Mihai Tudose, ironie fină după gafa Adinei Vălean: Deturna-v-aş…Salut cu mândrie declaraţia comisarului european despre isprava cu avionul!

Mihai Tudose vine cu o primă reacţie după ce Adina Vălean a salutat decolarea de la Minsk a avionului deturnat de către Belarus pentru a aresta un opozant al regimului Lukașenko.
Filip Stan
24 mai 2021, 16:19
Mihai Tudose, ironie fină după gafa Adinei Vălean: Deturna-v-aş...Salut cu mândrie declaraţia comisarului european despre isprava cu avionul!

Mihai Tudose, ironie fină după gafa Adinei Vălean.  Social-democratul spune că „salută cu mândrie declarația comisarului european ,,pe transporturi” despre isprava cu avionul deturnat de Lukashenko!

Mihai Tudose, ironie fină după gafa Adinei Vălean: Deturna-v-aş…Salut cu mândrie declaraţia comisarului european despre isprava cu avionul!

„Deturna-v-aș…
Salut cu mândrie declarația comisarului european ,,pe transporturi” despre isprava cu avionul deturnat de Lukashenko!
Glumesc, evident!
În timp ce toată lumea civilizată este oripilată și maxim de nervoasă pe gestul incalificabil de terorism de stat…. comisaru’ european PNL, direct responsabil, se declară mulțumită în numele rudelor celor care au reușit să ajungă la destinație!!!
Vorba unui prieten: ,,Dacă mai trăia, liberalismul românesc ar fi împlinit azi 146 ani”……”, a spus fostul premier, pe contul personal de Facebook.

Comisarul european pentru transporturi din partea României a făcut o gafă publică pe Twitter atunci când a salutat decolarea de la Minsk a avionului deturnat de către Belarus pentru a aresta un opozant al regimului Lukașenko.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu, atac la adresa ministrului Sănătăţii în plenul Camerei Deputaţilor: Mai aveați puțin și scriați că morții sunt singurii răspunzători!
Fără să țină cont că la sol au fost reținute șase persoane, ea a declarat că decolarea este o veste bună pentru „toată lumea”.

„Zborul Ryanair tocmai a decolat de la Minsk spre Vilnius. Veste bună pentru toată lumea și în special familiile și prietenii celor de la bord.” a declarat ea. Criticile nu au întârziat să apară.

Expertul în relații internațional Armand Goșu a făcut pe Facebook un inventar al personalităților care au criticat tweetul. Acestea includ pe Ben Tonra, profesor universitar de relații internaționale la Universitatea din Dublin, Andrew Nicholas Duff, politician britanic, Anne Applebaum, jurnalist și istoric, Wolfgang Ischingerer, diplomat și alții.

Și alți politicieni au intervenit. Conform G4Media, au criticat postarea și Carl Bild, fostul ministru de Externe al Suediei și actual co-președinte al European Council on Foreign Relations, Radek Sikorski, fost ministru de Externe al Poloniei, actual europarlamentar, precum și europarlamentarii Raphael Glucksmann și Róża Thun.

Citeşte şi: Comisarul European pentru Transporturi: „Absenţa infrastructurii face ca totul să fie mai poluant şi condiţiile de viaţă mai proaste”
 

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Anul în care se schimbă banii. Țara care trece la EURO definitiv
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Noi intrigi în Familia Regală. Prințul Harry urmează să moștenească o sumă enormă de bani
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Ordin nou al UE din 1 august. România trebuie să aplice: „Toată lumea să verifice dacă se încadrează”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Proteste și violențe în Venezuela după realegerea lui Nicolas Maduro pentru al treilea mandat
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?