MEXIC CAMERUN LIVE VIDEO 1-0: Duel exotic la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014

MEXIC CAMERUN LIVE VIDEO la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Într-o grupă în care Brazilia pleacă de departe favorită, LIVE VIDEO de la ora 19.00, Mexic și Camerun se luptă pentru locul doi. Vezi LIVE VIDEO, de la ora 19.00, Mexic – Camerun, în Grupa A de la Campionatul Mondial din Brazilia. Urmărește LIVE VIDEO partida Mexic – Camerun aici (ro), aici (ro), aici, aici, aici, aici și aici.
Alina Costache
13 iun. 2014, 15:14
MEXIC CAMERUN LIVE VIDEO 1-0: Duel exotic la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014

MEXIC CAMERUN LIVE VIDEO 1-0: Gol Peralta, în minutul 60.

Echipa Mexicului a învins formaţia Camerunului cu scorul de 1-0 (0-0), vineri, pe ”Arena das Dunas” din Natal, într-un meci din Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Oribe Peralta (61), acesta fiind prima victorie a mexicanului în faţa unei formaţii africane la Cupa Mondială, în patru meciuri.

Mexicanii au început mai ofensiv, pe o ploaie torenţială, şi au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 11, când Giovanni Dos Santos a trimis balonul în plasă, dar golul a fost anulat după o semnalizare greşită a arbitrului asistent Clavijo, deşi reluările de televiziune au demonstrat că poziţie nord-americanului era corectă.

”Leii neîmblânziţi” au avut şi ei momente bune de joc, cea mai favorabilă situaţie consumându-se în minutul 21, când şutul lui Eto’o a izbit bara. Africanii au creat pericol la poarta lui Ochoa şi în minutul 23, când balonul s-a plimbat prin careul mexican după o lovitură de colţ, dar în cele din urmă apărarea latino-americană a reuşit să respingă.

Mexicanii au continuat să atace mai mult, iar Marquez a irosit o bună şansă, după ce a ratat lovitura de cap în minutul 27, din faţa coechipierului său Moreno, aflat în poziţie mai bună de finalizat.

Mexicanii au avut şi un al doilea gol neacordat, inexplicabil, în minutul 29, când acelaşi Dos Santos a introdus balonul în poartă.

Echipa lui Miguel Herrera a început bine şi partea secundă, dar Oribe Peralta, scăpat singur cu Itandje, a tras în portarul camerunez (48).

Africanii au beneficiat şi ei de o situaţie notabilă, în min. 58, la lovitura liberă executată de Assou-Ekotto, deviat periculos pentru propria poartă de Vazquez.

În minutul 61 s-a făcut dreptate: Mexicul a deschis scorul prin Oribe Peralta, care a urmărit mingea respinsă de portar la şutul lui Dos Santos, 1-0.

Camerunezii nu au reuşit nimic notabil în atac, deoarece au adus puţini oameni în ofensivă, în timp adversarii au făcut un joc bun de posesie. Choupo-Moting a tras din marginea careului, dar Marquez (85) a respins, mingea atingând şi mâna fundaşului mexican. Rodriguez a avut o intervenţie salutară la centrarea lui Moukandjo (86). Acelaşi Moukandjo a trecut pe lângă egalare (90+1), dar lovitura sa de cap a fost reţinută de Ochoa. Ultima ocazie a meciului a fost irosită de Chicharito Hernandez (90+3).

Marquez a devenit primul jucător care a fost căpitanul echipei sale la patru ediţii diferite ale Cupei Mondiale.

Mexicanii vor juca următorul meci cu echipa gazdă, Brazilia, pe 17 iunie, la Fortaleza (22,00), în timp ce Camerunul va înfrunta Croaţia pe 18 iunie, la Manaus (19 iunie în România, 01,00).

Mexic – Camerun 1-0 (0-0)

A marcat: Oribe Peralta (61).

Natal, ”Arena das Dunas”

Cupa Mondială 2014 – Grupa A

MEXIC CAMERUN LIVE VIDEO la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Mexic și Camerun au ajuns la Mondialul din Brazilia după baraje în preliminarii. Aztecii au trecut cu 5-1 și 2-4 de Noua Zeelandă, în timp ce africanii au învins puternica națională a Tunisiei, 4-1 și 0-0. Mexicanii sunt pentru a cincea oară consecutiv la Cupa Mondială.

MEXIC CAMERUN LIVE VIDEO la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Leii neîmblânziți au dezamăgit la fostul turneul final, în Africa de Sud, când nu au reușit să iasă din grupe. Cea mai bună performanță all-time a camerunezilor este un sfert de finală jucat în 1990, la CM din Italia, când au fost eliminați în sferturi de Anglia (2-3).

