Mihaela Bilic atrage atenţia. Acestea sunt de fapt exerciţiile care topesc depozitele de grăsime: „Nu mersul la sală ajută!”

Chiar dacă nu este atât de indicat să începeți și cu dietă, și cu sport în același timp, există anumite tipuri de excerciții eficiente când vine vorba de topirea eficientă a depozitelor de grăsime.
Alina Costache
21 iul. 2021, 22:01
Mihaela Bilic atrage atenţia. Acestea sunt de fapt exerciţiile care topesc depozitele de grăsime:

Mihaela Bilic atrage atenţia. Mihaela Bilic susține că cel mai intelept ar fi să începeți să slăbiți cu dietă și apoi, după ce trece perioada frustrantă de început, după ce rezultatele se văd, dupa ce încrederea în voi crește și reușiți deja să controlați relația cu mâncarea, abia atunci să vă apucați și de mișcare. Dar nu orice tip de mișcare.

Mihaela Bilic atrage atenţia. Acestea sunt de fapt exerciţiile care topesc depozitele de grăsime

”Ideal ar fi să faceți efort de intensitate medie și durată crescută (mers, alergare, bicicleta, înot, aerobic, dans), doar asta topește depozitele de grăsime. Aparatele de forță și mersul la sală fac mușchi, nu vei slăbi. Cu alte cuvinte luați-o treptat, nu trebuie să le faceți pe toate de mâine, nu încercați să scăpati și de kilogramele în plus, și de sedentarism dintr-o lovitură. Așteptările realiste ne fac invingatori,” explică dr. Bilic.

Potrivit medicului nutriționist, sportul face poftă de mâncare, trezește și pune la treabă metabolismul, arde calorii, deci golește rezervele de energie. Nimic mai firesc apoi, foamea ne spune că avem nevoie de alimente. Sportul dezvoltă masa musculară care e mai grea decât grăsimea, deci și pe cântar vom observa o schimbare în sus!

De altfel, Mihaela Bilic spulberă miturile când vine vorba despre desert. Zahărul din desert se absoarbe mai repede dacă acesta e mâncat pe stomacul gol. Dacă mâncăm desert la sfârșitul mesei, zahărul se amestecă cu restul alimentelor și viteza cu care trece în sânge e mai mică.

Zahărul din desert se absoarbe mai repede dacă acesta e mâncat pe stomacul gol. Dacă mâncăm desert la sfârșitul mesei, zahărul se amestecă cu restul alimentelor și viteza cu care trece în sânge e mai mică.

„Zahărul dintr-un desert, de exemplu, se absoarbe mai rapid şi mai mult dacă stomacul este gol. Când prăjitura este mâncată la sfârşitul mesei, zahărul se amestecă cu restul alimentelor şi viteza cu care trece în sânge este mai mică. Nu este recomandat să consumăm dulciuri în afara meselor, sub formă de gustare, tocmai pentru că produc o descărcare bruscă de insulină, hormonul care transformă rapid caloriile din zahăr în grăsime de rezervă”, a spus medicul.

Citeşte şi: Iată ce păţeşti dacă mănânci mămăligă în loc de pâine. Mihaela Bilic dezvăluie secretul: ”Astăzi pâinea a ajuns atât de banală încât nu îi mai găsim nicio virtute”

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția
substantial.ro
Ministrul ungar al Afacerilor Externe: Donald Trump este speranța păcii pentru lume
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!