Mihai Bobonete, probleme grave de sănătate. Mesajul care i-a îngrijorat pe fani: „Pentru că gras și pentru că îmi place păpica și beuturica”

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi, dar în ultimul timp s-a confruntat cu niște probleme de sănătate care l-au împins să-și schimbe stilul de viață.
Alina Costache
05 oct. 2023, 16:40
Mihai Bobonete, probleme grave de sănătate. Mesajul care i-a îngrijorat pe fani: „Pentru că gras și pentru că îmi place păpica și beuturica”
Mihai Bobonete se confruntă cu probleme de sănătate

Mihai Bobonete se bucură de un succes enorm pe scenă și pe micile ecrane, după ce ani la rând a muncit pentru cariera sa. Are un public numeros, care-l urmărește fie la spectacole, fie atunci când apare pe sticlă. Actorul este foarte activ și pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește atât situațiile bune, cât și pe cele rele. De această dată, vedeta Pro TV i-a îngrijorat pe urmăritorii săi după ce a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate.

Citește și: Cum l-a ţepuit Bobonete, pe când era un anonim, pe Gabriel Cotabiţă. L-a furat la cântar şi nu i-a dat nici peştele! Ce s-a întâmplat când s-au reîntâlnit după opt ani VIDEO

Mihai Bobonete are o viață aglomerată. Se împarte între scenă, emisiunile TV la care ia parte și proiectul său de suflet, Las Fierbinți. Actorul a uitat să se ocupe de sănătatea sa, fapt pe care l-a mărturisit și fanilor săi.

Acesta ar fi rămas „blocat” de spate într-o zi, lucru care i-a dat de gândit. Avea dureri mari, așa că a decis să apeleze la sprijinul specialiștilor. Nu a stat prea mult pe gânduri și a dat fuga la un centru de kinetoterapie, unde experții se ocupă ca el să scape de probleme. Zilnic, în fiecare dimineață. actorul merge la doctor și face fizioterapie.

„Kinetic Sport & Medicine e casa mea de când m-am blocat de spate ca ultimul salahor din brutărie! Pentru că gras și pentru că îmi place păpica și beuturica, lucrez și la acest organism ca să le ducă pe toate și să nu facă Poc și Trosc. Kineto și Fizio grupa mare! Cât fizio fac eu dimineața, alții n-are toată viața! Haida spor la cafeluță suflete blajine! “Incă o serie de 15 pe mrții mei…”, se arată în postarea făcută de actor, pe Facebook.

Citește și: Mihai Bobonete desființează emisiunea „Visuri la cheie”: „Nu vă mai uitați, mă, la toate prostiile!”

Cu toate astea, Mihai Bobonete nu și-a pierdut umorul și face ca orice situație dificilă să pară mai puțin neplăcută. dovadă este și fotografia postată de acesta pe Facebook, unde a făcut o comparație între el și un personaj din desenele animate.

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Atac israelian asupra unei școli din Gaza: 16 morți și 50 de răniți
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!