Mihai Albu, noi detalii despre starea sa de sănătate. Acesta a fost diagnosticat cu cancer: „Mi-e foarte frică”

Mihai Albu a făcut publice noi detalii cu privire la starea sa de sănătate, acesta trecând de curând și printr-o amplă operație.
Alina Costache
03 iun. 2024, 09:52
Mihai Albu, noi detalii despre starea sa de sănătate. Acesta a fost diagnosticat cu cancer: „Mi-e foarte frică”
EXCLUSIV Mihai Albu, primul interviu după ce a fost diagnosticat cu cancer. Chinurile prin care a trecut după ce descoperit boala VIDEO

Mihai Albu dezvăluia în urmă cu mai puţin de o lună faptul că a primit un diagnostic cumplit din partea medicilor: cancer. A urmat o perioadă de coșmar pentru creatorul de modă, care a trecut prin toate stările posibile, printr-o operație destul de amplă, dar și prin multe tratamente. Astfel, la ceva timp de când a făcut public faptul că suferă de această boală, fostul soț al Iuliei Albu a dezvăluit cum decurge recuperarea și care este starea sa de sănătate în prezent.

Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani, a trecut printr-o perioadă grea, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Designerul a vorbit acum despre starea lui de sănătate, dar și despre cine i-a fost alături în fiecare moment, pentru a trece peste această etapă dificilă.

Mihai Albu s-a întors la muncă după operația de cancer la prostată. Cum se simte designerul acum: „Am trecut hopul cel mare, am revenit la atelier”

„Am trecut hopul cel mare, acum chiar de la zi, la zi mă simt mai bine, am revenit la atelier, sunt în întâmpinarea clientelor mele care au dat năvală. A fost o perioadă de februarie, martie, aprilie în care am fost speriat, am făcut multe analize. M-am dus la atelier, dar nu am fost prezent. După operație, sunt acolo tot timpul. (..) Eu am urmat un anumit protocol, toate analizele, operația. O analiză făcută la timp și o boală depistată timpuriu poate salva viața, dacă e prea târziu, sunt complicații mari.”, a declarat Mihai Albu în cadrul unei emisiuni de pe Antena Stars.

 

Mihai Albu recunoaște că nu ar fi trecut la fel de bine peste această perioadă dacă nu ar fi beneficiat de tot sprijinul și grija persoane iubite din viața sa, care s-a asigurat să-i ridice moralul, să-i citească constant analizele și să-l îndrume către următorii pași pe care-i are de făcut.

„M-a ajutat partenera mea de viață, care a fost lângă mine, mi-a explicat totul. Când auzi că ai cancer te sperii groaznic, nu știi ce să faci, ce urmează. Având pe cineva de specialitate, care știe să descifreze tot și să explice, am urmat tot ce mi-a indicat, am făcut tot protocolul și împreună am luat decizia de a face operația. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă nu era ea.”, a continuat acesta.

Ce spune despre mesajul pe care l-a postat Iulia Albu în mediul online

Bărbatul spune că și fosta soție, Iulia Albu, l-a sunat imediat după ce a aflat vestea tristă, la scurt timp după acest telefon femeia postând și un mesaj de susținere pe rețelele de socializare. Chiar dacă apreciază intențiile sale, acesta nu înțelege scopul din spatele declarațiilor publice.

EXCLUSIV Mihai Albu, primul interviu după ce a fost diagnosticat cu cancer. Chinurile prin care a trecut după ce descoperit boala VIDEO

 

„Ea nu m-a menajat, mi-a explicat mereu și bune, și rele, riscuri, trebuie respectat protocolul pe care medicii chirurgi l-au indicat. Mi-a fost greu să accept că am o așa boală, nu știu ce aș fi făcut dacă eram singur. Nu am înțeles de ce Iulia Albu a postat acel mesaj, eu îi mulțumesc. Ea m-a sunat și nu prea avea rost să posteze public, apreciez că și-a arătat susținerea. Acum mai aștept o analiză și în funcție de rezultat vom vedea ce e de făcut pe mai departe. Sper să iasă cu valoare mică, ca să nu fac tratamentul oncologic, mi-e foarte frică.”, a continuat acesta.

Mihai Albu a anunțat pe rețelele sociale că a fost diagnosticat cu cancer

La începutul lunii mai, în cadrul unui mesaj postat pe rețelele sociale, creatorul de pantofi a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer de prostată, a fost supus unei operații de îndepărtare a prostatei și a ganglionilor, iar acum se află în perioada de convalescență.

Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali”, a dezvăluit el, precizând, de asemenea, că nu-și pierde speranța: „Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă așteaptă multe creații spectaculoase”.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?