Mihai Trăistariu vrea să se mute din ţară: „Au venit necazurile. Mi se pare o nenorocire”

Mihai Trăistariu vrea să se mute din ţară. În cadrul unei emisiuni TV, cântărețul s-a plâns de o factură enormă la gaze. Acesta a declarat că vrea să se mute în Dubai, acolo unde speră că va găsi o viață mult mai ieftină și bună.
Alina Costache
14 feb. 2022, 11:27
Mihai Trăistariu vrea să se mute din ţară:
Mihai Trăistariu vrea să se mute din ţară

Mihai Trăistariu vrea să se mute din ţară. Luna trecută cântărețul a primit o factură cu o sumă mare, în valoare de 2.380 lei. Artistul stă acum cu sufletul la gură, gândindu-se la cât va primi de plată și pentru curentul electric. Din acest motiv, se gândeşte serios să se mute în Dubai.

Mihai Trăistariu vrea să se mute din ţară

M-am plâns acum o lună de o factură de 2.380 de lei. Am o școală de muzică în Constanța care produce vreo mie de euro pe lună. Și cu pandemia a fost și închisă.

După ce m-am plâns am sperat că vin miracolele, dar au venit necazurile. Ieri am primit noua factură și suma de 3.800, aproape 4.000 de lei doar gazul. Aștept și curentul care luna trecută fusese 600 de lei. Scumpirile astea sunt exagerate

Mi se pare o nenorocire, parcă suntem… Covid-ul colcăie, războiul stă să bată la ușă, prețurile au bubuit, zici că e apocalipsa.

Mă mut la Dubai, nu știu ce restricții au pe acolo, dar am zis că măcar scap de faza cu gazul și asta e. Sunt foarte derutat, chiar nu știu ce o să fac, am încercat să fac și economie la căldură„, a spus Mihai Trăistariu.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu a dat anunț matrimonial pe Facebook în care a scris că este în căutarea unei noi iubiri : „Bărbos, mustăcios, caut fericirea. Am așteptat 40 de ani și tâmpita nu mai vine”

Mihai Trăistariu vrea să fie criogenat

Artistul a mărturisit recent că este îngrozit atunci când se gândește la moarte și caută soluții pentru a trăi cât mai mult. Criogenarea este un proces prin intermediul căruia corpul uman poate fi înghețat și readus la viață după ani.

După ce a spus că are în gând să-și cloneze pisicile și pe propria mamă, cântărețul face o altă dezvăluire șoc legată de dorințele sale nebănuite.

Artistul este în temă cu toate detaliile despre criogenare și despre cum vor evolua lucrurile din acest punct de vedere. Se pare că își dorește să fie supus unui asemenea proces și să fie dezghețat după un secol sau chiar un mileniu.

Eu am chestii din astea cu prelungirea vieții. Am descoperit de ceva timp criogenarea. A început de prin anii ’60, e un baschetbalist celebru care s-a criogenat primul. S-a băgat omul în gheață, era bolnav de cancer, și a zis să încerce dacă există șansa asta.

Unii spun că s-ar putea să funcționeze în viitor. Sunt sute de oameni care au urmat procedura. Și eu cred că e posibil, dar nu acum. (…) Eu aș vrea să mă trezesc peste o mie de ani, cu tehnologiile de atunci.

Nu suport ideea că se va termina într-o zi și atunci caut soluții, ori clonarea… știi mă tot gândesc. Nu mai spun că am fost și vegetarian, tot pe principiul ăsta. Tot ca să trăiesc mai mult”, a spus Mihai Trăistariu la Vorbeşte lumea.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Guvernul a dat ordin joi, 18 iulie: Instituim noua infracțiune
Playtech.ro
Loredana, apariție de INFARCT! Costumul de baie CRĂPAT i-a arătat toate formele
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Spotify, schimbare radicală. Cum vor primi utilizatorii funcțiile introduse
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Bani pentru 2,5 milioane de români. Se plătesc 250 LEI în august. Ordin la Guvern
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Franța va instrui 2100 de soldați ucraineni în taberele de antrenament din Champagne
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'