Mihai Petre s-a accidentat în vacanţa din Bulgaria şi a ajuns pe mâna chirurgului-ortoped: „Aveţi grijă cu valurile”

Mihai Petre are din nou probleme de sănătate. În martie a căzut pe o pârtie, în Austria, în timp ce făcea snowboard, și s-a ales cu o ruptură de ligament. De această dată, dansatorul are de suferit după o luptă cu valurile, la mare.
Alina Costache
15 aug. 2023, 13:07
Mihai Petre s-a accidentat în vacanţa din Bulgaria şi a ajuns pe mâna chirurgului-ortoped:

Mihai Petre și-a rupt degetul mic și a ajuns de urgență la același medic care l-a tratat și în trecut, scrie unica.ro. “Întotdeauna o plăcere să mă văd cu Dr. Vlad Predescu – chirurg ortoped. Bine… recunosc că nu mă așteptam să îl vizitez la așa scurt timp de la ruptura de ligament colateral, cu o altă ruptură. De data asta e un deget, mic e adevărat, nimic grav, însă am avut parte de aceeași atenție, profesionalism și conversație de calitate care ajută enorm cred eu, în relația medic-pacient.  Aveți grijă cu valurile dacă sunteți la mare. Nu e bine să te lași dus de val întotdeauna. Nici nu mi-am dat seama cum am fost luat de unul. Bine că m-am ales doar cu atât. Vacanță frumoasă!”, a scris Mihai Petre pe o rețea de socializare.

Mihai Petre a suferit un accident pe pârtie. Diagnosticul trist primit de la medic: „M-am trezit pe jos respirând greu”

Mihai Petre și-a dus fetele la mare, dar în Bulgaria

Mihai Petre și familia lui au ales în această vară mai multe destinații de vacanță. Au fost în Italia, a urmat apoi Polonia, Clujul, iar în urmă cu câteva zile au ajuns în Bulgaria. “Cel mai bine mă simt în vacanță cu familia, cu fetele mele. De data asta mă bucur mult că a venit și mama. Am ajuns în Bulgaria, în stațiunea Obzor, aproape de casă, unde am fost surprinși de varietatea opțiunilor în ceea ce privește cazarea, activitățile – super child-friendly, meniul zilnic. Dacă va gândiți să dați o tura pe aici – scutiți-va de stresul inutil și lăsați-i pe profesioniști să se ocupe de pachetul vostru”, spunea juratul de la Te cunosc de undeva înainte să aibă accidentul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Petre (@mihaipetreofficial)

Elwira Petre, dezvăluiri incendiare despre căsătoria cu Mihai Petre: ”Ne certăm și la antrenamente, dar și la concursuri”

Mihai și Elwira Petre au o căsnicie frumoasă în continuare, chiar dacă experiența trăită la Asia Express le-a pus relația la încercare. Cei doi continuă, însă, să se sprijine reciproc, să se bucure de cele două fetițe și să își continue proiectele comune.

Elwira Petre, dezvăluiri incendiare despre căsătoria cu Mihai Petre. Elwira și Mihai Petre trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani, dansul fiind cel care i-a adus în primă fază împreună.

Citește și Băutura cu care Elwira Petre ţine gripa la distanţă. Întăreşte sistemul imunitar şi te scapă de răceală

Cei doi dansatori s-au căsătorit în anul 2008, iar la scurt timp, au apărut pe lume două fetițe superbe, Catinca și Ariana, de care sunt tare mândri.

Chiar dacă din exterior relația lor pare a fi una perfectă, Elwira a dezvăluit că nu este deloc așa și că la începutul relației lor lucrurile au trecut prin foarte multe încercări și stări de incertitudine.

Mai mult, soția lui Mihai Petre a mărturisit că la începutul relației lucrurile au fost destul de complicate între ei și asta pentru că se concentrau foarte mult pe parcursul lor profesional.

Blodnida spune că în acea perioadă atât ea cât și Mihai își concentrau atenția mai mult asupra antrenamentelor și concursurilor, decât asupra sentimntelor de iubire dintre ei. Astfel, inevitabil au început să apară certurile și și-au dat seama că discuțiile în contradictoriu nu erau deloc constructive.

„La începutul relației a fost foarte dificil pentru că scopul nostru nu era relația, scopul nostru era parteneriatul în dans și atunci totul se ducea în direcția aceasta.

De foarte multe ori, am avut discuții în contradictoriu pe subiectul dans pentru că eu voiam ceva, el voia altceva și se întâmpla să ne certăm și la antrenamente, dar și la concursuri. Cu timpul am învățat că cearta trebuie să fie ceva constructiv, ceva ce te ajută să construiești, nu să distrugi”, a mărturisit Elwira Petre, pentru ego.ro.

Acum, Elwira are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său despre care spune că este foarte apropiat de fiicele sale și le oferă toată atenția lui. Deși la televizor pare a fi un om extrem de dur, Elwira spune că în realitate soțul său este o fire plăcută și caldă.

„Tati e foarte bun cu fetele, se joacă cu ele încontinuu, le gâdilă în fiecare seară, le amuză. Nu e rigid, Mihai e, pur și simplu, un foarte bun profesionist, dar e și cinstit. Cred că asta simte și publicul. Bineînțeles, nici pe fete nu le minte niciodată, așa că ele simt asta. Dar simt și foarte multă dragoste din partea lui ”, a mai spus Elwira Petre.

Citește și Cine va prezenta noul sezon Asia Express: Gina Pistol, Irina Fodor sau Elwira Petre? Surpriză de proporţii!

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...