Mihaela Rădulescu a flirtat cu Jason Momoa, idolul femeilor, chiar sub privirile partenerului Felix

Mihaela Rădulescu a fost prezentă alături de partenerul ei la un eveniment monden din Marea Britanie, iar prezentatoarea a flirtat cu celebrul Jason Momoa chiar sub privirile lui Felix Baumgartner.
Ruxandra Rădulescu
21 sept. 2021, 15:48
Mihaela Rădulescu a flirtat cu Jason Momoa, idolul femeilor, chiar sub privirile partenerului Felix

Mihaela Rădulescu a fost prezentă alături de partenerul ei, Felix Baumgartner, la un faimos eveniment monden din Marea Britanie, dedicat pasionaților de aviație.

Pintre cei care au luat parte la eveniment s-a numărat și celebrul actor de la Hollywood, Jason Momoa. Actorul, care este căsătorit cu superba actriță Lisa Bonet, este un înpătimit al aviației și nu a putut lipsi de la acest eveniment exclusivist.

Mihaela Rădulescu nu a putut rezista tentației de a nu face o poză cu actorul, așa că partenerul Felix a fost cel care a imortalizat momentul întâlnirii dintre iubita sa și celebrul actor.

Felix Baumgartner a fost cel care a publicat fotografia cu Mihaela Rădulescu și Jason Momoa pe contul personal de Instagram.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner împărtășesc pasiuni comune, printre care se află și fascinația pentru zborul cu avionul sau elicopterul.

Cascadorul este un foarte bun pilot, iar înainte de decolare, bruneta şi-a răsfăţat iubitul cu un sărut, moment surprins de un prieten al celor doi, iar Mihaela nu s-a sfiit să le arate şi fanilor.

„Acum este sărutul și zburatul. Tu poți să zbori, eu pot să sărut”, i-a spus Mihaela Rădulescu partenerului ei, relatează CanCan.

Mihaela Rădulescu, pretenţii uriaşe ca să accepte rolul de detectiv în show-ul „Masked Singer”: de la avion business class la… brânză în cabină

Mihaela Rădulescu a fost invitată să intre în rolul de detectiv în show-ul „Masked Singer” de la Pro TV. Iar pretenţiile ei pentru a accepta acest rol nu au fost deloc mici.

Pe lângă onorariul cu multe zerouri, Mihaela Rădulescu a avut şi alte pretenţii, unele de-a dreptul neobișnuite. Iar producătorii emisiunii i-au îndeplinit până şi cea mai mică dorinţă. Aşadar, vedeta a solicitat să aibă la dispoziţie un avion business class, cel mai luxos apartament de la Lido și o limuzină cu șofer. De asemenea, a vrut o cabină separată de toată lumea și propria ei echipă de stiliști, atât pentru haine, cât și pentru make-up și păr, dezvăluie ciao.ro

Dar cea mai ciudată pretenție a fost să aibă… brânză în cabină! Pe lângă alte fructe precum ananas și fructe de pădure.

Mihaela Rădulescu a povestit, într-un interviu mai vechi acordat ciao.ro, că relația ei cu Felix este foarte solidă, în ciuda zvonurilor că s-ar fi despărţit. Vedeta spune că a învăţat, cu timpul, să nu mai fie geloasă, o problemă care altădată îi afecta relațiile.

”Am făcut toate formele de gelozie. De la țipat, trântit, plecat căutat, adică… toate alea. Dar recunosc că erau undeva la începutul vieții mele, să zic așa, în tinerețe. M-am deșteptat destul de devreme, să știi, nu mai știu de la cine și de la ce. Dar m-am deșteptat. Acum aș putea să zic că sunt prea relaxată chiar. Acum am reclamații pe invers, că nu mă interesează, de ce nu sun noaptea…

Cred că am descoperit la un moment dat că gelozia chiar e o prostie. Și că nu e nici pe departe un condiment, cum se credea odată. Cred că pur și simplu e o prostie care strică foarte tare”, este de părere vedeta.

 

 

 

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Detalii șocante din ancheta accidentului de la Suceava: Tahograful autobetonierei era manipulat
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?