Micul astru Chiron, vindecătorul rănit, își continuă drumul retrograd până în decembrie 2023.  Pot rănile trecutului să ne fie de acum asul din mânecă?

Poziția lui Chiron între Saturn și Uranus este semnificativă pentru înțelegerea energiei pe care o aduce.
Alina Costache
02 aug. 2023, 21:09
Micul astru Chiron, vindecătorul rănit, își continuă drumul retrograd până în decembrie 2023.  Pot rănile trecutului să ne fie de acum asul din mânecă?

Nodurile Lunare și-au schimbat semnele, Chiron se misca printre planete, Soarele se deplasează prin semnul său de origine al Leului, iar Venus este retrograd. Toate acestea s-au petrecut cu doar câteva zile înainte ca asteroidul cunoscut sub numele de vindecatorul rănit să își înceapă călătoria în retrograd.

Toată această energie combinată va intensifica munca de vindecare a lui Chiron, permițând ca unele dintre cele mai dureroase frângeri ale noastre să fie canalizate în ceva nou. Chiron va rămâne retrograd până pe 26 decembrie 2023 și, până în acest moment, este posibil să fi experimentat o înțelepciune, compasiune și înțelegere mai profundă din orice au încercat să ne învețe rănile noastre.

Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru august 2023. Abundenţă financiară, ziua în care e bine să joci la Loto

Să ne aprofundăm în ce constă energia lui Chiron și la ce te poti aștepta pe măsură ce va merge retrograd în 2023:
Chiron, asteroidul, poartă numele lui Chiron, centaurul, iar povestea lui Chiron ne poate ajuta să înțelegem energia pe care o radiază.

Mitul spune că Chiron a fost abandonat la naștere și lăsat să se descurce singur. Chiron a fost nedorit și neiubit, dar prin această rană dureroasă a abandonului și a creșterii dificile a fost capabil să se ridice și să-și transforme rănile în portaluri puternice de vindecare. Rănile lui au fost cele care au deschis calea pentru rolul său de puternic vindecător, profesor, psihic și filozof.

Chiron a putut să-si ia rănile și să le permită să-l ghideze în direcția puterii. Chiron știa că rănile lui nu îl vor părăsi niciodată, dar le-a permis să devină portaluri ale înțelepciunii, compasiunii și învățării. Acesta este motivul pentru care este denumit vindecătorul rănit.

Cu toții avem aceleași puteri ca și Chiron. În interiorul fiecăruia dintre noi avem capacitatea de a ne lua rănile și punctele dureroase și de a le transforma într-o sursă de putere.

Zodiile cărora nu trebuie să le ceri niciodată ajutorul într-o situație de criză. Acești nativi pot face situația să fie și mai rea

După cum spune poetul Rumi, rana este acolo unde lumina pătrunde în tine.

Orbitează între Saturn și Uranus. Poziția lui Chiron între Saturn și Uranus este semnificativă pentru înțelegerea energiei pe care o aduce. Saturn este o energie foarte bazată, înrădăcinată, în timp ce Uranus este considerat o planetă cu o vibrație superioară. Energia lui Uranus poate provoca, de asemenea, treziri și creșterea energiei kundalini.  Pe măsură ce călătoreste retrograd, ne putem accesa propriile răni pentru a reflecta asupra modului în care să le folosim ca sursă de putere și de vindecare.

Această energie nu este despre obținerea unei stări de perfecțiune prin vindecare, ci mai degrabă despre a aduce recunoaștere și acceptare rănilor noastre într-un mod care ne permite să accesăm înțelepciunea pe care o pot aduce.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum a rămas un cuplu de români plecați în vacanță în Grecia fără 1000 de euro. Banii erau în camera de hotel, iar ușile de la intrare și balcon încuiate: “Un hoț talentat?”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Alimentul care se scumpește cu 50%. E nelipsit de pe masă
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cine va fi ELIMINAT de la ”Insula Iubirii”. Ispitele le-au făcut fenta, iar noi am aflat totul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
JOCURILE OLIMPICE DE LA PARIS ÎNCEP VINERI CU 106 SPORTIVI ROMÂNI
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!