Mihai Onilă a ţinut degeaba 40 de zile de post negru. Solistul de la AXXA a pus la loc 20 de kg!

După ce a reuşit să slăbească un număr impresionant de kilograme într-o perioadă destul de scurtă, Mihai Onilă s-a reîntors la greutatea aproape iniţială, ajungând să cântărească în prezent 83.1 kg. Acum, Mihai Onilă continuă să mănânce sănătos, evitând mâncărurile prăjite şi carbohidraţii.
Alina Costache
03 oct. 2024, 20:45
Mihai Onilă a ţinut degeaba 40 de zile de post negru. Solistul de la AXXA a pus la loc 20 de kg!

Mihai Onilă, în vârstă de 53 de ani, unul dintre soliștii trupei AXXA, a luat o decizie radicală la început de an. Artistul a ținut post timp de 40 de zile, timp în care a băut doar apă.  Interpretul care cântărea 86 de kilograme, a ajuns la 68,5 de kilograme, iar transformarea este șocantă.

„Vă salut pe toți cu iubire și respect! Astăzi închei cele 40 de zile de post cu apă! Adică cum? Simplu! Timp de 40 de zile nu am consumat niciun fel de mâncare fizică! Am trăit doar cu apă, în vreo 2 zile am consumat câte un pahar de suc de portocale și în alte 2-3 zile am consumat un amestec de ceai din 5 plante! Asta a fost tot!

Dieta îngerului cu care poţi slăbi 7 kilograme în doar 13 zile. Este ieftină şi uşor de ţinut

Acum am să explic DE CE! De ce am făcut acest lucru și de ce am făcut acest post! În tinerețe am fost foarte însetat de CUNOAȘTERE și ca orice mirean am început cu citirea Bibliei, pe care, am mai spus-o și o mai spun, mi-am permis să o citesc și să o recitesc de 10 ori, da, asta am spus, de ZECE ORI!

După ce am citit Noul Testament am simțit că drumul vieții mele va fi cumva o căutare și o urmărire a pașilor și a drumului pe care a mers Iisus Hristos, nu știu cât am reușit să urmez din toți pașii Lui, dar unul dintre visurile mele a fost chiar Postul cu Apă de 40 de zile pe care Iisus l-a ținut! Mi-am dorit asta de când, ca și Iisus Hristos, am împlinit vârsta de 33 de ani! Nu am reușit atunci, dar astăzi peste 20 de ani de când mi-am trasat acest scop, mi l-am îndeplinit!

Iată cum am intrat eu în anul 2024, îndeplinindu-mi cea mai arzătoare dorință, aceea de a ține postul cu apă de 40 de zile!

Acum și aici țin să precizez că acest post l-am ținut din motive total proprii și personale și fără niciun fel de legătură cu absolut nicio altă persoană din lumea această, ca atare, nu îmi doresc să dau curs niciunui fel de discuții de niciun fel în ceea ce privește alegerile mele personale!

Da, de peste 15 ani activez în lumea Spirituală în calitate de Terapeut, dar chiar și asta a fost, este și va fi ALEGEREA MEA! (…)”, a fost o parte din mesajul transmis de Mihai Onilă pe Facebook.

Mihai Onilă a ţinut degeaba 40 de zile de post negru.

Mihai Onilă, unul dintre membrii fostei trupe AXXA, a ţinut un post negru de 40 de zile, în care a consumat doar apă. A reuşit să slăbească aproximativ 20 de kilograme, dar la doar câteva luni de la terminarea postului, artistul s-a reîntors aproape de greutatea inițială.

Artistul Mihai Onilă a ţinut post negru timp de 40 de zile, reuşind astfel să slăbească aproximativ 20 de kilograme. A pornit de 86.7 kilograme, iar ulterior a ajuns la 68.5 kilograme.

“Nu am reuşit încă 12 zile să mănânc, a 12-a zi am reuşit să mănânc un fel de ciorbă de legume, unde legumele erau nu foarte tare fierte. Astăzi am 83.1 kg”, a declarat Mihai Onilă în exclusivitate pentru FANATIK.

În continuare, artistul ne-a mai povestit faptul că nu au existat momente grele în toată această perioadă, dar a avut câteva zile de acomodare la noul stil de viaţă. “Veneam după cafea, nu fumez, dar cafeaua era un fel de susţinător energetic, cel puţin aşa consideram eu. Trei zile am avut dureri de cap, apoi totul a mers normal. Într-una din zile am simţit ameţeală ieşind din baia fiartă. Mie îmi place să fac baie cu apă fiartă şi atunci, inclusiv apa fiartă a participat la ameţeala pe care am avut-o, dar m-am sprijinit de perete. Deci nu a fost niciun fel de altă problemă”, a mai spus Mihai Onilă.

