Mihai Bendeac, primul interviu după plecarea de la Antena 1. Actorul are în plan să lanseze două filme și o carte

Mihai Bendeac a oferit primul interviu după ce a decis să părăsească iUmor și a vorbit despre activitățile pe care le are de când nu mai este jurat.
Alina Costache
14 mart. 2023, 08:57
Mihai Bendeac, primul interviu după plecarea de la Antena 1. Actorul are în plan să lanseze două filme și o carte
Mihai Bendeac, primul intreviu după plecarea de la iUmor

Mihai Bendeac a vorbit în exclusivitate pentru Cancan.ro despre demisia de la iUmor și despre cum și-a petrecut timpul după ce a părăsit Antena 1. Actorul pregătește două filme și o a doua carte, continuarea primei sale cărți care a fost un real succes.

După ce a plecat de la iUmor, unde era jurat, Mihai Bendeac și-a văzut în continuare de viață, fiind plecat prin toată țara cu reprezentațiile pe care le are la teatru.

„Sunt excepțional de bine. Lumea mă poate vedea la teatru și prin toată țara. că merg peste tot. În prezent, pregătesc două filme și o carte. Filmele le fac eu, ca și concept, scenariu. De-a lungul timpului am făcut seriale, scatch-uri, dar filme până acuma nu. De aceea sunt și foarte emoționat.

Primul dintre filme e gata ca și scenariu, al doilea e la jumătate. Ar trebui să intre în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc. 

Joc rolul principal al unui tip care ajunge într-o situație dramatică din punct de vedere financiar și încearcă să se căsătorească cu o fată foarte, foarte urâtă și foarte, foarte rea, dar care e foarte, foarte bogată”, a declarat Mihai Bendeac.

Citește și: Fanii lui Mihai Bendeac sunt în extaz! Actorul vrea să transforme serialul “Băieți de oraș” în film: „Munca noastră și personajele acelea merită asta!”

Pe plan sentimental, actorul spune că a cunoscut multe fete, dar niciuna pe placul său.

 „În viața de zi cu zi sunt de departe cea mai dezinteresată ființă din punct de vedere financiar. Trăiesc cu foarte puțini bani. Așa am fost dintotdeauna și nu vreau să mă schimb.

Am cunoscut foarte multe fete, care sunt minunate, și ele dezinteresate de partea materială. În România sunt chiar milioane, dar în viața mea nu există. Dar e un subiect despre care evit să discut.

Nu am un complex de genul acesta, că mi-aș dori ca ea să semene cu mama mea din punct de vedere caracterial, dar sunt absolut convins că sunt anumite lucruri pe care mi-ar plăcea să le aibă, de exemplu spiritul de sacrificiu al mamei mele.

Mi-a adus, recent aminte, mama mea, o întâmplare mai veche, ce a avut loc prin anii 1990. Noi am avut o afacere, aveam o rulotă. La un moment dat, ai mei au fost nevoiți să vândă rulota și au dat-o cu 3500 de dolari. Au ajuns acasă și s-au gândit că totuși această sumă e cam mare pentru acea rulotă. Și s-au dus acasă la acel om și i-au dat înapoi 500 de dolari. Și a rămas omul absolut interzis. În spiritul acesta am fost și eu crescut”, a mai povestit Mihai Bendeac.

Citește și: Anunțul surprinzător făcut de Mihai Bendeac: „Simt tot mai mult nevoia acută de a intra în PSD!”

Acesta a scris deja a doua carte, o continuarea a primului jurnal, iar banii pe care îi va obține îi va dona, la fel ca și prima oară.

„Cartea e un fel de continuare a primului meu jurnal. Și sper din suflet să aibă măcar o parte din vânzările primeia, cu cât o să vând mai multe cărți, cu atât o să donez mai mult.

Ceilalți bani, din prima carte, i-am donat la Fundeni și la spitalele din țară. În total, au fost cred în jur de 250.000 de euro. Oamenii chiar mi-au mulțumit. Eu nu am păstrat nimic din vânzarea cărții, mă descurc”, a adăugat actorul.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!