Micutzu și Bordea, glume macabre pe seama morții lui Petrică Mîțu Stoian. Cei doi au făcut referire la numele ”Mîțu”, iar în baza lui au venit cu ironii legate de superstițiile legate de pisici (mâțe).
Micutzu și Bordea, glume macabre pe seama morții lui Petrică Mîțu Stoian! “Nu trebuia să rămână cu opt vieți? De ce n-a căzut în picioare?”
”Dacă s-a jucat așa la perfuzii..”, a spus Micutzu.
”The Cat Stoian. El a mai avut opt vieți? ”, a spus Cătălin Bordea.
”Mie nu îmi vine să cred că a murit. Pentru că el cade mereu în picioare”, a adăugat prezentatorul.
@maniaro##romania ##podcast♬ original sound – Românisme românești 💯
Petrică Mîțu Stoian, 61 de ani, a fost transportat sâmbătă, 6 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Reșița, județul Caraș-Severin, de la o clinică unde urma o terapie hiperbară post-Covid,, a informat Express de Banat. Starea îndrăgitului artist, internat cu insuficiență respiratorie, s-a agravat rapid, iar medicii nu au mai putut face nimic. Decesul a fost confirmat.
Citește și: Valeria Arnăutu a trăit un adevărat coșmar după ce ambii părinți i-au murit în mai puțin de două săptămâni. Artista și-a pierdut tatăl în același spital cu Mîțu Stoian și a avut vise premonitorii înainte de tragedie!
„A fost adus cu ambulanța, de la clinica Nera, de lângă Sasca Montană, 100 de kilometri de Reșița, unde făcea acea terapie hiperbară. S-a făcut solicitare pentru tuse cu sânge. A dezvoltat o bronhopneumonie și a decedat în urma unui șoc septic. 70 la sută din capacitatea pulmonară era afectată. Colegii mei au făcut tot ce este posibil, dar, din păcate, organismul dânsului nu a mai rezistat”, a explicat Cosmin Librimir, directorul medical SJU Reşiţa.
Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Isverna, zona Plaiul Cloșanilor, județul Mehedinți. Ca mulți alți artiști, și-a făcut debutul la cunoscuta emisiune „Tezaur Folcloric”, fiind descoperit chiar de renumita Mărioara Murărescu. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Tg. Jiu.