Cum poți slăbi cu dieta volumetrică. Care sunt alimentele permise și când trebuie să le mănânci

Acesta susţine că acum se simte ca la douăzeci de ani, iar corpul i s-a regenerat şi a avut numai beneficii de pe urma postului. “Am avut un ficat gras care s-a vindecat, am avut o eczemă care îmi ieşea din cauză că eu sunt lăutar şi foarte multe nopţi nu dorm. La noi vinerea, sâmbăta, duminica sunt nopţi în care petrecem, cântăm alături de oameni, la petreceri.

Din cauza aia, aveam un fel de eczemă care îmi ieşea din timp în timp. Acum am scăpat de ea, nu o mai am deloc. Trupul şi-a revenit din foarte multe puncte de vedere, inclusiv diabetul, că aveam un diabet de tip doi, este sub control, e în remisie”, a continuat Mihai Onilă.

După ce a reuşit să slăbească un număr impresionant de kilograme într-o perioadă destul de scurtă, Mihai Onilă s-a reîntors la greutatea aproape iniţială, ajungând să cântărească în prezent 83.1 kg. Acum, Mihai Onilă continuă să mănânce sănătos, evitând mâncărurile prăjite şi carbohidraţii.

“Mănânc mâncare normală. Adică mănânc peşte, uneori carne la grătar, legume, pui. Nu mănânc deloc pâine, orez, cartofi, paste. Foarte rar mănânc mămăligă, dar pâine deloc, decât una din nişte cereale care nu mă afectează în niciun fel”, ne-a mai povestit acesta.

De asemenea, artistul susţine că nu este complet sigur dacă ar mai repeta experienţa. “De 40 de zile, nu am idee (dacă va mai ţine postul, n.r.), dar eu pe parcursul a 15 ani, de când sunt terapeut, am tot ţinut posturi, de o zi, de trei zile, de şapte zile, de 13 zile. O pregătire prealabilă a existat chiar şi în partea asta de practică”, a declarat Mihai Onilă.

DailyBusiness
RAR are acum un asistent VIRTUAL. Verifică ONLINE când expiră ITP-ul mașinii
Spynews
Nicoleta Nucă, adevărul despre presupusa sarcină! Cum a comentat zvonurile potrivit cărora urmează să devină mamă pentru prima dată
Bzi.ro
E vestea momentului în show-bizz: Mario Fresh şi fiica Andreei Esca s-au despărţit! Totul a ieșit la iveală acum!
Fanatik.ro
Câți bani câștigă cei mai cunoscuți polițiști români din TikTok, Facebook și YouTube. Ce scrie în declarația de avere a lui Marian Godină
Capital.ro
Adio, plata cu cardul! Apare un nou sistem de plăți în România. BNR a dat undă verde
Playtech.ro
ȘOC! Christina Aguilera, de NERECUNOSCUT. Doamne, cum a ajuns să arate, toți cred că e bolnavă
DailyBusiness
Avertismentul Agenției Internaționale a Energiei despre un nou record mondial în ceea ce privește GAZELE
Adevarul
Vila de lux în care a fost ucis omul de afaceri Adrian Kreiner, scoasă la vânzare. Prețul exorbitant pe care îl cere agenția imobiliară
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
De ce nu i-a dat replică niciodată Leo de la Roșiori femeii cu care a făcut un copil și de care s-a despărțit! Manelistul vorbește despre acuzațiile pe care Manuela Oprișiu i le-a adus / VIDEO
Evz.ro
Cum se curăță cel mai bine ferestrele. Nu mai rămâne nicio urmă
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Ai văzut-o? Elena a fost dată dispărută după ce ar fi plecat de acasă și nu s-a mai întors. Autoritățile din Vâlcea fac apel la populație pentru a o găsi pe femeia în vârstă de 53 de ani
Cancan.ro
Ce s-a întâmplat între Karmen Minune și Bogdan Căplescu, înainte de divorț. A spus-o fără ocolișuri!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Comisia Europeană a dat ORDIN! România este obligată. Are termen două luni
StirileBZI
Pensionarii primesc 700 de lei în plus, din această toamnă! Cine sunt cei care beneficiază de acest ajutor
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat
substantial.ro
Primul portavion de drone din Europa se construiește în România pentru Portugalia
MediaFlux
ARMATA ROMÂNĂ, misiune DIFICILĂ în LIBAN! Anunțul MApN
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Lovitură grea pentru români. Alimentul fără de care nu pot trăi se scumpește semnficativ