Mihai Albu, noi dezvăluiri despre starea de sănătate! Cum se simte creatorul de modă, după ce a fost operat de cancer. „O să mai stau în așteptare și cu frică”

În vârstă de 61 de ani, creatorul de modă Mihai Albu, a fost diagnosticat cu cancer de prostată. Ultimul an a fost unul greu pentru Mihai.
Alina Costache
14 mai 2024, 15:10
Mihai Albu, noi dezvăluiri despre starea de sănătate! Cum se simte creatorul de modă, după ce a fost operat de cancer. „O să mai stau în așteptare și cu frică”

Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani, trece printr-o perioadă dificilă după ce a fost diagnosticat cu cancer  (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. Mai mult decât atât, în urmă cu un an, mama lui s-a stins din viață, iar după trei luni, a avut parte de încă o pierdere în familie, cea a fratelui lui.

În urmă cu aproximativ o lună, Mihai Albu a fost supus unei operații de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, pentru a supraviețui luptei cu cancerul

Acum, designerul se recuperează și așteaptă cu teamă analizele care îl vor face să afle dacă trebuie sau nu să urmeze tratamentul cu chimioterapie.

Citește și: Veşti bune despre Florin Piersic. Operaţia de la picior a reuşit, starea marelui actor se îmbunătăţeşte: „Este afebril, cooperant, se alimentează și bea lichide singur”

Mihai Albu: Sunt foarte slăbit. M-am consumat emoțional foarte mult

Înconjurat de oamenii dragi în această perioadă dificilă din viața lui, creatorul de modă așteaptă cu nerăbdare rezultatele analizelor și trăiește cu teamă. În plus, acesta a recunoscut recent pentru Ciao.ro cât de grea este o astfel de boală.

„Încă 3 săptămâni, o să mai stau în așteptare și cu frică. După ce vor trece 6 săptămâni de la operația de extirpare de prostată trebuie să mai fac niște teste de sânge. În funcție de cum vor ieși acestea o să aflu dacă voi fi supus chimioterapiei sau dacă voi scăpa de ea.

După aceste rezultate ale testelor de sânge o să urmez și un tratament.(…) Sunt foarte slăbit. M-am consumat emoțional foarte mult și operația chiar a fost una dificilă. Extirparea unui organ nu e totuna. Nu e lucru puțin. A fost o intervenție normală. Sunt tăiat pe abdomen. Refacerea e destul de anevoioasă. Am încă dureri.(…) M-am consumat, da. Ultimii 5-6 ani au fost groaznici, și cu mama, după a venit pandemia, a fost greu și cu mama în pandemie. După care, anul trecut, acum 8 luni a murit mama, acum 3 luni a murit fratele meu. Exact când a murit fratele meu am aflat și vestea că am cancer. Ultimele 8 luni au fost groaznice!”, a declarat acesta.

Citește și: EXCLUSIV Prof dr Mircea Beuran explică explozia numărului de cancere colo-rectale la vârste tinere: „Boala e tratabilă în stadiile 1-2, dar mulţi aleg să-şi trateze simptomatologia specifică acestor stadii cu terapii naturiste”

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Orașele din România unde prețurile apartamentelor s-au scumpit cel mai mult. Care este situația în Capitală
Capital.ro
Nu te vom uita! România a pierdut o stea. A fost cea mai adorată actriță
Playtech.ro
Fiica lui Yosif Mohaci, apariție de SENZAȚIE! Nicole arată ca o păpușă, i-a cucerit pe toți
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Pensionarii, în depresie. Bani mai puțini după recalculare
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Trei oameni au murit și cinci au fost răniți într-un accident în Giurgiu
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?