Mihai Morar, despre ideea de a deveni tată pentru a patra oară. Cum a reacționat prezentatorul, când a fost întrebat dacă mai dorește un copil. ”Eu mi-am făcut datoria”

Toată lumea știe că Mihai Morar este unul dintre cei mai renumiți prezentatori din România. Pe lângă cariera de succes pe care o are, acesta se poate mândri și cu familia lui, care este plină de fete! Mihai Morar are trei fete pe care le iubește enorm și o soție pe care o admiră. Iată ce a declarat jurnalistul referitor la un al patrulea copil.
Filip Stan
25 ian. 2024, 12:21
Mihai Morar, despre ideea de a deveni tată pentru a patra oară. Cum a reacționat prezentatorul, când a fost întrebat dacă mai dorește un copil. ”Eu mi-am făcut datoria”

Mihai Morar este un tată foarte fericit și nu se teme să arate asta nimănui. Jurnalistul este un om împlinit din toate punctele de vedere, iar familia sa este cea mai mare sursă de liniște și bucurie, după spusele sale.

Citește și Mihai Morar rupe tăcerea despre retragerea din televiziune. Motivul real pentru care a luat decizia

Prezentatorul are trei fete frumoase de care este extrem de mândru și o soție pe care o laudă cu fiecare ocazie.

Cum toate îi merg atât de bine, omul de radio a fost întrebat dacă vrea să multiplice această fericire și dacă se mai vrea încă un copil.

Pe 23 octombrie 2008, Mihai Morar și soția lui deveneau părinții a două fete gemene, Mara și Cezara.

Aceștia au devenit, din nou părinți, pe 24 iulie 2019, când a venit pe lume mezina familiei, Roua. Cei doi au 15 ani de căsnicie solidă.

Mihai a dezvăluit, la un moment dat, că a cerut-o în căsătorie pe Gabriela, care îi era colegă la radio, după numai două luni de relație. Se pare că timpul a mai trecut, iar cei patru formează o familie minunată.

De când s-a născut Roua, viața lor s-a schimbat foarte mult, spune Mihai Morar.

”Cred că ne-am făcut datoria”

Cele trei fete ale lui au o relație deosebit de frumoasă, iar Roua joacă un rol important în dezvoltarea Marei și a Cezarei, iar pentru gemene nașterea surioarei lor a fost reprezentat o bucurie „greu de descris în cuvinte”, a spus prezentatorul într-un interviu pentru Viva.ro.

Întrebat dacă își mai dorește un copil, deși a împlinit deja vârsta de 42 de ani, Mihai Morar a dat de înțeles că nu mai este cazul și că mereu i-a plăcut ideea de a fi un tată tânăr.

„Eu, noi personal cred că ne-am făcut datoria, deși n-am făcut copii din datorie, ci din dragoste. Totul s-a întâmplat nu când ne-am dorit noi, ci când și-au dorit ei, îngerii, să vină printre noi. Roua a venit atunci când, dacă m-ai fi întrebat dacă mai fac un copil, aș fi zis: Dar nu mi-e suficient cu două?

Citește și Mihai Morar, despre rolul de tată a trei fete. ”Mă uit la Adela și Radu Vâlcan… eu nu am dus niciodată copiii la școală, la grădiniță dimineața”

Deci, niciodată n-am zis nu, dar cred că… nu știu, ca să dau un răspuns de-ăsta de antrenor de fotbal, prioritățile noastre sunt altele acum. (râde) Cum erau și înainte de a se naște Roua. Dar, repet, e deja târziu în viață. Eu întotdeauna mi-am dorit și mi-a plăcut chestia asta de a fi un tată tânăr, și mi-a ieșit”, a spus Mihai Morar pentru sursa menționată anterior.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Invazie de alge pe litoralul românesc
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?