MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA 1-6, 4-6 ROMANIA pierde primul meci cu CEHIA din Fed Cup

Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-1, 6-4, de Karolina Pliskova, locul 5 WTA, în primul meci al întâlnirii de la Ostrava, dintre Cehia şi România, din sferturile de finală ale Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei.
Filip Stan
09 feb. 2019, 09:45
MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA 1-6, 4-6 ROMANIA pierde primul meci cu CEHIA din Fed Cup

Mihaela Buzărnescu a fost dominată de agresiva Karolina Pliskova. Românca a servit slab, a jucat scurt şi s-a apărat ineficient în faţa puternicei ei adversare. Sportiva cehă a fost pusă în dificultate când mingile rivalei au avut profunzime, au căzut în apropierea liniei de fund. Când a făcut pasul în teren, Pliskova a dictat ritmul, a dat unde a vrut, reuşind numeroase puncte direct câştigătoare. 

Setul I a început cu un un ghem lung, cu două mingi de break ale Mihaelei Buzărnescu, ratate însă. Scăpată de presiune, Pliskova a jucat cu dezinvoltură şi s-a distanţat la 5-0, înainte ca adversara ei să pună un ghem pe tabelă. Pliskova câştigat apoi pe propriul serviciu şi a închis setul, cu 6-1, după aproape 35 de minute de joc.

În setul seund, jucătoarea română a început să lupte mai mult şi eforturile ei au fost mai bine răsplătite. Buzărnescu a servit cu mai mult efect, şi-a asumat mai multă responsabilitate, trecând de la un joc de respingere la unul mai bine orientat către terenul advers, mai agresiv şi mai atent. Românca a echilibrat jocul, dar Pliskova a continuat să facă diferenţa cu serviciul ei năpraznic.

În această parte a meciului, cele două jucătoare şi-au fructificat serviciul până la 4-4. Ghemul numărul 3 a fost unul epic, Mihaela Buzărnescu avnd nevoie de nouă mingi pentru a-l câştiga. În acelaşi timp, ea a salvat două mingi de break. Totuşi, Pliskova a reuşit break-ul în ghemul al nouălea, suficient pentru a pune Cehia în avantaj, după 6-4 şi după o oră şi 25 de minute.

La Ostava, urmează partida a doua de simplu, între Katerina Siniakova. locul 44 WTA, şi Simona Halep, locul 3 WTA.

 MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE FED CUP ROMANIA CEHIA.

MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA 1-6, 4-3, scor strâns în setul secund

MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA 1-6, 3-2

MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA 1-6, 2-1, Mihaela îşi câştigă serviciul după un game de 10 minute

MIHAELA BUZĂRNESCU – KAROLINA PLISKOVA 1-6, 1-1, Pliskova se impune la avantaje

MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA 1-6, 0-1, România câştigă primul game din setul secund

MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA 1-6, România pierde previzibil primul set la Fed Cup 2019

MIHAELA BUZĂRNESCU – KAROLINA PLISKOVA 1-5, game de onoare pentru România

MIHAELA BUZĂRNESCU – KAROLINA PLISKOVA 0-5, coşmarul continuă

MIHAELA BUZĂRNESCU – KAROLINA PLISKOVA 0-4, DEZASTRU pentru România în primul set de la Fed Cup

MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA 0-3, Pliskova îşi face din nou serviciul la avantaje 

MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA 0-2, game modest al româncei

MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA 0-1, Mihaela a ratat două şanse de break

MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE FED CUP ROMANIA CEHIA. „Nu e o presiune în plus pentru mine. Eram pregătită pentru orice, important este să aducem rezultate bune. Aşa că sunt OK cu tragerea la sorţi, nu am nicio problemă să joc cu Karolina Pliskova. Eu sunt o jucătoare care agreează suprafaţa rapidă. Când am jucat împotriva ei la Wimbledon am fost foarte aproape să câştig, iar asta îmi dă încredere şi motivaţie”, a spus Mihaela Buzărnescu. MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA, primul meci din întâlnirea CEHIA ROMANIA FED CUP, se joacă, sâmbătă, de la ora 14:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT.

MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE FED CUP ROMANIA CEHIA. „Pare să fie o întâlnire cu şanse egale, 50-50. Poate la dublu suntem puţin mai puternice, dar echipa României o are pe Simona Halep, astfel că sunt de părere că ea ne poate pune în dificultate pe toate”, a spus Karolina Pliskova înaintea meciului cu Mihaela Buzarnescu din ROMANIA CEHIA FED CUP. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, sâmbătă, de la ora 14:00, MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE FED CUP ROMANIA CEHIA.

MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE FED CUP ROMANIA CEHIA. Karolina Pliskova – Mihaela Buzarnescu şi Katerina Siniakova – Simona Halep sunt meciurile de sâmbătă, de la simplu la întâlnirea Cehia – Romania programată la Ostrava, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale ale FED CUP. MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA, primul meci din întâlnirea CEHIA ROMANIA FED CUP, se joacă, sâmbătă, de la ora 14:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT.

MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE FED CUP ROMANIA CEHIA. MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA, primul meci din întâlnirea CEHIA ROMANIA FED CUP, se joacă, sâmbătă, de la ora 14:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. MIHAELA BUZARNESCU şi KAROLINA PLISKOVA deschid întâlnirea CEHIA ROMANIA din sferturile de finală ale FED CUP. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, sâmbătă, de la ora 14:00, MIHAELA BUZARNESCU KAROLINA PLISKOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE FED CUP ROMANIA CEHIA.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția
substantial.ro
Alerte de drone rusești în Tulcea: Avioane F-16 au fost ridicate în aer
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!