Mihaela Rădulescu, despre marile regrete ale vieţii şi sacrificiile făcute pentru fiul său: „Eu n-am vrut nicio secundă să îmi cresc copilul aici”

În cadrul unui interviu, Mihaela Rădulescu a decis să vorbească despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru fiul său, pe care l-a crescut la Monaco.
Irina Dumitrescu
18 ian. 2024, 13:06
Mihaela Rădulescu, despre marile regrete ale vieţii şi sacrificiile făcute pentru fiul său: „Eu n-am vrut nicio secundă să îmi cresc copilul aici
Cum arată Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, la 19 ani

Mihaela Rădulescu este o femeie împlinită din multe puncte de vedere, iar la vârsta de 54 de ani nu poate spune că nu a înfruntat nenumărate provocări de-a lungul vieții sale. Una dintre cele mai mari realizări ale sale este fiul său, Ayan, în vârstă de 19 ani. După divorțul de tatăl copilului său, Mihaela Rădulescu a luat decizia radicală de a renunța la România, mutându-de în Monaco.

În cadrul unui interviu, Mihaela Rădulescu a decis să vorbească despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru fiul său.

„ Este o decizie luată 100% pentru copilul meu. Eu n-am vrut nicio secundă să îmi cresc copilul aici și sunt în momentul de față în perioada relaxată a vieții mele, în care nu mă interesează ce părere au alții despre treaba asta. Cu tot respectul, este decizia mea și cred că poate a fost cea mai bună decizie din viața mea. La momentul respectiv, noi aveam și foarte multă agitație în România, în perioada aia cu reviste și paparzzi. Practic nu mai aveam niciun moment de liniște și de singurătate, nici măcar pe stradă. Era momentul în care nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal, care zăceau în fața casei de dimineața până seara.Atunci a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului și fără să sune ieftin, a fost un sacrificiu pe care am vrut să îl fac.”, a povestit vedeta în cadrul unui interviu.

Mihaela Rădulescu, mai sinceră ca oricând. Vedeta a povestit cum a fost prima sa experiență intimă: „Muream de curiozitate. Am avut ghinion să încep cu un bărbat stângaci”

În ce relații a rămas Mihaela Rădulescu cu tatăl copilului său

Cât despre fostul soț, Mihaela Rădulescu susține că a rămas în relații bune și chiar îl consideră „cel mai bun tată” pentru copilul ei. „În general, femeile singure sunt și mamă și tată pentru copiii lor. Întâmplarea face că la fiul meu situația a fost una fericită. Cu tatăl copilului sunt într-o relație foarte bună și cred că a fost și este cel mai bun tată pe care putea să îl aibă copilul meu. Chiar și așa, în formula asta de fiecare în viața lui, amândoi am fost foarte prezenți și el a fost foarte prezent în viața copilului. Nu pot să mă laud că am fost și mamă și tată, dar l-am crescut în multe privințe singură și sunt mândră de el. E aproape șocant să îți dai seama de faptul că al tău copil este în sfârșit gata să devină un adult, nu mai e puiul meu. Pentru mine a fost o încercare grea să mă prind că trebuie să îmi schimb și eu comportamentul și abordarea, ținutul de mână și pupatul în public, pentru că nu mai e un copil mic. ”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Au împreună un fiu, Ayan. Diva spune că cel mai mare regret al său este că s-a despărțit de tatăl copilului ei deoarece și-ar fi dorit ca Ayan să crească într-o familie cu mamă și tată.

Mihaela Rădulescu, postarea cu care şi-a surprins fanii de Revelion: „Rămâneți sănătoși, alegeţi iubirea”
„Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilui. Are legătura cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta, unde mama și tata sunt prezenți mereu”, a mai dezvăluit Mihaela Rădulescu, în cadrul podcastului „Inima la Vedere”, al Amaliei Enache.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore