Micuța Maria are șansa la o viață normală, dar părinții nu pot face față cheltuielilor medicale! Doar tu poți face ca visul ei să devină realitate

Maria este cea care înțelege cel mai profund sensul suferinței. Din momentul nașterii, când s-a confruntat cu multiple probleme medicale, a parcurs o serie de operații și procese de recuperare care au lăsat urme adânci ale durerii pe chipul ei.
Filip Stan
20 apr. 2024, 19:50
Micuța Maria are șansa la o viață normală, dar părinții nu pot face față cheltuielilor medicale! Doar tu poți face ca visul ei să devină realitate

Maria este o fetiță de 10 ani veselă, deschisă, sociabilă. Iubește muzica. Își dorește cu ardoare să ia ore de canto, să învețe să cânte la pian, să facă balet. Însă mai presus de orice vrea să devină medic, să vindece suferințe, să șteargă lacrimile de pe obrajii tuturor copiilor, să-i mângâie și să-i aline.

Maria știe cel mai bine ce înseamnă durerea. S-a născut cu multiple probleme medicale, a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale și recuperări ce i-au gravat lacrimi de suferință pe obrăjori. Doar mama mai reușește să-i șteargă uneori suspinele.

Citește și: Rețeta de eclere de casă care îți va cuceri papilele gustative! Sunt mai delicioase decât la cele mai fițoase cofetării

,,Fetița mea s-a născut cu o rană deschisă în partea de jos a coloanei vertebrale (spina bifida), picioarele aveau o poziție nefirească fiind întoarse la maxim spre interior (varus equin bilateral). A fost operată de urgență, în primele 48 de ore de la naștere. Au fost momente cumplite. Mă uitam la ea și plângeam, plângeam în continuu. Nu o puteam lua în brațe, nu o puterea strânge la piept. Ea, cu ochișorii măslinii, cu chip de îngeraș, stătea nemișcată în pătuțul ei. Deși, mă durea sufletul când o priveam, simțeam o încurajare lăuntrică, simțeam că va fi bine…”, a mărturisit mama Mariei.

Viața micuței a fost însă plină de obstacole. A suferit complicații precum hidrocefalia, necesitând monitorizare constantă și intervenții chirurgicale suplimentare. Acestea au dus la alte tratamente și vizite frecvente la spital, punând presiune asupra întregii familii.

,,Privind-o, inima mea se umple de un amestec de durere și mândrie. Fiecare cicatrice pe trupul ei micuț reprezintă o bătălie pe care a câștigat-o. Problemele medicale au afectat-o și emoțional, nu doar fizic. Își dorește să danseze, dar nu poate să-și țină echilibrul prea mult timp. Vrea să poarte rochițe, dar îi e rușine să i se vadă ortezele. Face consiliere psihologică de ceva timp, sperăm să o ajute, cicatrici vor rămâne însă și în suflet nu doar pe corp.”

Astăzi, Maria e în fața unei noi operații pe coloană. E nevoie de noi corecții pentru că fetița e în creștere, la fel și organismul supus de-a lungul anilor la atâtea intervenții chirurgicale. Costurile se ridică de această dată la 32.000 de euro. O sumă ce depășește cu mult puterile financiare ale unei familii cu trei copii care trăiește din apicultură. Părinții Mariei au apelat la generozitatea comunității pentru a strânge suma necesară.

Pentru donații din partea companiilor accesați: https://salveazaoinima.ro/maria-herta/
Denumire entitate: Asociația „Salvează o Inimă”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont bancar (IBAN): Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Citește și: Continuă vremea de toamnă în România, cu câteva zile înainte de Florii. Mihai Huştiu de la ANM anunță frig și ploi

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbare radicală de vreme în România. Scăpăm de un mare chin
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?