Mihai Trăistariu răspunde românilor cârcotași care se plâng de prețurile din Mamaia: „Nu văd nicio problemă în asta! Stațiunea e plină cu vârf!”

În plin sezon pe litoral, Mihai Trăistariu dă verdictul despre prețurile de la Mamaia! Artistul a avut mare succes cu afacerile sale de la malul mării și acum vorbește clar despre situația actuală.
Alina Costache
05 iul. 2024, 23:22
Mihai Trăistariu răspunde românilor cârcotași care se plâng de prețurile din Mamaia: „Nu văd nicio problemă în asta! Stațiunea e plină cu vârf!”
Mihai Trăistariu răspunde românilor cârcotași care se plâng de prețurile din Mamaia: „Nu văd nicio problemă în asta! Stațiunea e plină cu vârf!”

Sezonul vacanțelor este în plină desfășurare de câteva săptămâni, iar turiștii au început să exprime nemulțumiri cu privire la costurile din Mamaia. Recent, un român a fost surprins de prețul unei gogoși în stațiunea de pe malul Mării Negre, iar alții se plâng de tarifele ridicate de pe terase și la cazare. Mihai Trăistariu se numără printre celebritățile care au avut succes cu afacerile lor pe litoral. Este binecunoscut faptul că artistul deține mai multe apartamente închiriate în regim hotelier în Mamaia Nord și are planuri de extindere în acest sezon.

Citește și: Georgiana Lobonț, mărturisire șocantă despre relația cu soțul ei: „Familia mea a trecut prin multe greutăți, prin neajunsuri”. Cum influențează Rareș Ciciovan cariera interpretei

Artistul a comentat despre prețurile practicate în Mamaia și a făcut unele dezvăluiri interesante! În ciuda criticilor aduse prețurilor mari, mulți turiști continuă să aleagă această destinație și zona de nord a stațiunii este adesea complet ocupată.

Mihai Trăistariu a subliniat că nu a observat o creștere semnificativă a prețurilor în ceea ce privește terasele. În timpul verii, artistul închiriază mai multe apartamente în zona de nord a stațiunii Mamaia și până acum afacerea sa nu a fost afectată de creșterile de prețuri de pe litoral, menținându-și baza de clienți stabilă.

De asemenea, Mihai Trăistariu a dezvăluit că zona de nord a stațiunii este adesea complet ocupată în special în weekenduri, ceea ce arată că Mamaia rămâne una dintre destinațiile preferate de vacanță.

„Pe mine, personal, nu mă afectează deloc, dar stațiunea Mamaia Nord, este arhiplină. Eu stau chiar lângă apartament și, de exemplu, nu mai am parcare. Nu am o parcare privată și deja nu mai pot parca în fața blocului pentru că e plin de mașini. Stațiunea e plină cu vârf! Deci totuși oamenii vin și Mamaia Nord rămâne cea mai căutată stațiune la ora actuală”, a dezvăluit Mihai Trăistariu, pentru WOWbiz.ro.

Mulți turiști s-au plâns de prețurile de la Mamaia. An de an, românii care ajung în stațiunea de fițe de pe litoralul românesc se plâng de tarifele practicate în stațiune. Totuși, Mihai Trăistariu le dă replica și spune că prețurile nu au crescut simțitor, față de alți ani, la terase, iar fiecare plajă are propriul tarif, însă turiștii pot alege dacă vor să stea pe șezlong sau merg în zonele amenajate pentru prosoape.

„Nu văd nicio problemă în asta! Am stat și eu la niște terase, am luat și eu masa. Sunt aceleași prețuri care au fost întotdeauna. Nu văd cine știe ce scumpiri sau dacă s-au scumpit, este invizibil. Nu este ceva atât de mare.  Ziceau că vor fi când se va mări TVA-ul. Dacă va crește, probabil că vor fi scumpiri, dar în momentul acesta eu nu văd, iar la șezlong prețurile pornesc de la 40 de lei și se duc în iulie august la 60 -100 de lei, depinde de fiecare plajă. Fiecare plajă își face prețurile ei, dar sunt și porțiunile de plajă pentru cei care nu vor la șezlonguri și atunci vii cu cearșaful și nu te costă nimic. Orice plajă privată are și porțiune de șezlonguri, dar și o zonă pentru cei care vor să stea pe nisip. Așa îi obligă legea”, a mai explicat Mihai Trăistariu, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Anca Țurcașiu, anunț neașteptat în mediul online. De ce boală suferă artista: „E o afecțiune foarte puternică”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!