Mihai Tudose, către absolvenţii programului de internship de la Guvern: Felicitări că aţi supravieţuit!

Premierul Mihai Tudose a participat, vineri, la ceremonia de încheiere a programului de Internship, ediţia 2017, unde a invitat doi dintre absolvenţii ale căror proiecte urmează să fie implementate să se alăture echipei guvernamentale. 
Romania TV
15 sept. 2017, 08:49
Mihai Tudose, către absolvenţii programului de internship de la Guvern: Felicitări că aţi supravieţuit!

Prim-ministrul le-a mulţumit tinerilor pentru că i-au ajutat pe angajaţii din structurile guvernamentale să „înţeleagă că e şi o altă abordare asupra problemelor cu care ne confruntăm zilnic”.

„Felicitări că aţi supravieţuit. În Guvern nu toţi supravieţuiesc, din când în când mai sunt remanieri, se mai întâmplă câte un necaz. Eu sunt un pic trist fiindcă cât aţi fost dumneavoastră aici Guvernul era mai vesel că tot umblaţi, mă întâlneam cu echipe de tineri. Era mai vesel, după ce plecaţi dumneavoastră o să rămân tot cu vechii colegi. Asta e viaţa. Aşteptăm cu drag anul viitor”, le-a spus premierul absolvenţilor programului de internship, potrivit News.ro.

Mihai Tudose a invitat doi dintre absolvenţi să se alăture echipei guvernamentale, unul acceptând imediat propunerea premierului.

„Am găsit şi azi pe scaun două proiecte făcute de doi dintre dumneavoastră şi vreau să le mulţumesc pentru acest lucru. Vă asigur că proiectele vor fi implementate şi celor doi colegi le-aş face o ofertă de angajare la Guvern să le şi implementeze”, a spus şeful Executivului.

Absolvenţii programului au fost muţumiţi de experienţă, unii dintre ei susţinând că şi-ar dori să lucreze în structurile guvernamentale.

„Miercuri am trecut prin Guvern legea internshipului, un cadru mai consistent al acestei activităţi. (…) Lângă promoţia de anul viitor aş fi onorat să fiţi câţi mai mulţi dintre dumneavoastră. După aceste luni în care aţi intrat în contact cu realitatea guvernamentală îmi place să cred că nu e un capitol închis şi că nu ne uitaţi pe cei noi din clădirea Guvernului. Vă mulţumesc că aţi ales să vă petreceţi vacanţa de vară ajuntându-ne pe noi să înţâlegem că e şi o altă abordare asupra problemelor cu care ne confruntăm zilnic”, a conchis Tudose.

Guvernul a aprobat, miercuri, un proiect de Lege privind programele de internship, astfel că tinerii în vârstă de cel puţin 16 ani vor putea participa la programe de internship plătite la firme private sau instituţii publice, pe perioade de cel mult şase luniâ. Persoanele juridice pot cere statului la finalizarea programului de internship o primă de promovare a angajării echivalentă cu 4.586 lei pe angajat. Proiectul urmează să fie transmis către Parlament cu solicitarea de a fi dezbătut şi aprobat în procedură de urgenţă.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
S-a pus limită la banii cash. Anunț pentru cei care retrag numerar la bancomat. Banca te obligă
Playtech.ro
Cine sunt românii care vor avea pensia mărită cu 700 de lei. Ce se întâmplă până pe 15 august
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Cea mai fină ciocolată de casă. Rețeta de care nu te poți sătura
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Marina rusă începe exerciții majore implicând flotele sale
MediaFlux
BETTY SALAM, cum n-a fost VĂZUTĂ NICIODATĂ! EXCLUSIV PAPARAZZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!