Mihai Voropchievici, fraza cheie care vă aduce prosperitate pe card şi sănătate de fier. Nu trebuie rostită oricum!

Rețineți fraza și o să vedeți că totul va veni natural după câteva zile. Mihai Voropchievici vă sfătuiește să o puneți în aplicare pentru a vedea câte beneficii veți avea pentru voi înșivă!
Irina Dumitrescu
20 iul. 2024, 08:37
Mihai Voropchievici, fraza cheie care vă aduce prosperitate pe card şi sănătate de fier. Nu trebuie rostită oricum!

Mihai Voropchievici, pentru FANATIK, dezvăluie cum putem lucra cu forța subconștientului pentru a ne materializa visurile. Astrologul ne învață fraza care ne aduce prosperitate pe toate planurile, fie că este vorba de sănătate, fie că ne raportăm la bani. Tot ce trebuie să faci este să fii consecvent în rostirea unor cuvinte cheie.

Mihai Voropchievici, sfaturi pentru a potența forța subconștientului
Fiecare om are, cât trăiește, are două forțe care îl călăuzesc în viață. Conștientul, adică această stare de realitate de zi cu zi, și subconștientul care este într-o continuă expectativă. Conștientul este în fața noastră, asta pentru că suntem în cunoaștere când facem un lucru. De exemplu, dacă vrem să facem un tratament pentru îmbunătățirea stării de sănătate. De asemenea, suntem conștienți dacă vrem să ajutăm o persoană sau nu.

Mihai Voropchievici pe dezvăluie că suntem conștienți de multe ori că avem o stare de sănătate precară, însă, nu știm ce avem de făcut pentru a o îmbunătăți. Asta până ajungem la un medic de specialitate! Ei bine, apelăm la forța subconștientului, acesta este sfatul lui. Subconștientul omului este acea forță lăuntrică, la care apelăm atunci când noi ajungem într-un punct critic. El e dă puterea și ne motivează să mergem înainte. Subconștientul, de obicei, este cel ce ne scoate din impas.

Horoscop Tamara Globa. Zodiile cu noroc triplu până la finalul anului. Jackpot financiar, în amor şi în carieră pentru cei cu aură divină

Noi avem puterea să ne programăm subconștientul, să lucrăm cu noi, doar că nu suntem conștienți de această abilitate. Putem avea rezultate mai bune pentru propria persoană. Putem face să ne fie bine, să avem un loc de muncă mai bun, să avem o forță financiară mai mare, să avem o stare de sănătate mai bună. De noi depinde ca tot ce înseamnă familie să fie în armonie, să nu existe disensiuni, certuri. Totul să fie într-o stare de armonie totală!

Încercăm și vom reuși cu condiția ca noi să credem că suntem capabili, acest aspect este subliniat de astrologul Mihai Voropchievici. Nu există om care să nu fie în stare să se auto-programeze la mai bine. Cine își poate dori răul? Poate doar oamenii la o vârstă foarte înaintată care ajung în pragul disperării din cauza suferințelor sau problemelor medicale. Aceștia pot avea gânduri negre, dar când se află în fața prăpastiei finale, își mai doresc câteva zile de la Dumnezeu.

Din acest motiv este mai bine ca noi să lucrăm cu forța subconștientului și să ne setăm la fericire, la bunăstare, la sănătate, bogăție, per total la toate lucrurile bune care ne înconjoară. Este mai bine pentru orice om să aibă parte de toate aceste lucruri bune, decât să fie nefericit sau bolnav.

Pentru a lucra cu noi și a realiza tot ce ne propunem trebuie să spunem două fraze care ne vor ajuta în permanență. În primul rând, ne setăm și rostim: ”Am tot ce vreau ca să fac tot ce îmi place!”. Apoi, răsturnăm fraza și zicem: ”Am tot ce îmi place ca să fac tot ce vreau!”.

Din păcate, pentru unii oameni este complicată repetarea aceastei fraze, deoarece este nevoie de consecvență. Dimineața când ne trezim, la prânz înainte de masă și seara la culcare trebuisc rostite aceste fraze de câte 20 de ori! 20 este o cifră foarte puternică! Cu cifra 2 în față ambalăm, punem la treabă conștientul și subconștientul. Cele două forțe care fac parte integrantă din persoana noastră.

Este recomandat să începem programarea forței subconștientului când este Lună Nouă. Fiind Lună Nouă, aceste cerințe noi le primim cu alt influx asupra persoanei proprii. Mergând pe Lună Nouă, aceasta crescând ușor, ajută la materializarea crescătoare a gândurilor noastre. Spunându-le de 20 de ori, pâna când Luna ajunge să fie Plină. Nimic nu este greu, este doar un exercițiu de voință.

Rețineți fraza și o să vedeți că totul va veni natural după câteva zile. Mihai Voropchievici vă sfătuiește să o puneți în aplicare pentru a vedea câte beneficii veți avea pentru voi înșivă! Nimic nu este complicat, doar mintea omului care nu vă lasă mereu să fiți consecvenți

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Anunț important pentru toți românii din străinătate. Doar așa o să puteți lua pensia. Este obligatoriu să trimiteți acest act semestrial. Modelul oficial al documentului
Capital.ro
Rămân cu permisul suspendat 3 luni. Șoferii nu pot cere analize. Legea nu le mai permite
Playtech.ro
Documentul pe care toți chelnerii și vânzătorii din România vor avea dreptul să ți-l ceară. E lege acum
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Cum scapi de cel mai urât miros. Soluția este ieftină și o ai în bucătărie
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Accident grav pe A2: patru autoturisme și un autotren implicate, 18 persoane afectate
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'