Mihai Mărgineanu dă de pământ cu părinții adolescenților de azi, după ce a văzut destrăbălarea din Vama Veche: „Beau Jameson-ul direct din sticlă”

Mihai Mărgineanu a făcut o postare pe rețelele de socializare în care atrage atenția părinților din România, care și-au scăpat din mână copii.
Alina Costache
03 mai 2024, 17:50
Mihai Mărgineanu dă de pământ cu părinții adolescenților de azi, după ce a văzut destrăbălarea din Vama Veche: „Beau Jameson-ul direct din sticlă”
Mihai Mărgineanu dă de pământ cu părinții adolescenților de azi, după ce a văzut destrăbălarea din Vama Veche: „Beau Jameson-ul direct din sticlă”

Cu ocazia zilei de 1 Mai, Mihai Mărgineanu a mers în Vama Veche, un loc, de altfel, renumit pentru petrecerile de Ziua Muncii. Vama Veche a rămas în mintea tuturor ca un loc potrivit pentru libertate și voie bune, exprimare fără margini și muzică rock și folk. Totuși, nu asta a găsit Mihai Mărgineanu acolo, iar ceea ce a observat a fost cât se poate de îngrijorător pentru artist.

Citește și: Mihai Mărgineanu obligat de PRO TV să muncească: „Țelul meu este să nu mai trebuiască să fac nimic”

„Ca orice prost care se respectă mi-am petrecut și eu Întâi Maiul la VamaVeche …! Nu neapărat ca un nostalgic pocnit ce s-ar putea crede că sunt, ci că Observator și Paznic tăcut al copiilor mei adolescenți cărora le-a fost inspirată de cei doi părinți din dotare, adică de buimacul de mine și de mama lor simpatică, dragostea pentru libertatea la care visam cu toții când ne ‘trăznea’ amestecul de mirosuri de ciorbă-hamsii și vidanje pe tractor din Vama anilor trecuți.

Ei bine, acești doi adolescenți, greu de ținut în frâu, au hotărât să meargă (pe banii lor de data asta) în Vama Veche spre marea mea disperare, știind-o pe fii mea cel puțin un nivel mai complicată decât mine. Evident că mi-am ”tras” o cântare pe partea litorală și ne-am cazat (eu și A.) într-o locație superbă și de bogați din mai sus numita localitate, adică la Ilia.

Am deschis toate intrumentele de supraveghere care l-ar face invidios pe cel mai șmecher spion din spatele frontului, am re-contactat toți informatorii de pe vremea când vânam ce-mi plăcea în mod deosebit și … hai tată să supraveghem !

Băi oamenilor … pe lângă casta dulgherilor, a fierarilor betoniști și a groparilor de cimitir, era plin de liceeni !!! Fară părinți!

Vama Veche este sufocată de shaorme și clătite, reggetoane și chill-uri cu bass sub 50 de Hz dar și de fetițe 14-15-16-17 ani, fardate toate la fel și prezentandu-și ticul verbal „gen” în mai toate propozițiile și după fiecare subiect, multe dintre ele fiind bete chioare ( sauuu … Doamne ferește!) călare pe barurile de la Semafor sau Mandala sau Molotov. (parcă există o lege cu alcoolul la minori?!)

Băiețeii cu pretenții de masculi interesanți și feroce. Mai că mi-a venit la un moment dat să-l îmbrac pe unu care era în „maiou” la cele 12 grade de afara . (Zic să nu răcească copilu’ !).

Mi-am dat seama că nivelul de trai al românului de rând a crescut. Altfel, cum mama dracu’ poate un puști de 17 ani să bea Jameson direct din sticlă ??? Sau cum poate o puștoaică de 19 ani să vina la mare cu Mini-ul nou-nouț care costa cât 6 rinichi de-ai ei ? ( nu de-ai mei că pe ai mei nu-i mi cumpără nimeni!)

Am bătut Vama în lung și-n lat că să mă conving de un lucru : ori am îmbătrânit eu și nu-mi mai aduc aminte de nenorocirile prin care am trecut în „localitate” … sau … Lumea a coborât nivelul de caliate sub nivelul marii ?

Așa că, pentru voi aștia de sunteți părinți și vă credeți deschiși la cap sau vă lăudați că ai voștri copii sunt cu gașca la mare … mândri că s-au maturizat înainte de vreme …. am o întrebare la care nu trebuie să-mi răspundeți mie : Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri ?”, a scris pe rețelele sociale Mărgineanu.

Citește si: Mihai Mărgineanu, comparaţie între generaţia sa şi adolescenţii de 16 ani de azi: „Eram la fel de proşti”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
România, sufocată de inundații. Pericol major în multe zone
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Anunțul cel mare despre PACE. A vorbit cu Vladimir Putin: O pace echitabilă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Rusia Își Menține Disponibilitatea de a Livra Gaze Europei prin Ucraina după 2024
MediaFlux
S-a aflat CINE ÎL ÎNLOCUIEȘTE pe BIDEN!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?