenia.

Joi bucureştenii se vor bucura de o zi de vară frumoasă, cu nori şi soare în egală măsura pe cer şi vânt cel mult moderat. Până după-amiază mercurul din termometre ajunge la valori maxime în jur de 31 grade.

Pentru vineri meteorologii ne promit o vreme în general frumoasă. Cerul va fi variabil în majoritatea regiunilor, doar în jumătatea estică aşteptăm ceva înnorări şi mai ales în zone de munte, pe arii restrânse vor fi averse, posibil însoţite de fulgere şi tunete. Vântul nu suflă agitat în nicio zonă a ţării. Maximele mai câştigă 1, 2 grade şi vorbim despre valori de la 25 grade în nordul Moldovei până la 34 grade în Banat şi în Oltenia, aşadar ne apropiem la doar un pas de pragul caniculei.

În Capitală vremea e frumoasă în primele ore, apoi norii se mai înmulţesc dar şansele să vedem şi stropi de ploaie sunt mici. La amiază e cald, aşteptăm în jur de 31 grade.

Citeşte şi: Vreme mai caldă decât în mod obişnuit, la începutul lui august PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

În prima zi a weekendului vreme se menţine în general frumoasă iar în regiunile sud-vestice va deveni şi călduroasă, local chiar caniculară. Norii vor fi puţini pe cer, doar în est, pe arii restrânse, vor fi înnorări şi câteva ploi slabe, de scurtă durată. Vântul nu pune probleme iar maximele pleacă de la 25 grade în nordul Moldovei şi ajung la 37 grade în sudul Olteniei, unde şi disconfortul termic va fi destul de accentuat.

Zi de vară autentică, numai bună de petrecut în aer liber şi în Capitală. Cerul va fi variabil, vântul cel mult moderat iar mercurul din termometre nu se avânta mai mult de 31, 32 grade.

Duminică vremea rămâne în general frumoasă şi călduroasă în regiunile sud-vestice. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în est, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată iar maximele se vor situa între 24 şi 35 grade, cu cele mai mari valori în sudul Olteniei.

În prima parte a săptămânii viitoare temperaturile rămân mai mari decât cele normale în prima decadă a lunii august, îndeosebi în sudul şi în vestul ţării. Vremea va fi şi frumoasă, aşa că profitaţi şi mergeţi în vacanţă.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Detaliu scandalos în legea contra drogurilor la volan. Ce vor fi obligați să facă șoferii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Meteorologii anunță o răcire semnificativă a vremii în a doua parte a săptămânii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!