MEXIC CAMERUN LIVE VIDEO la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Selecționerul Miguel Herrera se bazează pe un mix între veteranii Rafael Marquez (35) și Carlos Salcido (34), pe de o parte, Herera (24) și Reyes (21), ambii la FC Porto, pe de altă parte, dar şi pe spiridușii Chicarito Hernandez și Giovanni Dos Santos în atac.

MEXIC CAMERUN LIVE VIDEO la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. De partea cealaltă, antrenați de neamțul Volker Finkel, africanii au parte de o nouă generație de excepție. Alături de bătrânelul Eto’o, echipa e formată din jucători care evoluează la cluburi importante ale Europei: Song (Barcelona), Bedimo (Lyon), Webo (Fenerbahce), N’Koulou (Marseille), Mbia (Sevilla) sau Matip (Schalke).

Urmărește LIVE VIDEO partida Mexic – Camerun aici (ro)aici (ro)aiciaiciaiciaici și aici.

Într-o grupă în care Brazilia pleacă de departe favorită, LIVE VIDEO de la ora 19.00, Mexic și Camerun se luptă pentru locul doi. Vezi LIVE VIDEO, de la ora 19.00, Mexic – Camerun, în Grupa A de la Campionatul Mondial din Brazilia. Formații probabile:

MEXIC CAMERUN LIVE VIDEO la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014

ECHIPE PROBABILE:

MEXIC: 13. Guillermo Ochoa – 4. Rafael Marquez, 2. Francisco Javier Rodriguez, 15. Hector Moreno – 7. Miguel Layun, 23. Jose Juan Vazquez, 6. Hector Herrera, 18. Andres Guardado, 22. Paul Aguilar – 10. Giovani Dos Santos, 19. Oribe Peralta. Selectioner: Miguel Herrera.

CAMERUN: 16. Charles Itandje – 22. Allan Nyom, 3. Nicolas Nkoulou, 14. Aurelien Chedjou, 12. Henri Bedimo – 11. Jean Makoun, 6. Alex Song, 18. Enoh Eyong – 8. Benjamin Moukandjo, 9. Samuel Eto’o, 10. Vincent Aboubakar. Selectioner: Volker Finke.

STADION: Arena das Dunas (NATAL, capacitate de 38.958 locuri).

ARBITRI: Wilmar Roldan – Humberto Clavijo si Eduardo Diaz (toti din Columbia). Rezerva: Norbert Hauta (Tahiti) 

Urmărește LIVE VIDEO partida Mexic – Camerun aici (ro)aici (ro)aiciaiciaiciaici și aici.

CM BRAZILIA 2014. MEXIC  si CAMERUN se intalnesc in cel de-al doilea meci care se va juca la CUPA MONDIALA, vineri, de la ora 19.00. Partida este programata in GRUPA A, din care mai fac parte Brazilia si Croatia, care s-au intalnit joi, in meciul scandalos castigat de tara gazda cu scorul de 3-1.

MEXIC CAMERUN LIVE VIDEO la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Partida dintre MEXIC si CAMERUN are o importanta deosebita, pentru ca cine va castiga s-ar putea desprinde de restul echipelor din grupa, alaturi de Brazilia.

MEXIC CAMERUN LIVE VIDEO la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Va fi un duel intre doua sisteme de joc diferite. Mexicanii vor fi asezati in teren de selectionerul Miguel Herrera in sistem 5-3-2, in timp ce germanul Volker Finke va replica cu un foarte probabil sistem ofensiv 4-3-3, cel putin teoretic.

MEXIC CAMERUN LIVE VIDEO la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. In linia defesiva a MEXICULUI va juca si Rafa Marquez, ex-FC Barcelona. In fata lui, mexicanii au o linie de mijloc mai putin tehnica fata de anii precedenti. Multi dintre titularii “verzilor” joaca in campionatul intern.

MEXIC CAMERUN LIVE VIDEO la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. CAMERUNUL se prezinta pentru a nu se stie cata oara la un CM cu titulatura de posibila revelatie a competitiei. La africani, atmosfera nu este tocmai buna, pentru jucatorii au inceput deja sa aiba divergente cu oficialii CM BRAZILIA 2014. Federatiei Cameruneze, pe tema sumelor de bani pe care le vor primi pentru calificarea la CM 2014 si pentru o eventuala accedere in optimile de finala. Veteranului Samuel Eto’o ii revine sarcina de a calma spiritele.

CM BRAZILIA 2014. MEXIC este campioana olimpica en-titre, insa nu a stralucit in preliminarii, fiind nevoita sa dispute un baraj cu Noua Zeelanda pentru a se califica la CAMPIONATUL MONDIAL.

CM BRAZILIA 2014. La randul ei, CAMERUN a castigat o grupa a preliminariilor din care au mai facut parte Togo, Rep. Dominicana, Congo si Libia. La baraj, a invins Tunisia (0-0 si 4-1).

Cele doua formatii nu s-au mai intalnit niciodata intr-un meci oficial.

 


Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!