METODE ca să îţi păstrezi bronzul mai mult timp

Pielea bronzată este, cu siguranţă, mai seducătoare. Şi cum vara se apropie de final, ai vrea să ai pielea aurie şi la început de toamnă. Iată câteva metode care te ajută să îţi păstrezi bronzul cât mai mult timp.
Alina Costache
28 aug. 2014, 19:53
METODE ca să îţi păstrezi bronzul mai mult timp

1. Foloseste crema dupa plaja. Chiar daca sunt cateva saptamani de cand te-ai intors de la mare, continua sa folosesti crema dupa plaja. Poti sa aplici un strat gros de crema pe fata, ca o masca, si sa lasi sa actioneze cateva minute, apoi sa clatesti. La fel, poti folosi crema dupa plaja seara, inainte de a te da cu crema de noapte obisnuita, pentru a pastra stralucirea pileii, scrie curademiere.ro.

2. Autobronzantul. Nu arunca flaconul cu autobronzant dupa ce mergi la mare. Amestecat cu crema de noapte, autobronzantul stimuleaza stralucirea pielii si prelungeste bronzul. Dimineata vei avea un ten proaspat si natural, chiar si dupa o noapte fara somn.

3. Masca pentru stralucirea tenului. Cel mai bun tratament pentru o piele stralucitoare este un gomaj urmat de o masca hranitoare in fiecare saptamana. Iti poti cumpara o masca din comert sau poti face in casa o masca destinata tipului tau de ten. Daca se intampla sa ai in casa ingrediente speciale, iti recomand o masca marocana. Dizolva rhassoul cu putina apa de trandafiri. Adauga apoi sucul unei lamai si o lingura de sapun negru. Amesteca, apoi aplica masca si las-o sa actioneze 10-15 minute, dupa care clateste cu apa calduta.

4. Ulei esential de morcovi. Morcovul este o leguma care asigura stralucirea tenului. Ei nu lipsesc din almentatie, dar nu uita ca poti profita si de uleiul esential in ritualurile tale de frumusete. Bogat in vitaminele A si E, uleiul esential de morcovi innoieste celulele cutanate si prelungeste bronzul. Pune 1-2 picaturi de ulei esential de morcovi in crema de zi pentru un efect de stralucire instantaneu.

5. Uleiuri vegetale. Foloseste uleiuri bogate in carotenoide sau in fitosteroli, care stimuleaza melanina, responsabila de pigmentarea pielii. Maseaza zilnic fata si corpul cu cateva picaturi dintr-unul dintre aceste uleiuri: ulei de samburi de caise, ulei de seminte de buriti, macerat uleios de morcovi sau ulei de catina.

Citeşte şi Cele mai bune sfaturi pentru un ten perfect

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...