Mihai Albu s-a întors la muncă după operația de cancer la prostată. Cum se simte designerul acum: „Am trecut hopul cel mare, am revenit la atelier”

Mihai Albu a revenit în atelier după operația de cancer la prostată. Designerul a trecut prin momente grele după ce a primit diagnosticul crunt.
Alina Costache
28 mai 2024, 20:46
Mihai Albu s-a întors la muncă după operația de cancer la prostată. Cum se simte designerul acum: „Am trecut hopul cel mare, am revenit la atelier”
Cum se simte Mihai Albu după operația de cancer la prostată

La începutul lunii mai, Mihai Albu și-a surprins fanii, din păcate, cu o veste proastă. Designerul de pantofi a anunțat că a trecut printr-o intervenție chirurgicală, la scurt timp după ce a aflat că suferă de cancer la prostată. Din fericire, boala a fost depistată la timp.

După ce a fost operat, Mihai Albu se simte mai bine și, mai mult, și-a reluat activitatea. Designerul, care va împlini 62 de ani în luna august, a făcut noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate, subliniind importanța depistării la timp a bolii.

„Sunt din ce în ce mai bine de la zi la zi! Am trecut hopul cel mare, acum mă simt mai bine, am revenit la atelier. Eu întotdeauna mi-am făcut analizele periodice, dar de obicei au ieșit bine, însă acum s-a descoperit treaba asta, zic eu că din timp. A urmat un anumit protocol, toate analizele, operația… O boală depistată la timp îți poate salva viața”, a dezvăluit designerul, la Star Matinal.

Citește și: Mihai Albu îi va crea pantofii de nuntă Cristinei Vasiu: „O să mă facă să mă simt la înălțime”

Mihai Albu a dezvăluit că nu ține un regim special după operație, așa că nu a fost nevoit să își schimbe stilul de viață după acest episod nefericit.

„Nu! Am întrebat și eu dacă trebuie să iau o vitamină, dar totul e normal, nu trebuie să fac nimic. N-am nicio restricție, absolut nimic”, a mai adăugat fostul soț al Iuliei Albu.

Cum a aflat Mihai Albu că suferă de cancer

La începutul lunii mai, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale, designerul a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer și a fost supus unei operații de îndepărtare a prostatei și a ganglionilor. Mihai Albu a insistat asupra importanței efectuării analizelor în mod regulat, pentru că acest lucru poate fi salvator.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom – formă malignă) de prostată.

A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de (…) si echipa sa, cărora le multumesc pentru profesionalism si implicare.

Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase”, a scris Mihai Albu.

Citește și: Mihai Albu, detaliul care îl face să plângă: „E genetic, fratele meu a avut. Exact când am aflat eu de asta, fratele meu a decedat”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Șoferii agresivi nu mai au scăpare. Au greșit, vor plăti scump
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?