Mihai Fifor: Urmează o bătălie, prezidenţialele, în care nu intrăm în genunchi

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a declarat, vineri, la Bistriţa, că urmează o bătălie electorală, alegerile prezidenţiale, în care social-democraţii nu intră în genunchi. 
Filip Stan
19 iul. 2019, 14:55
Mihai Fifor: Urmează o bătălie, prezidenţialele, în care nu intrăm în genunchi

”Urmează o bătălie, prezidenţialele, în care vă spun că nu intrăm în genunchi, intrăm în picioare, intrăm puternici, intrăm cu soluţii şi vom câştiga. Puţină lume crede asta, dar vom câştiga şi nu pentru că avem o reţetă miraculoasă despre cum se face politică în România şi pentru că noi avem soluţii şi le punem în practică la guvernare. (…) Şi vom da bătălia pentru locale şi o vom câştiga şi pe aceea, pentru că eu vă cunosc pe dumneavoastră, domnilor primari, şi ştiu cum vă mobilizaţi atunci când vă bateţi pentru comunitatea dumneavoastră. Ne vom bate şi pentru parlamentare şi vom câştiga şi nu am niciun dubiu că, dacă vom reuşi să rămânem împreună, şi nu văd de ce nu am face-o, dacă vom reuşi să fim solidari, uniţi vom fi şi puternici şi atunci vom câştiga ceea ce noi ne-am propus”, a declarat Mihai Fifor.

El a vorbit și despre rezultatul prost de la alegerile din 26 mai.

”Poate, noi, de la nivel central, nu am ştiut să facem o campanie potrivită, poate nu am ştiut cum să ne adresăm cum trebuie electoratului nostru. Poate am fost pierduţi prea mult într-un alt tip de comunicare şi am vorbit mai puţin despre ce facem bun pentru comunităţi, poate toate aceste adunate au dus la rezultatul din 26 mai. Un duş rece, un cartonaş galben, dacă vreţi, arătat echipei Partidului Social Democrat”, a spus Fifor.

”Nu înţelegeam de unde a venit valul. Acum ştim de unde a venit valul, doar trebuie să ştim cum să îl contracarăm şi pentru asta trebuie să redevenim ceea ce suntem noi social-democraţii, adică partidul acela de oameni proveniţi dintre oameni”, a mai spus Fifor.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Chiftele cu dovlecei și telemea. Rețeta care vă face să uitați de carne
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul carburanților pentru ziua de luni, 29 iulie 2024: Carburanții au înregistrat o nouă ieftinire. Cât costă un litru de benzină?
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
UPDATE Doi frați, loviți în plin de o mașină în Pantelimon. Băiatul de 9 ani a murit, fata și-a pierdut un picior. Familia micuților, îngenuncheată de durere: „De ce nouă?! Nu am greșit cu nimic”
substantial.ro
Adolescent de 17 ani reținut după accident mortal în Capitală
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!