Mihai Bobonete, prima declarație după ce s-a vindecat de Covid-19: ”Brăduțul l-am făcut când am ieșit din izolare. O să beau o țuică fiartă”

ihai Bobonete a dezvăluit că a fost infectat cu COVID-19. Actorul din Las Fierbinți a anunțat că testul său a ieșit negativ.
Alina Costache
16 dec. 2020, 22:01
Mihai Bobonete, prima declarație după ce s-a vindecat de Covid-19: ”Brăduțul l-am făcut când am ieșit din izolare. O să beau o țuică fiartă”

Mihai Bobonete a dat primele informaţii despre infecţia cu Covid 19. Actorul din serialul de la PRO TV a ținut secret faptul că a contractat noul coronavirus, dar, după ce testul a repetat a ieșit negativ, Bobiță, a oferit prima fotografie şi primele declaraţii despre lupta cu virusul care a îngenunchiat planeta

Mihai Bobonete a intrat în direct la emisiunea Vorbește lumea și a vorbit starea lui de sănătate, după ce s-a vindecat de Covid-19. De asemenea, actorul a povestit despre atmosfera de la filmări, pe timp de pandemie.

Mihai Bobonete a fost infectat cu coronavirus: ”Am izbăvit și cu Covidele ăsta. Sunt negativ deja”
Mihai Bobonete spune că a avut o formă ușoară a bolii. ”Sper că am scăpat fără mari repercusiuni, dar încă n-am ajuns să fac tomograful la plămâni, care se face la 2-3 săptămâni, după ce ieși din izolare. Eu am abia o săptămână de când am ieșit din izolare. Copiii, slavă Domnului, au trecut cel mai ușor prin treaba asta (…). Nu e foarte funny să stai cu copiii să știi că toți sunt bolnavi, să știi că dacă boala ar lua-o în altă direcție nu are cine să te ajute, știm care e situația prin spitale”, a spus actorul.

Bobonete s-a izolat în mansarda casei sale, care este amenajată cu toate cele necesare. De altfel, acolo se află și biroul lui. Actorul a mărturisit, în stilul său umoristic, cum se pregătește de sărbători.

”Le-am luat în ordine, întâi am făcut Covid, toată familia, daa. Nu faci sărbătorile înainte și brăduțul înainte să faci covidul. Brăduțul l-am făcut când am ieșit din izolare. Acum facem convalescența, după care Crăciunul”.

Mihai Bobonete a povestit și despre atmosfera de la filmări în perioada de pandemie, menționând că a fost destul de dificil:

„Dragoș a organizat o producție care era protejată din cap până în picioare. Se stătea cu mască, geluri, se mânca separat, unde noi acolo eram o familie, mâncam toți în același loc. Gândiți-vă că noi suntem 13 actori și avem 2 rulote. Acum s-a schimbat treaba.

Vindecarea, anunţată pe Facebook

„Gata, domnule, am izbăvit și cu Covidele ăsta, sunt negativ deja, sper că am și anticorpi, iar pe această cale o să beau o țuică fiartă, căci de brăduț s-au ocupat fetele, iar Moșul Bin deja mi-a trimis un cadou pentru supra oameni, adică XXXL ca să fluture klumea când sar ca nebunul la primul concert live. Multă sănătate vă doresc tuturor!’, a scris actorul din Las Fierbinți pe una dintre rețelele de socializare.

La începutul lunii martie, când în România s-a decretat stare de urgență filmările pentru serialul Las Fierbinți s-au sistat. Acestea s-au reluat în luna iunie, însă nu înainte de a se lua măsurile de protecție necesare.

 

 

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Instagram: Cea mai descărcată aplicație din lume, devansând TikTok
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'