Mihai Albu dă tot din casă. Ce spune despre cearta dintre Iulia Albu și Mihaela Borcea: ”Întotdeauna am încercat să-i iau apărarea”

Mihai Albu dă din casă și spune adevărul despre cearta dintre fosta sa soție Iulia Albu și Mihaela Borcea. Reamintim că Mihaela Borcea și Cristi Borcea au fost nașii de cununie ai celor dor, dar și nașii de botez ai Mikaelei.
Alina Andrei
18 oct. 2024, 08:43
Mihai Albu dă tot din casă. Ce spune despre cearta dintre Iulia Albu și Mihaela Borcea: ”Întotdeauna am încercat să-i iau apărarea”
Mihai Albu spune adevărul despre cearta Iuliei Albu cu Mihaela Borcea

Mihai Albu a spus adevărul despre cearta care mocnește între fosta sa soție Iulia Albu și Mihaela Albu. Designerul de pantofi a dezvăluit că cele două au început să se certe după ce ei au divorțat.

Mihai Albu, despre relația dintre Iulia și Mihaela Borcea: Am încercat să-i iau apărarea

Designerul de pantofi păstrează o relație frumoasă cu Mihaela Borcea, cea care l-a cununat în biserică cu fosta sa soție. Acesta spune că dacă cele două s-ar fi certat în perioada în care ei erau căsătoriți, cu siguranță ar fi intervenit să aplaneze conflictul.

„Eu țin legătura cu nașii, foarte rar cu Cristi, foarte des cu Mihaela. Și ea e fericită acum, într-o altă relație. Mai ales că și pe mine mă cheamă Mihai, ea e Mihaela, încă o ocazie să sărbătorim. Iulia nu a ținut legătura cu ei, s-au certat. Mihaela și Iulia nu s-au certat în timpul căsniciei, ci după, așa că nu mă mai interesează. Dacă era în timpul căsniciei noastre, poate luam anumite măsuri, încercam să împac, să atenuez. Întotdeauna am încercat să îi iau apărarea.”, a povestit designerul, potrivit wowbiz. 

Citește și Mihai Albu, gest pentru fostul socru. Designerul i-a înapoiat un cadou primit în urmă cu 18 ani

Designerul își acuză fosta soție că îl împiedică să-și vadă fiica și că nu ar respecta programul de vizită.

„Nu se respectă programul, eu nu-mi văd fata. Avem custodie comună cu programul de vizitare, nu știu de ce se întâmplă așa. Vorbesc cu fata mea destul de des la telefon. Anul ăsta pot vorbi cub ea oricând, până anul trecut nu, eram restricționat. O invit undeva, îmi zice că vrea, îi spun să vorbească cu mami și apoi îmi zice că mami nu vrea.

Așa s-a întâmplat și vacanța asta. În această vacanță, prin programul stabilit de instanță, trebuia să stea la mine 3 săptămâni, dar fata a stat doar trei zile. Mama ei nu a lăsat-o. În acele trei zile am fost în nordul Moldovei, la familia Elenei, iubita mea, i-ar după trebuia să mergem la mare, era totul stabilit, dar mama ei nu a mai lăsat-o. Nu am primit nicio explicație, m-am obișnuit cu lucrurile astea. Știu că fata vine cu plăcere la mine și că mă iubește. Nu mai pun la suflet acum, fata a crescut”, a declarat Mihai Albu, la „Online story”.

Mihai Albu are o relație de doi ani cu Elena Nechifor, care nu face parte din showbiz. De profesie medic cardiac, ea e cea care are grijă acum de creatorul de pantofi, care a fost diagnosticat cu cancer de prostată și operat.

Citește și Mihai Albu se pregătește de nuntă. Designerul urmează să facă pasul cel mare alături de Elena: „Întotdeauna am avut nevoie de o muză, acum am găsit-o. Am simțit acei fluturași din start

 

DailyBusiness
Anunț oficial! Când se va circula pe cea mai așteptată autostradă din România
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Bzi.ro
Antonia, super sexy la Bucharest Fashion Week 2024! Cum a venit iubita lui Alex Velea – GALERIE FOTO
Fanatik.ro
Fabrica din România care face un produs de o importanță națională. Sunt printre cele mai bune din Europa și ne salvează viețile în caz de pericol
Capital.ro
Sumele au fost virate direct în conturile românilor. Au demarat plata de miercuri, 16 octombrie
Playtech.ro
ȘOC! Mare ABSENȚĂ de la mega concertul aniversar al Andreei Bălan. A uimit pe toată lumea
DailyBusiness
Luna noiembrie aduce iarna în România! ANM anunță cum va fi vremea până pe 18 noiembrie
Adevarul
Cu cine ar vota CTP în turul doi al alegerilor prezidențiale. „Aceasta este realitatea”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Babs, după ce Dorian Popa a fost surprins de paparazzii Spynews.ro cu noua iubită!
Spynews
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Evz.ro
Facturi mari la energie. Cum se face eșalonarea plăților
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Bărbatul împușcat la granița României cu Bulgaria a murit la spital. Cinci copii au rămas orfani de ambii părinți, după ce mama lor murise de leucemie
Cancan.ro
Cum voiau s-o 'mătrășească' pe Oana Zăvoranu! Discuții explozive între Furtună, Țârdea și Ionuț Călin, înregistrate de DNA, în dosarul de șantaj: ”15.000 la niște băieți, scaun cu rotile și…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Doliu în fotbalul românesc. Fostul președinte al celor de la Dinamo s-a stins în noaptea de joi spre vineri
StirileBZI
Acești elevi vor primi câte 600 de lei! Banii vin de la primărie
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
substantial.ro
Franța Blochează Transferul de Avioane Rafale Către Ucraina
MediaFlux
Doliu pentru Mircea Lucescu! Tragedie la DINAMO și RAPID
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Xiaomi a lansat un ceas inteligent pentru adulți: poate măsura tensiunea arterială